Travtips V75 Sørlandets Travpark Lørdag 28 mars 2015

Våren på Sørlandet ble plutselig full vinter, men det legger en fin påskeramme rundt Lørdagens mange flotte travløp.Vi får se mange gode hester og mange hester med ambisjoner som skal prøve å hente hjem premiepenger.
Allerede i første løp vil vi få se en lokal hest som skal kjempe om den gjeve seieren. Kan 2 Kjempen forsette i det gode sporet den har funnet og vinne atter en gang. Eller blir han slått av statistikken som sier at han går bra løp annenhver gang. I så fall skal han ikke vinne på lørdag..
Frode Hamre kommer til Sørlandet med flere vinner aktuelle kandidater, og Hamre og hans hester har en tendens til å like seg på Sørlandet uansett vær og vind.



V75 - 1
Dagens første løp starter med en forrykende kaldblods kamp, her er det en lokal hest og kusk som skal løpe om kapp med jagende konkurrenter. 2 Kjempen virker å være i kanonform, men har vært ustabil, annenhver gang har den vunnet i de siste starter.Og han har stort sett vunnet fra drøye spor. Det kan virke som han er mer stabil bakfra og kan finne galoppen når han er først i feltet. Det blir spennende å se om Tjomsland har løst koden for dette. Hesten er streket på over 70 prosent av bongene. Om nå 2 Kjempen skulle feile så er der flere bak i køen som mer enn gjerne overtar. Jeg frykter en skrell i løp en og gardere med flere hester. 7 Philip Lyn, 9 Voje Scott, 10 Tyri Gubben, 11 Tojoprinsen, 15 Torpa Jan og tar også med 4 Tangen Stegg. Alle gode hester som kan ta over om 2 Kjempen feiler


V75 - 2
Det føles urettferdig overfor flere av feltets hester at 1 Netherlee's Dream har fått over 40 % av strekene. Men klart den er ubeseiret, men det vil ikke si at den er uslåelig. Jeg har personlig stor tro på en hest alle har glemt 8 Zeema Zamar som har hatt en flott formkurve. Men som kun 2% har streket i skrivende stund. den glemte 11 Double Dream viste gode takter på Bjerke sist der den vant fra drøye spor. 9 Xantippe kommer også med på min bong..


V75 - 3
Her er det utrolig fristende å Banker lansere 10 Indoor Voices  med formkusken Frode Hamre i sulkyen som jeg tror kommer til å bli en megamillion hest. Men å ikke ta med 2 Dreaming Princess vil være galskap. Men sistnevnte har ikke fått blåst utav seg mot konkurrenter på snart fire mnd, Mens Hamre traveren har et nylig løp i kroppen hvor hesten virket utrolig bra. Men jeg er sikker på at det ligger an til en skrell her. Westergaard har nesten 60% av strekene, mens Hamre har 16 %


V75 - 4
Her tror jeg Frode Hamre og 4 Becky's Serious, kan få det seriøst varmt rundt ørene og da først og fremst fra 5 Zenit Sun og 11 Mymanyyouare. Se opp for en liten luring som 9 Petter Rags, som kan få verdien opp i seriøse høyder.


V75 - 5
I dette løpet ligger den en verdibombe så det holder. 15 Lome Oda er overspilt og jeg tror ikke det hjelper med Midtfjeld som kusk.Mitt vinnertips er 13 Moi Jerka, som jeg tror flyr forbi alle, den er streket på 3,4 % av bongene.. Nesten alle hesten som står på 20 meter tillegg og mer her er kapable vinnere. Men det er umulig å spille alle. Om nå plutselig 12 Vestpol Dronninga har funnet formen fra i fjor høst så blir det ikke mange, om noen som kan følge den.


V75 - 6
Et vanskelig løst løp, med mange gode hester.. Både 3 Strong Forte og 4 Denver er nok veldig hyppe på kjør fra start og ta teten. Det kan etterhvert føre til at kapasitets hesten 12 Alamo Boko kan smyge seg rundt de fleste og kanskje kjøre fra ut av siste sving. 9 Silver Light er også en hest som kan nyte godt av rå kjør om teten fra start. Kan absolutt overraske med hjemmekusken Høitomt


V75 - 7
Håpet her er jo at 4 S.T.C.C Faksa skal fly i fra feltet å vinne med mange lengder.  Så enkelt er det ikke sikkert at det blir.
2 Odd Herakles har virket kanonsterk i sine siste starter og skal bli en hard nøtt for hjemmehåpet. Det finnes også to bomber i dette løpet, 6 Tord Viking var nede og nesten touchet 21 tallet på jarlsberg sist og det er det ingen andre i feltet som kan skilte med.. En skikkelig bombe er det om 9 Komnes Judo får dampen opp og spurter ned alle..

Mange flotte løp og som beskrevet mange superfavoritter som kan stå for fall og da kan det smelle godt i premiepotten... Lykke til
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar