V65 Momarken travbane tirsdag 2 juni



Det er tirsdag og det står på kalenderen at det er sommer, Det er det ikke på Momarken idag, ufyselig med masse regn. Noe som kan bety en tung bane, selv om det er meldt opphold og sol under løpene idag. De har rasket sammen seks ganske spillbare løp idag, hvor noen av løpene er vid åpne. Mens andre skal det være mulig å plukke ut en favoritt.
Støtt opp om våre annonsører som du finner mellom hvert løp, de sørger for at du får gode gratis travtips. SÅ besøk dem gjerne mens du leser tipsene.




Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Momarken, med travtips og vurderinger. 




V65 - 1
Varmblods 1640 meter auto. Hoppeløp. 8 Denise F Boko har både kapasitet og hurtighet, og det kan fort bli avgjørende på Momarken idag. Den gikk ikke bra sist, men den har gått bra annenhver gang i det siste på utrolig gode tider, nå er det juni og den bør fly som en vind. Men altså hesten har en vane for å ikke gå bra innimellom, derfor er jeg usikker på om jeg tørr å la den stå alene. Den vant greit fra spor 12 den 18 april over blant annet 3 Turboline DK, som gikk greit til 4 på Bjerke sist onsdag på god tid, men fra spor fire klarte den ikke holde unna for hester bakfra. Men den har muligens en bedre sjanse til å klare det idag. Vidar Hop 5 Hope And Love, gikk veldig bra i siste løp, det var på en måte en gjennomkjøring etter lite løp i vinter og vår, men så er det det med to Hamre hester i samme løpet, det kan fort bli stallkjøring, og derfor har jeg mest tro på at Denise kommer seg først frem i dette løpet. Men det er et par luringer i dette feltet som kan kuppe det hele fra favorittene.7 Real Child er ingen dårlig sprinter, den er alltid langt fremme, og den har vist form i hele vinter, har nå hatt en liten pause, og kan fort overraske i dette feltet på en god dag. Det samme kan sies om 4 Liberty VH det er en god sprinter det, men har vært i noen skummelt sterke lag i hele vår og derfor ikke nådd frem, laget idag er ikke i nærheten av hva den har vært i tidligere, kan fort bli livsfarlig fra greit spor idag. I dette løpet kan det for bli kjøring foran og det kan Denise og Hamre dra nytte av på slutten.
Rank: 8 - 4 - 3 - 7 - 5






V65 - 2
Varmblods 1640 meter Auto.Her skal ungdommen ut å kjøre om kapp. Det er alltid spennende og kan gi rom for noen overraskelser. Men jeg tror at MT Gundersen ror dette  i land idag, han kjørte 5 Sweet Stamina perfekt sist på Momarken, ble god nr to fra tiende spor bak en god Tornerose. Selv om 12 Avalon gikk meget bra sist så tror jeg den har alt for lang vei frem idag. Det eneste måtte være om Lars Fredrik Kolle kan klare å holde unna i tet med en god 1 Rigel LB som er en god sprinter, og gikk meget bra på langløp i siste.
Rank: 5 - 1 - 12




V65 - 3
Kaldblods 2140 meter auto. Eirik Høitomt sitter i flyt om dagen og idag sitter han bak en av de beste i feltet, 8 Art Skogfari gikk et kjempeløp med Høitomt på Bjerke 7 mai, og var veldig forbedret, med ny rekord. Det er vanskelig å se noen hester i feltet som kan true den om den fortsetter i samme sporet som da. Men det er alltid skummelt på disse tider av året for mange hetser finner sommerformen og kan overraske. Og 8 har 70 % av strekene og det gir verdi stigning om noen kan kuppe seieren. En som står i fint spor og som stort sett har vunnet vært løp i det siste er 2 Mjølner Allvinn, den går alltid gode løp, ble kun slått av en god Bol Tore sist. Om han får tet noe jeg tror den gjør så kan den ligge der å mørne feltet og gjøre det veldig vanskelig for hester bakfra å nå frem. Den har forbedret seg veldig i vår og kan fort straks være god for tider ned mot Skogfarien. 5 Mira er heller ingen dum hest, den vant greit på Klosterskogen sist, veldig forbedret også denne. kan få en fin reise og overraske på slutten etter at Høitomten har kjørt tom åtteren etter å ha måttet gå i sporene. Også Kai Johansen kan få et fint smygløp med 12 Blessomen, den har gått fine stabile og gode løp i hele vår. Johansen har styring på den hesten.
Rank: 8 - 2 - 5 - 12







V65 - 4
Kaldblods 2640 meter. Volte. Her er det vanskelig å komme unna Høitomt igjen. 7 Drivin har vist seg svært god og nesten uslåelig i det siste. Men idag er det noen meter lenger enn normalt og på en mulig tung bane.Og jeg vil påstå at laget og løpet idag er litt hardere enn den vanligvis er ute i . Mjølnerød stiller sjeldent til start med hester som ikke er i orden, unntaket kanskje sist da den gikk i galopp, men 1 Horgen Jerven skal ha kapasitet og kan fort vise seg veldig forbedret etter løpene i april, som alle var gode. Den blir en stor outsider idag, løpet er langt og det kan fort bli et skikkelig gampeløp.2 Maks Mollyn ble slått av Drivin sist selv om Drivin hadde en innlagt galopp, da med annen kusk. Den har ikke maksimalt spor på volte idag. Men den kan henge med lenge. Hesten til Magnus Jakobsson er spennende, 8 Nova Mollyn har forbedret seg voldsomt i mai, den kan veldig fort gi Drivin og Høitomt kamp, kan få en fin reise bak Drivin og komme som en kule på slutten. 11 Herr Jao har også gått noen fine løp fra drøye spor, kan smyge med og kjempe på slutten. Det kan virke totalt unødvendig at jeg nevner en rekke hester i sånne løp som dette hvor favoritten har vist overbevisene form, men det er lengre løp enn normalt og det er flere hester som kan hevde seg på en god dag, og verdimessig er det super interessant å se om noen andre kan frata favoritten seieren. I et sånt løp som dette kan til og med 5 Brego Baklengs være en hest som kan finne på å vinne, har gått gode tider og forsåvidt gode løp, og står greit til spormessig og kan få en fin reise til siste slutt.
Rank: 7 - 8 - 1 - 11 - 5 - 2



V65 - 5
Varmblods 2140 meter auto hoppeløp. Litt av et løp, hvor en ukjent kusk for meg stiller med en spennende hest, 3 Royal Starlight har gått to meget bra i Norge, sist på Bjerke nådde den neste frem fra spor 11, står fint til bak bilen idag. Den kan muligens fortjene alle strekene den har. Men jeg ville sett opp for GV Gundersen og 10 Queen Elice, den har fått opp dampen i det siste, og er den forbedret på normal distansen så kan den fort smyge seg frem og gi nr 3 kamp ved dørstokken. 12 Leila Lind er også å regne med i dette feltet , den klarte ikke å holde unna for bedre hester i siste, men vant løpet før fra drøyt spor, i et dårlig lag vel og merke, men på Biri i begynnelsen av april vant den mot et godt felt. Den har tydelig beholdt formen mot sommeren, og liker å komme bakfra.Det er også spennende å se om 4 Wildstar kan følge opp gode løp, gikk som en vind på Biri i slutten av mars og den har beholdt formen, den har således også vært i harde lag i det siste hvor den ikke har vært god nok til å nå helt frem.
Rank: 3 - 10 - 12 - 4







V65 - 6
Kaldblods 1640 meter. Auto. Her kan Sagholen sitte på nøkkelen med 11 Eldjon, som gikk overbevisende i siste på Biri og gruste Valle Mattis og andre sterke hester, den er også en god sprinter og fordi om den står langt bak i dag har den både kapasitet og fart nok til å vinne. 2 Egge Odin er en kapabel sprinter og vil nok komme seg foran og prøve å bli der så lenge den klarer, til batteriene er tomme, så er spørsmålet om det er før eller etter målstreken. Den ble slått av Eldjon sist, men har gått tre gode sprinter før det og står bra til bak bilen idag. 6 Egge Elden har vært i Sverige en tur og det hjelper alltid på speeden, men Horpestad i sulkyen, tilsier at den blir en outsider. Scenarioet i dette løpet kan fort bli at Egge Odin kommer til å kjøre unna i front for å slippe besøk av Eldjon, og Eldjon må gampe som en gal for å komme frem, slikt kan hester bli trette av og andre kan smyge med på en fin reise og overraske på slutten. Det kan både 7 Nume Elden og 9 Valle Åsa dra nytte av på slutten.
Rank: 2 - 11 - 6 - 9 - 7 



Det var dagens tips til en spennende omgang på Momarken, Lykke til og se innom KLINK BANKER sine sider på facebook for enda flere tips, og også Pauls Travtips på samme sted.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar