V65 Sørlandets Travpark søndag 24 mai 2015



Det er søndag og pinse, det er Sørlandet og sommersol. Etter en rystende spille helg, med superpremie på Harstad og over 16 millioner for en som hadde syv rette på Jarlsberg. Så får vi håpe dette fortsetter idag på Sørlandet. Vi får se om vi kan resonnere oss frem til 6 vinnere.




Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Sørlandet, med travtips og vurderinger. 






V65 - 1
Varmblods 2140 meter. Auto. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har snakket om 2 Mister Postman i mine tipsbrev. Og idag gjør jeg det igjen, Hamre i sulkyen, bra spor og må ha den dagen snart. Suste inn som god nr 2 sist på Sørlandet, fra drøyt spor. Er garantert med idag igjen. 4 Pantini  har en bra rekke de tre siste og har vært i  bedre lag enn det idag. Blir en småknepen favoritt. 6 Alone Man Gt har gått jevnt å trutt i hele vår, var i ett litt for heftig lag på Sørlandet sist og nådde ikke frem, jeg tror Østre kan svinge denne opp et hakk og jeg tar den med på bongen idag. 8 Paralyce Ås er alltid langt fremme når den er på Sørlandet. Den gikk en bra sprint på Forus sist og har vist tegn på forbedring utover våren. Den kan fort være langt fremme også idag. 10 Staro Hard Rock ble kun slått av en god Royal Ice på Sørlandet sist hesten har ikke vært spesielt bra før det i år. Men den drev med det samme på våren i fjor og plutselig gikk den så det suste i nesten hvert løp, hadde en god sesong i fjor og kan ha begynt på en ny en nå.
Rank: 4 - 10 - 2 - 8 - 6 



V65 - 2
Varmblods 2100 meter. 8 Miss Endurance burde være favoritt i løpet, men jeg syns ikke den fungerer like godt med Hamre selv som den gjør med M Høitomt. På papiret helt klart den beste hesten. 1 Happy Petter har gjort det bra hos Tengsareid, kan bli spennende å se om den kan hamle opp med litt mer rutinerte og kanskje bedre hester. Står bra til spormessig . 2 Bomb Va Bene er en god fireåring som også har vist styrke i det siste, Kvasnes er ingen nedtur kuskemessig, har hatt en fin utvikling, sporet trekker litt ned idag, men den kan løse det greit. En hest å være litt obs på i dette løpet kan være 4 Maserati Jetset, en treåring i fin utvikling, ble litt mye galopp sist, men nest sist var den ilag med gårsdagen vinner Cash Okay og ble nr 3. Om Hamre klarer å holde styr på tømmene til åtteren ser jeg den som den mest størst vinner sjanse.
Rank: 2 - 8 - 1 - 4





V65 - 3
Varmblods 2140 meter. Hamre stiller med 1 Cedar Key, en spennende US import. Har ikke gått løp på over et halvt år og som vanlig har disse US hestene meget gode tider. Det kan godt være at den kan smelle til på direkten, den må med på bongen og den står 20 meter bedre til en Tjomsland og 3 Cristal BR som vant veldig greit fra drøyt spor på Forus sist. Den blir min favoritt i løpet. 4 Rose Garden blir en bitteliten oustider.
Rank: 3 - 1 - 4



V65 - 4
Kaldblods 2140 meter volte. Flere halvgode hester og få som utmerker seg annet en 7 Søndre Lynet som Jenny Thygesen må ha gjort noe lurt med for den fant plutselig på å gå inn til fjerde fra drøyt spor  på 27,3.  Har hesten tenkt å holde seg på de tiende og i fra bra spor, så er den bankers, men den har vært Øvrevoll hest i mange løp før det, men det virker som det kan være løst. Det kan være verdt å ta med 2 Haugestad Julie som jeg syns gikk en fremragende sprint fra drøyt spor sist. Espedal er nok den beste kusken på denne hesten,men Flåten har styringen han også, kan fort henge med helt frem idag og i dette feltet. Tjomsland har på gang en god fireåring i 3 Grude Eld, den har gått mange fine løp og vært med helt først over mål mange ganger. Fra slutten av Mars i år har den ikke hengt helt med, men feltet er ikke av de verste og det gjør at den fra langt fremme kan gjøre et godt løp. 13 Lyngen Obelix dro gjennom hele feltet på 2600 meter den tiende på Sørlandet fra spor 13 og ble god nr 2 bak 4 Will Lita, som vant dette løpet og holdt unna fra spor 1. Løpet er en smule åpent..
Rank: 7 - 4 - 13 - 2 - 3






V65 - 5
Varmblods 1609 meter. 10 Inchgower Level er en utrolig god sprinter. De to siste på raden har vært overbevisende og dette er en banker kandidat i dette løpet. Men jeg har en feeling av Marius Høitomt og  hesten 7 Sky Air Born i dette løpet.Den gikk som ei kule på Sørlandet sist mot bedre hester. Kan paret følge opp det der så blir det superbra idag. Jeg synes ikke 2 Dribblinger helt har innfridd enda, men har spor to og Hamre vil nok kjøre tet og prøve å holde unna hester bakfra.
Rank: 10 - 7 - 2




V65 - 6
Kaldblods 2140 meter volte. Et løp med mange gode hester. Hvor 1 Møller Faks må finne seg i å bli favoritten i det den har vist i det siste og med Høitomten. 3 Teddy Gutten Støen er ikke helt stabil, men på en god dag en vinner, et usikkert kort. 7 Modina har gått gode løp i det siste og står bra til idag, kan Selliken dra til og hente inn Høitomt. Kun slått av en god Solør Svarten  sist. 12 Sebina Stjerna har forbedret seg og Arild Berås drøyt spor, det har blitt noe lurt før. Tar den med som en liten outsider.
Rank:  1 - 7 - 12 - 3


Det var dagens tips til en grei omgang på Sørlandet. Lykke til









Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar