Travtips til V76 Bjerke travbane onsdag 1 april

V76 kjøringene på Bjerke er blitt en suksess og det er utrolig mange bra hester som stiller til start i disse onsdags løpene. Idag er intet unntak, mange flott sammensatte løp med få utpregede superfavoritter. For spillerne er det ulemper og fordeler med akkurat det. Mange av løpene er jevne med mange hester som kan vinne.



Tips og gjennomgang av dagens V76 løp


V76 - 1
Omgangen starter med et vanskelig løp. Det er mange hester som på en god dag kan løse denne oppgaven. Fordelen med V76 er at man kan streke mange hester i første løp uten at innsatsen tar helt av.
2 Royaldoodle trent av Trond Andersen er en god fireåring, men som fireåringer flest, er den stabil nok?
4 Prince Lyon har trukket et perfekt spor og har gått tre gode løp til nå i år, det virker som kusk Espen Andre Schie og hesten har funnet en god kjemi. Absolutt en hest som må strekes. En hest å se opp for er 11 Let's Go Crazy, hesten var i form på samme tid ifjor, og har godt jevnt gode løp i det siste.
10 Shuffelupandeal er en lovende traver, som trives med å ha Eirik Høitomt i setet bak. Hesten har vært innom galoppen i de to siste, men det kan like gjerne være GVG sin feil.En spennende outsider. 5 Wayne er en god hest, men en utpreget sprinter. 6 Catch The Heat er en kapabel hest som har gått fine løp, en stabil hest med et godt spor denne gangen.


V76 - 2
Sprintløp på 1609 meter varmblods. Sånne løp med 70 % hester er det alltid gøy å kikke litt ekstra på. Selv om 4 Special Envoy virker ganske så umulig å slå. Den avsluttet flott i fjor og har begynt året veldig godt. Men det er en hest til jeg vil ta med og det er en annen superhest 1 Space Bee som er den ene hesten som har mulighet for å kunne hamle opp med Frode Hamre. Hesten har ikke vært i løp siden november i fjor, men om hesten har fått den treningen den trenger så kan den bli en utfordrer om 4 har en dårlig dag. Solberg er også i vårflyt og det er ingen ulempe..

V76 - 3
Kaldblods langløp med en overvurdert favoritt etter min mening. Jomar Blekkan har tatt turen fra Leangen med 12 B.B Petter N det er nok ikke for å kapre en tiendeplass. Langt løp hvor mye kan skje selv om han har flere gode hester foran seg. 7 Bravo Turbo ble fire på sterke 26,7 sist, idag er det 400 meter lengre og det kan bringe plasseringen opp. 3 Pingo Ø.K med Vidar Hop er i form og heldig med spor, selv om spor ikke betyr allverden i et slikt løp. 2 Eigelands Jokeren har kommet bra igang i år, ikke på topp sist. Hadde en god periode i fjor sommer. Spørsmålet er om det er for tidlig.


V76 - 4
Løp med stallansatte som kusker er alltid spennende. Her har jeg en absolutt OBS hest 11 Story On Line med den kapable smygeren Kim Pedersen i vogna bak. 3 Alwaysinblackpedia, har ikke vært i løp siden august i fjor. Dette er en god hest og meldingene fra stall Hamre er gode, på papiret feltets beste hest. Men så var det dette med lange pauser da.  
2 Speedy Gon Sali har flere nylige gode løp i kroppen, og MTG i setet. 5 Luzifer har også definitivt formen inne.


V76 - 5
9 Dream Superb er kanskje feltets mest undervurderte hest, en hest med fart i kroppen. 3 Sonias Dream og Marcus Hultman virker å trives godt på Bjerke. Virker stabil nå selv om den ikke har vært det før, en liten usikkerhet. 11 Deweyscamper er en svært god hest som har form,, men er det for langt frem. to andre gode hester som er verdt å bite seg merke i er 7 Madonna Rags og faktisk 2 Sweet Stamina, selv om Bjerke ikke er lykkebanen..

V76 - 6
Et åpent sprintløp på 1609 selv om 10 Faste Viking er favoritt. Både 11 Gangtrøtt og 12 Vallejerven kan få heng på Vikingen gjennom feltet og kan gjøre opp på langsiden. Begge er gode hester. Men aldeles glemt av spillerene. 2 Pave Eldvira drar nok til tet og forvarer den så lenge som mulig. Et lite OBS på
3 Jervsø Kristina som var i hardt lag sist, men som har et drømmespor idag.


V76 - 7
Det skal mye til om 7 Rocknroll skusler bort sjansen i dette løpet. Gjør han det er 4 Migration i form, og
1 Macho Look en hest med fart. Det blir spennende å se hvordan 2 Oscar Ribb er etter pause..



Det var dagens tips i en vanskelig løst omgang, med mange spennende outsidere.. Lykke til
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar