V65 Sørlandets travpark 16 mai 2015

En overskyet dag på Sørlandet hvor Tjomsland har varslet rekord forsøk med Tekno Odin. Dette blir spennende, og vi får håpe mange folk finner veien til banen idag for å heie den frem.









Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Sørlandets travpark , med travtips og vurderinger.


V65 -1
Kaldblods 1640 meter. Her er det unødvendig å bruke penger på mange streker. Sett en kjempestrek på 8 Tekno Odin så er dette løpet ferdig vurdert.
Rank: 8



V65 - 2
Varmblods 1609 meter. Nok et lettløst løp hvor 1 Dejatiero kan jogge baklengs og vinne dette løpet, totalt overlegen de andre hestene.
Rank: 1






V65 - 3
Kaldblods 2140 meter. Her er det godt vi har spart streker i de to første løpene. Det er fristene å bruke alle knappen her, et meget åpent løp hvor det ikke er lett å plukke ut noen vinner. 11 Løkki Dino går bra, men jeg er av den formening at kusken idag burde het Vilde og ikke Per. Men hesten er så god at den må med. 12 Åspe Viktor har vist stigning i formen og Stine Birkeland er en god kusk, så den kan veldig godt smyge seg fremover i feltet og bli med helt til slutt. Jeg streker også 4 Skjegge Vilje fordi den er god og den blir kjørt av treneren som kjenner hesten godt. 3 Gjøndin er en god hest, men det er 11 år siden kusken fikk en hest først over mål. Men den har gått to bra sprinter i det siste og bør være forbedret på normal distanse. 2 Løkki Vilma står bra til idag og var veldig forbedret tidmessig sist, Vilde M Kals trener og kjenner hesten godt, kan nå langt frem idag . 1 Sebina Stjerna blir kjørt av en total uerfaren kusk idag, men hesten kan henge med for det, den er god, og i dette laget kan hva som helst være mulig. 9 Lill Ronja og 10 Willblesen er også hester og kusker som kan henge med.
Rank: 11 - 12 - 3 - 2 - 4 - 1 - 9 - 10 



V65 - 4
Varmblods 2140 meter. 7 Freedom Transs R er en spennende treåring som Marius Høitomt har god kjemi med, kun slått av Twilight DK sist, har en kurve på formen jeg liker, er nok forbedret idag og  blir farlig i dette feltet. Jeg synes ikke 8 Last Hooray har levd helt opp til mine forventninger, men den har gått mange jevne gode løp nå og blir farlig i kampen idag. Kan 10 Twilight D.K og Solberg gjenta hva kolle gjorde direkte etter pause og første i Norge sist. Slo da syveren. Tjomsland starter med importen 9 Janeo, blir prøvd første gang i Norge, rapportene er bra, men men om den henger med i Norgesdebuten har jeg noe tvil om. 2 Unforgetableshadow har fått mange streker, selv om den har gode plasseringer i det siste er ikke kurven helt slik jeg liker å se den. Men den er jo en god hest og på en god dag.
Rank: 7 - 10 - 8 - 9 - 2





V65 - 5 
Kaldblods 2140 meter. 15 Pave Odina har skrekkelig langt frem idag, og det står noen gode hester foran, men blir spennende å se hva Hamre finner på med denne, er absolutt god nok til å gampe gjennom feltet og nå helt frem. 11 Voje Per har tullet veldig med galopp i de tre siste, feilfri er den langt fremme  idag . Men den er dessverre ikke helt travsikker. Tjomsland har en spretten hest i 10 Torpa Nor Sist desidert raskest, og inn som god nr 3 fra 11 spor. 3 Kleppe Fanden har gått to gode tross galopp blitt en og to, står bra til i forhold til bedre hester bak, og det kan den dra nytte av. En spennende hest og ikek minst kusk er 4 Nesvik Casper, står bra til og spent på hva Marius kan få ut av denne.
Rank: 10 - 15 - 3 - 4 - 11


V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Et merkelig løp. Her lansere jeg en banker kandidat i 9 Mysterious, den hesten er overlegen de andre i feltet, gikk som en vind på sprint nest sist og var i kanonlag med Papagayo og andre superhester sist. Nådde ikke frem da, men laget idag er rene søndagskolen i forhold.  De som vil dekke opp med andre hester kan få noen til . 4 Special Envoy er en god hest, og Hamre har dreisen på den . Formen er der og hetsen står bra til spormessig, kan prøve å holde unna for nieren lenge. 5 Space Bee og Tom Erik Solberg har endelig fått opp dampen, det har jeg ventet på. Dro seg inn til fin fjerde på sprint sist fra drøyt spor. 10 Photo Va Bene er kapabel, men dog ustabil, kan selvfølgelig prøve å henge på nieren rundt feltet. Og om den er feilfri kjempe om de første plassene.
Rank: 9 - 4 - 5 - 10

Det var dagens tips til Sørlandet, lykke til..










Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar