V65 travtips for Jarlsberg Travbane Søndag 29 mars 2015

En strålende dag for flotte travløp på Jarlsberg Travbane. Søndagstrav på Jarlsberg er alltid spennende, det kommer alltid en eller annen overraskelse. Dagens travtips er kanskje i spenstigste laget, men det er det som gir uttelling når du skal heve premien..



V65 - 1
Her vurdere  jeg å banke 2 Image Crown, Vidar Hop og denne hesten er en flott kombinasjon. Har farten inne og superkusk på plass. Ellers er det spennende å se hva 7 Barifant kan komme med, det har ikke virket lovende til nå i år. 3 General Ideal er alltid å regne med.



V65 - 2
Se opp for 11 Benny bandit som kan overraske. 3 Bomb Va Bene og 4 Whatsoflying S:S må også regnes med..


V65 - 3
Her er 6 Viking Olympic favoritt og den må med , men også flere andre hester kan regnes med i dette løpet. 4 C:C Princess kan fly fra alle, hester som også kan smyge med er 12 Spenda Spirit og 10 Giant Star


V65 - 4
Et vanskelig løp med mange like gode hester, få som utmerker seg, men se opp for 14 Diksidiva en slik hest som alltid er farlig med Mr Hop i setet bak. Ellers er det selvfølgelig 4 Torpa mai, 5 Ånei og 6 Smågodt som kan kjempe i teten


V65 - 5
Mange gode hester med fart. 11 Kvikk Tojo er skummel, det samme er hester som  5 Sundby Scott og 4 Findal Odin som kanskje kan få et løft når Kolle sitter i styringen..



V65 - 6
I dette løpet vil jeg nok engang varsel for en hest ført av Vidar Hop 8 Jobama kan smyge seg forbi de fleste, men er helt glemt av spillerne. 4 Sweet Vacation er selvfølgelig favoritt, men er den stabil nok. Det virker som den har litt variabel form..

Lykke til på en dag som kan ende med storutbetaling

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar