V65 Leangen travbane mandag 25 mai 2015



Det er endelig mandag og idag reiser vi til bartebyen for å finne dagens V65 kjøring. Seks løp som alle har noen godbiter og som kan sørge for litt premier. Idag vil jeg gjerne promotere en gruppe på facebook hvor jeg er fast tipser, jeg er opptatt av at leserne skal få gode tips og her finner du i tillegg til mine en rekke andre tips som kan hjelpe deg på veien til premier. Siden heter Klink banker, det er en lukket gruppe, men bare å søke om medlemskap.









Gjennomgang av de enkelte travløp på Leangen Travbane med travtips og vurderinger. 



V65 - 1
Varmblods 2140 meter. Auto.Et åpent løp hvor jeg har en følelse av at 2 Bettini kansje har fått overdrevent mange streker, her er det absolutt flere hester som kan melde seg på og som har vist noe i den senere tid. Bettini  er en lovende fireåring som ikke har gått løp siden januar, viste gode takter på tid et par ganger i fjor, men om Blekkan har gjort noe lurt og fått den stabil så er den mer enn god nok. Det er alltid skummelt når det er flere gode hester fra samme stall. 8 Red Hot Firestorm er også Blekkan trent, hesten er god og har vist stabilitet over lengre tid. Asphaug og hesten ble kun slått av en god Gassner Hanover og JJ Funkies på Leangen den 20 april. Selv om 9 Cherubino ikke har nådd helt frem i de to siste, synes jeg Fremstad har hatt en god utvikling i vår, hesten gikk flere fine løp i fjor og i dette laget er den å regne med. Ragnhild Bjørnbeth skal kuske 11 Bandit BR, som vel er mest glad i sprint, men den fungerer på normaldistanse også, den har gått ble god nr to sist kun slått av en knall god Master Mick. 12 Cannavaro har en veldig god seiersprosent , og var i hardt lag sist på langt løp. Den kan fort finne på å toge fremover i feltet og vinne hele løpet.
Rank: 9 -12 - 8 - 2 - 11  





V65 - 2 
Varmblods 2140 meter. Auto. Et løp sammensatt av hester med veldig lave grunnlag, det blir alltid bonanza. men kanskje er det en hest som skiller seg ut. 7 Rebella Salute gikk bort å vant sprint sist på Leangen, hesten hadde en fin utvikling i fjor som var første sesongen, og har også gått bedre og bedre løp i år. Den er streket av så mange at den er banker kandidat, men dette er et litt mer åpent løp enn som så. Odd Arne Kjøsnes og 9 Noss Zappa dro inn til tredje plass på langt løp sist og vant greit over syveren i dette løpet fra mye lenger bak og var i hardt lag gangen før, er ikke i nærheten av det samme laget idag og jeg tror kanskje denne blir min lille knepne favoritt.Jeg tar også med 3 Educated som nå har et løp etter pausen fra i høst, har ikke godt løp på to måneder nå , og i dette laget kan den overraske fra greit spor.
Rank: 9 - 7 - 3







V65 - 3
Varmblods monteløp 2140 meter. Et lite felt hvor Amanda Robertson burde være totalt overlegen med den gode hesten 7 Seaborn Simona. Den vinner stort sett de monte løpene den har stilt opp i og er i kanonform og ikke minst har en utrolig god rytter på ryggen. En klar klar banker kandidat. Men 6 Fill Joy Dream vil nok prøve å henge på så lenge som mulig, mulig at Nina Stene prøver å gjøre litt utav at hun står 20 meter bedre til og prøver å dra unna, men tror ikke den holder unna helt til mål. Selv om også denne hesten er i utrolig bra form, så tror jeg syveren er et par hakk vassere.
Rank: 7 - 6





V65 - 4
Kaldblods 2140 meter volte. Et åpent løp med mange gode hester hvor det er fristene å anbefale å streke alle. Tre gode hopper mot seks gode herremenn. 1 Tao Elda står fint til og har gått bra i det siste, på Bjerke nest sist vant hun over et heftig lag fra spor 12 Vant også greit sist, står i spor en og vil nok prøve å dra fordel av at gode hingster står 20 meter dårligere til, vanskelig å si om hun kan klare å holde unna, men det hadde vært morsomt. 3 Snåsøy Elda var i heftig lag sist, gangen før gruste hun konkurrentene, har nå Eggan og to gode etter pause, blir å regne med idag. 6 Storm Odd har fått opp dampen, den slo 5 Nordlirappen på sprint sist. De to virker ganske jevngode for tiden. 9 Remelden ble nr 3 bak de to foran nevnte sist, Ekløf har god kontroll på hesten og gikk også et bra løp på distansen i mars etter pause, har tydeligvis fått beina igang igjen og blir nok med idag også.7 Fjordjerven står bra til idag , var i et kanonlag sist i påsken på Klosteskogen, har den fått trent fint fra da, blir den farlig idag. Svenske hesten 8 Krusse gikk en bra sprint sist, men jeg tror ikke den når opp idag. Men den har gått gode løp i Sverige, men idag er det Leangen. Legg merke til 4 Alsaker Faks som var i hardt lag på langt løp og gikk på god tid, nådde ikke frem, men den er tydeligvis i form, kan fort være dagens lille overraskelse.
Rank: 7 - 4 - 5 - 6 - 3 - 1 - 8





V65 - 5
Varmblods 2140 meter. Auto. Her er en av de bedre hestene strøket, men det hjelper lite når vi også finner 12 Noss Kikki i feltet, hesten er stabil så det holder i det siste. og løpet nest sist hvor den vant over flere av feltets hester fra spor 12 sier sitt. 11 Sancus Cox var i hardere lag sist enn idag, forbedret på tid. De to gangene før løste den oppgaven meget bra. Blir med tolveren fremover og hvem som avgjør til slutt er ikke godt å si. Det er vel og merke om ikke 1 Buzy Bee finner det for godt å dra skikkelig fra i front. Hesten har forsåvidt kapasitet til å holde unna for hester som kommer bakfra, har gått jevne løp i det siste uten å nå helt til topps.
Rank: 12 - 11 - 1






V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Auto. Her er det flere hester som kan finne på å vinne på en god dag. Kjøsnes og hesten har gått bra løp i det siste, idag er det Stensen i tømmene og det er ingen nedtur 5 JJ Funkies har, ble bare slått av en god L'orage sist på sprint og på normal distansen den 20 april nådde den nesten frem fra spor 12. Nå er det vel på tide at 11 Chanto Photo får en seier igjen, den har ikke vært på topp i de to siste, men hesten har vist bra takter i år og blir så absolutt å regne med i dette laget, selv om den må forsere store deler av feltet. 10 Hidden Secret slo JJ Funkies på sprint den 4 mai, da også med Blekkan i tømmene. Hesten har vært i heftige lag i det siste og jeg tror nesten jeg holder den som en knepen favoritt.
Rank: 10 - 11 - 5 



Det var dagens tips til Leangen travbane.Ta også turen innom KLINK BANKER for flere tips.  Lykke til på siste dagen i pinsen...






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar