V65 Jarlsberg fredag 29 mai 2015



Endelig Fredag og det nærmer seg superhelg på Solvalla, men før det er det Jarlsberg og V65. Det blir en fin innledning på helgen med noen flotte løp på de store flatmarkene utenfor Tønsberg. Det er idag 6 utrolig spennende løp som fort kan gi store penger i kassa.

Husk å besøke våre sponsorer som du finner mellom hvert løp i tipsene, de er med på å gi deg gode gratis travtips






Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Jarlsberg travbane med travtips og vurderinger. 




V65 - 1
Varmblods 2609 meter auto. Et fint løp med flere gode hester. Her tror jeg 4 Jobama kan gjøre det bra, selv uten Hop i tømmene. Den gikk veldig bra sist, holdt unna for gode hester bakfra, og gangen før på omtrent samme distansen som idag ble den god nr 5 , der Restless Cash var vinner. Storås er ingen dårlig kusk og har kjørt hesten før. Men det er vanskelig å komme utenom TE Solberg og 5 This Is Anfield i dette løpet, den gikk bra fra november til februar, ikke helt på topp imellom, vant et lett lag på Sørlandet sist. Blir nok å regne med , hesten er meget god. Eirik Høitomt er i flyt om dagen, i dette løpet med 6 Sonador, som har gått fine løp i vinter, har ikke vært i løp på to måneder, men det tror jeg ikke gjør noe som helst, det virker som hest og kusk har god kjemi, tredje siste på raden langløp kun slått av en god Jaccaroo. Så kommer spørsmålet om Hop og 10 Kenni Island er god nok til å ta opp kampen med de nevnte hestene. På en god dag tror jeg absolutt det. 8 Phantom DK er en god hest, kjempegod hest, litt mer usikker å kusken. Men hesten har kommet godt igang i år og om den er ytterligere forbedret, kan den bringe inn en aldri så liten bombe i spillet.
Rank: 5 - 8 - 4 - 6 - 10







V65 - 2
Varmblods 2100 meter, ungdomsløp auto. Det er alltid spennende med slike ungdomsløp, de gir mange ganger rom for noen overraskelser. Her burde MT Gundersen ha god sjanse til å vinne løpet med 2 Calvin Classic, både hest og kusk er gode. Hesten vant et lettere lag sist, og ble god nr to bak Happy Petter gangen før. Men også i noen spor lenger ut i feltet står enda en god fireåring, 6 Vici Sun idag med Akselsen i setet bak, har ikke nådd helt frem i den senere tid, men dette er en hest som kommer til å bli god, og kanskje har den godt av et lite kuskebytte nå.8 CC Noble Augustinu gikk utrolig bra direkte etter pause sist, og Josefine Eilertsen er en god kusk, det blir spennende å se om den er ytterligere forbedret idag, da blir den kanonfarlig mot de andre i feltet. Legg også merke til 10 Mr Beach som var i samme løp som åtteren sist, men Cristina Kjenner har kjørt hesten bra og det er ikke lenge siden. Jeg er ganske sikker på at denne hesten er med å kjemper i toppen idag.
Rank: 2 - 8 - 10 - 6



V65 - 3
Kaldblods 2600 meter volte. Her gjelder det å ha blekk igjen i pennen, for her er det mange hester som på en god dag kan vinne. ingen utpregede superhester. Usikker på om jeg skal varsle litt for 7 Holt gnist, men jeg syns den har gått tre fine i det siste og den fungerte godt på samme distansen den 10 mai, da også med Drageset i tømmene. , her er det rom for slike overraskelser. Espen Schem og 9 Faks Mollyn har forbedret seg veldig i det siste, var i et alt for sterkt lag sist og nådde ikke frem, men gangene før har de løst oppgaven på veldig greie måter. Hesten har en av de bedre radene i dette feltet. Høitomt og 6 Finnskog Odin var i samløp med nevnte Holt Gnist, da fra et litt drøyere spor en idag, men klarte ikke å nå igjen Gnist da. Var heller ikke helt god på sprint sist. Den blir en mulig outsider. Skiaker og 8 Kolbu Tatern, har fått en oppadgående kurve med GVG i sulkyen, men Mr Skiaker er ingen dum kusk selv, hesten var i hardt lag på sprint sist, måtte i galoppen. Gangen før kun forbikjørt av Heimstad Hippin og også da med innlagt galopp. Men den 11 april holdt den godt unna på langløp fra spor en mot gode hester bakfra, i dette laget er den med. Men nesten helt bakerst står også en spennende hest idag, 13 Løvland Spøken er ingen spøk idag, gikk bra i amatørløp på Bjerke med Strand i setet, idag er Bjørenrød tilbake, nest sist var den i et alt for heftig lag og klarte ikke holde unna. På Bjerke gangen før nådde den nesten helt frem fra drøyt spor. Den var også i veldig hardt lag på Jarlsberg i april og nådde ikke frem, laget er noe helt annet idag. Men det er også hester i fetet som ikke står på tillegg som kan hevde seg, 2 Veels Balo vant i Sverige 1 mai, toget frem i siste løpet og kjempet heroisk til en 4 plass. I et felt hvor halvparten av hestene var i galoppen. Står noe bedre til for et roligere løp idag, på tross av dårlig spor kan den løse fint. Den kan muligens bli noe forstyrret av en galoppglad ener. Kan 4 Torvald løse dette bra med Flåten hengene bak, det er faktisk den eneste hesten i feltet som har vist noe tegn til å være stabil når det kommer til galopp i det siste, og i et felt som dette er det et godt kriterium å gå utfra. Det er mange runder som skal gampes på Jarlsberg og mye kan skje. 5 Vangs Odin har hatt lang pause og jeg formoder at den trenger løp i kroppen, gikk på det jevne i fjor uten de store eskapadene, avsluttet sesongen bra, og var stabil i en lang periode. Den blir en outsider idag.
Rank: 7 - 8 - 6 - 9 - 2 - 4 - 13 - 5 





V65 - 4
Kaldblods hoppeløp 2100 meter volte, her lukter det det et skikkelig kuløp, med en haug med ikke akkurat travsikre hester og grunnlag under 30.000 kr. Men vi får se hva vi kan finne utav. Høitomt pleier å ha styr på damene, og han har gjort det greit med 3 Brenne Brunette som vant sist fra spor 15, mot dårligere hester enn idag, men står uten tillegg og ikke minst uten galopp på raden i det aller siste, det kan fort bli en fordel i dag. Men det er en del av hestene på tillegg som er såpass bra at Høitomt må nok kikke seg bak skulderen ofte for å ikke bli toget forbi. AS Akselsen står langt bak med 14 Hovhaaga en god femåring som har gått noen utrolig fine løp fra langt bak, var i galopp med HC Holm sist, men Akselsen tror jeg løser dette fra dette sporet. Også 13 Kjølstad Jerva har fått opp dampen i vår etter lang pause, problemet idag tror jeg kanskje er kusken, hesten trenger en forsiktig hånd, Steinseth har løst galopp problemet dens bra i de to siste, men det gjorde ikke Kai Johansen når han satt bak den sist. Den har forbedret seg, står ikke helt med i spor idag, men fordi den er forbedret veldig i det siste blir den nevnt. Så må jeg nevne 11 Nora Mi den gikk en utrolig god sprint sist den startet i september i fjor tross galopp og ble god nr 3, idag med Hop i tømmene, som kan smyge seg frem vi sporene. Er spent på den hesten etter pause. 5 Ålsjerka idag med Kvasnes tilbake i styringen, den har gått gode løp i april og mai og har tydelig form, blir skummel idag. I sånne løp søker jeg to ting når jeg ser etter hester, det første er stabilitet og så form. 9 Vesle Maia har vist akkurat det i det siste, og kan regnes med idag. det samme har 10 Trollveikja. I dette løpet som i løp tre kan det lønne seg å dekke opp med endel hester.
Rank: 14 - 4 - 5 - 11 - 9 - 10 - 13






V65 - 5
Kaldblods 2100 meter volte.Endelig et løp med bedre hester i, men dog det er så mange av de at det er verre å velge. 6 Stjerneper burde stå perfekt til idag, hetsen har overbevist i de to siste, og Hop har god kjemi med hesten og den har dradd på voldsomt formmessig nå i mai. Knuste all motstand fra tiende spor nest sist og ble god nr to bake en god Myhreng Brage sist, da med også en liten innlagt galopp. Bak i toget står 10 Stram Vaier som har gått to utrolig bra monte sprinter nå i mai, sist mot Uslrud Tea og Supergullet, og vi vet alle hva Frk Eilertsen er god for med Elmer, den kommer til å bli kanonfarlig i dagens løp. Gravdal og 12 Haugestad Jon ble kun slått av en god Møller Faks nest sist, og vant over gode hester på langløp sist på Bjerke, hesten er i form og blir nok å se togene fremover i feltet idag. Kai Johansen og 9 Gjøndin pleier å gå veldig gode løp. Den ble kun slått av en supergod Faste Viking sist, gangen før på normal distansen kun slått av overraskelse hesten Løkki Dino. Den var i fjor i veldig god form akkurat på disse tider og blir å regne med idag. 8 Torpa Jan har hatt en to måneders, klarte nesten å hente inn Stram Vaier fra drøyt spor på Sørlandet i sist start, idag med Kolle i vogna, den kan fort komme seg frem idag. 2 Eld Grim står dårlig til i spor idag, men satte ny rekord sist og er tydelig forbedret, Austevoll kjører hesten bra, og får den til starten kan den fort gønne i vei og gjøre det svært vanskelig for gode hester bakfra å ta den igjen. 1 KILE SJEFEN OBS var så veldig forbedret i siste løpet, her har tydeligvis Cathrine Winge funnet en lur løsning, den kan være smart å ha i bakhodet som en veldig outsider.
Rank: 6 - 10 - 9 - 12 - 1 - 8 - 2





V65 - 6
Varmblods 2100 meter autostart. Et løp med flere gode hester som kan utfordre favoritten som Vidar Hop kusker 9 Special Envoy som har overbevist i det siste, står noe lenger bak i dag enn den pleier. Men løpet har flere gode hester og jeg tror Hop er for mye streket i forhold til 1 Selmas Classic, Gunnar Austevoll har ikke kjørt hesten så mye i det siste, men det har han gjort før med stort hell, jeg holder den som favoritt i løpet. Den har gått meget bra i to siste og Hop skal være meget god om han klarer å hente denne idag. Men så er Østre med i dette feltet og det er alltid litt småskummelt. Han kjørte 4 Next Photo Diamant meget bra i siste sprint, kunne ikke gjøre noe som helst med en overlegen Dejatiero i det løpet , men slo ellers gode hester. Jeg tror både Selma og Special skal få meget hard kamp av denne idag. 5 Space Bee er på gang, og da er den alltid å regne med, måtte i galoppen sist og ble disket, men det tror jeg var et engangs tilfelle. En lite spilt , men god hest er 8 Mymanyyouare, ble slått av Semla sist, men kun slått av en overlegen Bonjovi BR gangen før. Den er alt for lite spilt. I dette løpet kommer det til å bli kjøring fra start til mål. Blir spennende å se hvem som seirer her.
Rank: 1 - 4 - 9 - 5 - 8 




Det var dagens travtips til Jarlsberg travbane. Husk å kikke innom KLINK BANKER sine sider for enda flere tips og flotte diskusjoner om trav. Lykke til






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar