V65 Biri Travbane fredag 15 mai 2015

Kom Mai du skjønne milde, kom til Biri og la sulkyen trille. Det er fredag og Biri travbane innbyr til noen herlige løp, som fort kan bety litt små-pene premier.
Lik gjerne Paul's Travtips på facebook og følg med på Twitter for siste nytt






Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Biri travbane med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Kaldblods 1609 meter. Et noe åpent løp hvor det kan lønne seg å tenke godt gjennom hva man vil streke, her kan fort noe annet enn favoritter vinne. Dette kan være dagen da 4 Røstekongen kan føre på en sjelden ener på sin rad, den virker litt forbedret på sine tre starter i år, og får en strek fra meg, den kan fort utfordre de to spill favorittene som ikke jeg synes har overbevist veldig på sine siste. 5 Hvalstad Jerven stod langt bak sist og nådde ikke frem, gangen før i hardt lag. Men slo knepent Røstekongen gangen før der. Må med på bongen, men er usikker på den idag. 10 Gurifax er sjelden i galopp med Malmin, liker tydeligvis ikke Høitomt den hesten. Hesten er i form det er det ikke tvil om, klarte ikke holde unna for gode hester som kom bakfra nest sist, men spor ti på sprint burde ikke være noe problem for denne hesten, gikk 26,4 på 2100 m nest sist, jeg tror hesten er forbedret og blir skummel med Malmin i setet. 6 Alsaker Fantom har ikke overbevist i det siste, står greit til idag, men klarte ikke holde unna for hester bakfra sist. Hesten har form, men om det er godt nok idag? Vel jeg har min tvil. 1 Bare Mia har stabilisert seg på tider, og forbedret seg siden i fjor. 95 prosent av startene har vært med Hop i Sulkyen, idag med Johansen, den kan nok sikkert ha godt av en annen kusk i ny og ne. Hesten har vært meldt i knallharde lag i den senere tid, ikke på langt nær samme laget idag, kan fort overraske fra et glimrende spor idag. Jeg sitter også å spekulere litt i 12 Lundrapp hesten er god og hadde i fjor god form fra nå og utover sommeren. Høitomt kan være en oppgradering, en outsider idag.
Rank: 10 - 5 - 4 - 1 - 6 - 12





V65 - 2
Varmblods monte 2100 meter. Her tror jeg vi må lete bakerst i feltet for å finne vinneren, kun åtte hester til start. 9 Trinitro idag med Frk Øveraasen i sadelen, har vist form og blir å regne med idag. Kusken er god og hesten det samme. 10 Ludwine er en spennende hest, kusken er ikke ofte å se i monteløp, men det er en god rytter. Kom seg nesten frem fra spor ti sist, nå er to hester strøket vekk foran og den slipper å runde så mange. Blir å regne med idag . De monte startene som 4 Onion F.H har gått har ikke vært spesielt vellykket, men hesten er i form på tross av galopp i to siste i særdeles knallharde lag. Liv Pedersen er en god rytter og kan få dreisen på hesten, feilfri blir den absolutt å regne med. Hesten er feltets beste. Jeg har ikke likt galoppene til 2 Ramona's Fighter i de to siste, men denne er absolutt å regne med har gått masse monte de ti siste og gjort det bra, feilfri en vinner. Når 6 Lorne Elijon Gatling starter i monte, ender det stort sett med topp tre plassering. denne kan fort overraske idag. Hesten har en helt rå statistikk på monte.
Rank: 2 - 9 - 6 - 4 - 10



V65 - 3
Varmblods 1609 meter. Her kan det komme en skrell. Treneren skryter ikke akkurat opp denne hesten til dette løpet og det kan jeg forstå, 5 St.Michel Decoy kommer direkte til Biri etter biltransport fra Frankrike, og det er ikke akkurat positivt. Helt klart en lovende hest, men om den når helt opp idag, det er noe usikkert. 2 Wallner er en høyst kapabel fireåring, og med spor 2 GVG kan det nå helt frem. NOk en gang har Renate Aarlie en av mine favoritter. I dette løpet kan 6 Lady Super Stone komme seg frem, en travsikker hest som har forbedret seg betydelig. Jeg har troa idag. 9 C.C Princess står litt leit til idag, men hesten er god nok til å kunne smyge seg frem og være med å kjempe, var ute i litt hardt lag sist, gikk bra gangen før. 12 Cred Aristo, viste gode takter etter veldig lang pause, nå har den et løp i kroppen og det kan være det som kan forløse det hele. Langt bak, men det trenger ikke være noe ulempe idag.
Rank: 6 - 2 - 5 - 12 - 9



V65 - 4
Kaldblods 2100 meter Hoppeløp. 12 Vestrings Vinni er en hest jeg liker, den går gode løp og har en oppadgående kurve. Jeg tror Mikkelborg kan løse dette bra selv fra tillegg og drøyt spor. 13 Omer Blessa er ingen seiersmaskin, men idag er det Austevoll i tømmene og det har ført denne hesten langt frem de to gangene før, kurven er på vei opp og det kan absolutt være at den kan henge med på et smygløp idag. Lenger fremme i sporene står 4 Tangen Gro, en helt grei hest, men om den klarer å holde unna for hester bakfra er usikkert. Men dette er et hoppeløp og i tillegg kaldblods så da kan mye skje. 1 Ingerø Mari klarte å komme seg inn på annen sist på sprint, men tror kanskje den kan glemmes idag, da må den ha en meget god dag om den skal klare dette. På tross av dårlig rad har faktisk 15 Petrine hatt en veldig så grei karrière, og i et ellers åpent løp kan dette være en hest å ta med seg, blir i tillegg kjørt av treneren selv idag. Jeg syns dette løpet er svært åpent..
Rank: 12 - 13 - 15 - 4 - 1





>
V65 -5
Varmblods 2100 meter hoppeløp. Her er det mulig å singelstreke 9 Sidsel, men det er flere gode hester som kan utfordre i feltet. 8 What R.U Going Todo synes jeg gikk supert i første og etter lang pause med Westergaard, blir min favoritt i løpet. 3 Tapini har formen inne har en god rad og står bra til for å komme seg inn til lista og ligge der så lenge som mulig, de to før nevnte hester har en vei å gå for å komme frem. Austevoll kan fort klare dette. Disse Holtung hestene er noen luringer og gode, her skal 10 Bardot Blou ut å prøve seg, jeg syns hesten overasket positivt i siste løp fra spor ni. Scenarioet i dette løpet kan fort være at det er to hester som kommer til å fyre hverandre opp og andre kan komme smygende gjennom siste sving. Dette er tross alt hoppeløp. 12 Queen Of Spring er en hest som er utrolig stabil går alltid gode løp og kan godt gampe seg frem fra drøyt spor. 1 Dream Superb kan være på vei inn i samme form den hadde på disse tider i fjor og da hjelper det ikke å hete Sidsel. Spormessig perfekt til, her kan fort dagens skrell ligge.
Rank: 8 - 9 - 1 - 3 -10 - 12





V65 -6
Varmblods 2600 meter. Et litt vanskelig løp. 4 Jaccaroo er nok muligens feltets beste hest på en sånn distanse. Holdt greit unna på V75 på Forus sist mot sterke hester. Det blir spennende å se GVG bak 3 Chanto Photo, fikk det ikke til på Leangen sist, men nå kan det være en kuskeoppgradering og det kan gjøre at det hele løser seg fra bra spor, selv om spor på sånne distanser er av mindre betydning. Hesten er meget kapabel. Jeg synes også 2 Nikka Broline fortjener litt oppmerksomhet. Den har gått jevne fine løp i hele vår og den blir min favoritt i løpet. Den er svært så forbedret og kan dra unna for gode hester bak. Selv om det er dårlig med ett tall på raden i det siste til 9 Deloria, har formkurven pekt oppover og i et slikt løp kan den faktisk komme smygene bakfra og kjempe på slutten.
Rank: 2 - 4 - 3 - 9

Lei av å være alene, finn en date på MATCH, mange single kvinner og menn
Det var dagens tips til Biri, lykke til .






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar