V65 Klosterskogen torsdag 14 mai 2015

Vi er snart midt i mai og på en solfylt torsdag kommer jeg med travtips til Klosterskogen travbane sin V65 kjøring. Det er Kristi Himmelfartsdag, været er nydelig og det kommer til å bli en meget spennende aften på skogen idag ...
Lik gjerne Paul's Travtips på facebook og følg med på Twitter for siste nytt






Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Klosterskogen med travtips og vurderinger. 




V65 - 1
Varmblods 2100 meter.8 Quintero har virkelig fått opp farten i det siste, Vidar Hop kjenner hesten godt og kan veldig godt smyge med fra et litt leit spor. 7 Buttercup har gått jevne løp uten å nå helt frem, hesten har hatt en utrolig fin utvikling i år og idag står den bra til for å kunne komme seg helt frem mot slutten av løpet. En knepen favoritt blir nok 9 Varenne's Image, som har gampet i vei etter pausen og vært overbevisende. GVG og 1 Audere Est Facere får dette løpet på sølvfat, en flott fireåring som har gått gode løp selv om den ikke alltid har nådd helt frem, kan idag få tet fra start og styre løpet, mote skarpe utfordrere bakfra. Dalen og 3 Jag Va Bene trives på normaldistanse på Klosterskogen, holdt ikke unne på Sørlandet og sprint sist, men gikk veldig bra i de to før det.
Rank: 1 - 9 -3 - 8 - 7

V65 - 2
Varmblods 2100 meter. 1 Rex Santana er en hest som i fjor og i år stort sett har gått sprint løp, den er kjapp der, men har aldri vært særlig heldig på normaldistansen. Selve feltet inneholder ingen hester som har overbevist noe særlig i det siste og vi kan fort få en skrell i dette løpet. 2 Spider Bee er statistisk den beste hesten i feltet, men den har ikke helt overbevist i år, hesten har dog vært i harde lag, laget idag er noe helt annet, og jeg tror det er mulig å banke den idag. Jeg har en mistanke om at 8 Rolin kan komme smygene fra et litt dårligspor i dette løpet, hesten er god og en pleier å ha formen inne på disse tider. Hesten gikk et fint løp sist på Klosterskogen og kusken idag har godt grep på denne hesten. Tengs  og 7 Cloud Connected har en ganske overbevisene hest/kusk statistikk, gikk strålende i 2013 sesongen, den gode sesongen startet faktisk i mai. Og om hesten nå etter noen greie gjennomkjøringer tidligere i vår har funnet formen, kan den absolutt henge med i dette laget.
Rank: 2 - 7 - 8 - 1






V65 - 3
Varmblods 2100 meter. Yvonne Stage Lange har gjort noe veldig riktig i treningen av 8 Madonna Mia, har startet utrolig bra i Norge, men sist løp var ikke helt overbevisene klarte ikke å komme seg frem da, står noe leit til idag, og må komme seg forbi noen gode hester i feltet, det er ikke sikkert den klarer idag . Mina Amundsen og 12 Super Bandit har hatt en fin utvikling og står ikke noe tilbake for å jobbe seg gjennom feltet fra drøyt spor, kan fort melde seg på i kampen idag . Vidar Hop og 1 Jet Z står fint til i spor 1, hesten er en av de bedre i feltet, og Hop kan styre til tet og få en grei reise og bestemme tempo. Har vist en flott utvikling i år. 2 Maserati Jetset har endelig fått det til å svinge tidsmessig, kan få fin rygg på en og komme på slutten. 5 Sweet Starlight kan fort få en en billig reise i rygg og kan bli farlig om den finne åpning på slutten, har hatt en grei utvikling og har forbedret seg i det siste. Løpet er noe åpent.
Rank: 1 - 2 - 8 - 5 - 12


V65 - 4
Kaldblods 2100 meter hoppeløp. Hoppeløp og kaldblods kan fort by på overraskelser. 1 Sempi Nasti er god på volte og har spor en, i tillegg liker den seg godt på skogen. Selv om den ikke holder mål tidmessig mot flere andre bakfra, kan den løse såpass bra at den kan få et forsprang og det kan bli langt å ta igjen for de bak. 2 Torpa Mai har tre strake før hun rotet seg helt bort sist, hesten er en smule galopplysten, men har gått såpass bra, og står fint til, så jeg synes hun fortjener en strek. Kom seg godt ned tidmessig nest sist.
Jeg kommer ikke til å gi meg på Arild Berås og 11 Kodina, jeg syns det løpet den gjorde på Jarlsberg fra spor 15 var helt rått, men sist i V75 var det dessverre noen som stod ved gjerde og hadde en diger gulrot sekk, hva som skjedde da er heller uvisst, men kan fort overraske. 14 Mjølner Lykke tror jeg står for langt bak i dag, selv om tiden var bra på Forus, synes jeg ikke løpet ble løst på en overbevisene måte. Derimot har jeg mer tro på at 15 Turbo Marie kan dra nytte av å smyge seg frem via sporene, vant tross galopp sist, og formkurven er oppadgående. 12 Hof Lotta har gått to fine løp fra drøye spor, og kan gjøre det samme idag. Kun slått av en god Kodina sist på Jarlsberg. Jeg er spent på hvordan TE Solberg løser oppgaven med 10 Tjøtta Mari, hesten er god , men har vært noe uheldig i det siste. 4 Mira dro seg frem via sporene på sprint sist og ble god nr to, står såpass bra til idag at den kan vurderes..
Rank: 15 - 1 - 2 - 11 - 14 - 4 - 12 - 10 






V65 - 5
Kaldblods 2100 meter. 3 Teddy Gutten Støen har holdt formen bra, står meget bra til idag Det virker som om hesten har stabilisert seg og derfor blir den et førstevalg idag, men det er nok av gode hester i feltet. Hva Kolle kan finne på med 1 Joker CK er uvisst, men hesten har løst ut bra etter pause og kan fort være enda mer forbedret idag. Gikk bra sist fra spor to kun slått av Prins Philip. 5 Roli Eld og Vidar Hop er det farlig å glemme i sånne lag som dette, ble disket sist, men gangen før slo den blant annet Drivin, omtrent samme styrke i feltet som den gang idag. 9 Prins Philip  står ikke verre til idag enn at den kan jobbe seg frem og være med i kampen mot slutten. Jeg kommer med en liten OBS på 10 Tangen Stegg som jeg tror etter to dårlige løp, kan ville vise de andre i feltet at den er å regne med.
Rank: 3 - 5 - 1 -9 -10



V65 - 6
Varmblods 1700 meter. Det er alltid spennende med gode hester som kommer ut etter pauser. 10 Republique, burde ha en overkommelig oppgave idag, med Rennesvik i tøylene. Gikk noen supersprinter i fjor. Og har vært i harde lag før jul. Jeg velger å streke 4 Hot Vacation  H  fordi hesten er god og fordi Akselsen kjenner hesten godt . Kan fort dra dette hjem idag . 3 Lavec Va Bene gikk bra på forsommer i fjor, og har gått greit i år, har Frk Eilertsen i tømmene og det kan løse seg veldig bra fra et tidlig spor. MT Gundersen sitter bak en spennende hest i 7 G Man Tooma, kun med historikk fra Sverige det siste året, men om hesten er god nok i dette laget er uvisst. Jeg tror jeg nevner 9 No More BR også, hesten kan henge med i dette feltet og i alle fall med Herman Tvedt i sulkyen.
Rank: 4 - 10 - 3 - 9 - 7 

Lei av å være alene, finn en date på MATCH, mange single kvinner og menn

Det var dagens tips til Klosterskogen, lykke til







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar