V65 Momarken Travbane tirsdag 19 mai 2015

Det er tirsdag aften og Momarken byr på seks spennende V65 løp. De har samlet sammen litt av et stjernelag i V65 - 5 hvor Remee La Marc blir min favoritt. Men flere åpne løp kan gi håp om gevinster som kan fylle lommebøkene etter en strevsom søttendemai helg.
Lik gjerne Paul's Travtips på facebook og følg med på Twitter for siste nytt









Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Momarken travbane med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Varmblods 1640 meter. Per Oleg Midfjeld snakker fælt opp 4 Desire SE, men dog har hesten aldri vært ute på distansen før. Den er god og var svært god på 2600 meter på Jarlsberg. Så den må med. Atle Eggan og 6 Cantab GT var i Sverige og fikk speedet opp farten noe veldig, det hjelper alltid med en tur over grensen, og det gjør at hesten kan bli lei og slå i dag. 3 Utopia Zafirah var i et litt fort heftig lag på sprint nest sist. Men forbedret tiden noe voldsomt på sprint, står veldig greit til idag og kan være verdt en strek i et lag som ikke er på langt nær som det var på Jarlsberg. Jeg ble litt små imponert over Østre og 2 Ninja Sib på Sørlandet sist, hesten har egentlig aldri vært god til noe som helst, men jeg syns etter at Østre begynte å kuske at den har hatt en veldig oppadgående kurve. Jeg tror vinneren er blant de nevnte hester.
Rank: 6 - 4 - 3 - 2






V65 - 2
Varmblods 2140 meter. Med den formen 5 Tornerose Gardenia har vist i det siste blir den soleklar favoritt og kan godt singel strekes. Men alle favoritter står en dag for fall. Og det er alltid morsomt å kunne spekulere i noen drag. 7 Our Trophy Gal er en hest jeg snart venter skal smelle til å bli noe stort. Den har nå vært borte fra løp i to måneder og hva Hamre og Co har gjort i den pausen får vi håpe er noe bra. Marius er ingen dum kusk på denne. Den derre 1 Thai Bazar er heller ingen dum hest, ble kun slått av Deweyscamper og Forever Va Bene nest sist og ble tre i EM for amatører sist. Akselsen er ingen hvemsomhelst kusk for denne hesten og har spor en, blir neppe overflydd i starten og hvor lenge den kan holde unna for hester bakfra blir spennende å se.
Rank: 5 - 7 - 1



V65 - 3
Varmblods 2140 meter. Sånne løp med grunnlag under 30.000 kr er alltid litt bonanza, men her er det kanskje et par hester som skiller seg litt ut . 1 Bomb Va Bene vil jeg påstå er kuske oppgradert idag. har gått meget bra i to siste. 2 Strongman Ki er påmeldt i et mye riktigere felt idag enn den var sist, da gikk den mot hester som hadde adskillig høyere grunnlag. Nest sist gikk den i riktig grunnlag og vant. Jeg tror hesten med Høitomt i tømmene blir en farlig utfordrer i dette løpet. En hest som har hatt det samme problemet med grunnlag som to er 4 Prada Jetset, men den har løst oppgaven kanskje noe bede enn Strongman. Jetset gikk egentlig bra sist og ble slått av i realiteten bedre hester. Den kan fort utfordre i et grunnlagsløp som dette. Så er det han 8 Benny Bandit, jeg tror ikke sporet er noen ulempe for banditten og MTG idag, statistisk liker de å hente litt. Kan veldig fort henge med helt inn i dag.
Rank: 1 - 8 - 2 - 4






V65 - 4
Kaldblods 1640 meter. Her er det tre hester som utmerker seg og mest av dem alle er nok 1 Stjerneper som virker å ha funnet tilbake til god formen fra i fjor. Det gikk noe trått i de to første i år, men så noen måneder pause og bang tilbake der den skal være. Men bakfra vil nok 7 Myhreng Brage komme halsende ganske så fort. har tre strake. Det kommer til å bli litt av et kjør om den teten. Og det kan fort HC Holm dra nytte av med 9 Stumne Scott, den var ute i et grusomt lag hvor den ikke hadde sjanse sist på Forus, eller om Holm hadde kjørt hadde den muligens klart seg bedre. Idag er Holm igjen i tømmene og det kan bli farlig for denne hesten er ingen hvem som helst. Den har forbedret seg kraftig i år.
Rank: 1 - 7 - 9



V65 - 5
Varmblods 1640 meter. Det er litt av et stjernefelt de har klart å koke i hop på Momarken i dette løpet. Sannsynligheten for at de syv første hestene såvidt vil få et glimt av tallet åtte i det de merker en vind som fyker forbi dem er stor. Favoritthesten min 8 Remee La Marc skal ut å vise bakskoene til resten av dette feltet, faren for at Hop allerede håndhilser på publikum når de andre hestene kommer i mål er stor. Banker kandidat. For de som ikke har like stor tro på hesten som meg, så er 6 Sejr Gammelsbæk tilbake i godt gammelt slag og kommer nok ikke til å gi seg uten kamp. Men jeg ber dere legge merke til  en hest til i feltet,  12 Howthehaloareyou, har vært ute i lang pause, er helt ubrukelig på normal distanse, men på sprint er den en megamaskin, om den har blitt gjort de riktige tingene med i pausen så må MT Gundersen teipe seg fast i setet for ikke å sitte igjen i starten. Det er den eneste uten om Frode Hamre som kan tenkes å kunne utfordre og gjøre noe med Vidar Hop idag.
Rank: 8 - 6 - 12






V65 - 6
Varmblods 1640 meter. 5 Novel Broline har åpnet etter pause med noen fryktinngydende løp og da spesielt siste på Jarlsberg, hesten kunne forsåvidt klart seg godt i V65 - 5 idag. 1 Quite Fast vil nok prøve å holde på teten, men jeg tror at 5 vil legge den bak seg ganske så snabt. Selv om eneren er kraftig forbedret i år, tror jeg ikke den holder unna for GVG. Om Malmin er litt lur så hiver han seg ikke på kjøret umiddelbart, men legger seg litt på vent med 6 Dumdummaid, som er kraftig forbedret fra i fjor og har vist en fin tendens i år. Den kan for bli å finne veldig høyt opp på resultatlisten idag. Om nå scenarioet blir at det blir krig om tet mellom de tre før nevnte, kan fort 12 Axel Buitenzorg komme  smygende og kuppe hele slaget på slutten. 4 Seven Cru er en god fireåring som har gått bra i de to siste, og HC Holm i setet kan gjøre susen, selv om jeg tror den må ha en meget god dag på jobben for å hamle opp i dette løpet. 7 Zivertson en god svenske hest og Vidar Hop, vel det høres farlig ut, hesten gikk på 12 tallet på sprint rett før jul og har vist gode takter i vår. Den kan fort lage baluba i feltet.
Rank: 5 - 6 - 7 - 12 - 4 - 1



Det var dagens tips til Momarken, lykke til i en spennende omgang.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar