Forus travbane 31 mars 2015 Travtips V65

Sist det var kjøring på Forus gikk tipset inn med 6 rette. Det var en vanskelig omgang da, og den er enda verre idag. Ingen utpregede favoritter, utenom kanskje 8 Calypso H i første løpet. Ellers er det mange jevne løp hvor svært mange kan vinne, alt etter dag og føre.
Akkurat som Jomar Blekkan alltid har gode hester på Leangen, har Rune Wiig det på forus..


Her er dagens vurderinger av V65 omgangen på Forus Travbane


V65 - 1
Dagen starter med  et sprintløp over 1600 meter. Med Rune Wiig og 8 Calypso som superfavoritter. Hesten har vist utrolig gode takter i år, har et litt leit spor, men har løst oppgaven fra samme spor før. Men har hesten erfaring nok. Jeg har et par andre hester å se opp for i løpet. 2 Pedro D.K har alltid hatt en formkurve som har vært på topp rundt disse tider på året. Det kan virke som hesten har samme tendens nå. Tengsareid har aldri kjørt hesten i løp før, og det blir spennende å se om dette kan være til det gode. 10 Summerside er en vel så god hest som 8 Calypso, men begge er trent av Rune Wiig og da er varsellampene på.. Jeg biter meg også merke i 3 Quantillus disse Gudmestad hestene kan fort overraske på Forus. Men det spørs om ikke åtteren er den favoritten den bør være..


V65 - 2
Selv om 5 Solør Svarten er over 60 % favoritt, føler jeg her for å ta med 6 Kleppe Snigen. ikke fordi hesten er bedre, men fordi M.T. Gundersen er bak tømmene. Han er på vei til å bli en kusk av dimensjoner, og kan være en liten luring i spillet. 7 Bacchus Ø.K hadde gjort det bedre på Øvrevoll enn på travbanen i det siste, gikk et godt løp sist og kan være med..


V65 - 3
Sprintløp over 1600 meter, hvor mange hester kan ha dagen. 7  Riana Cross har hatt en flott utvikling etter at Wassberg overtok som trener, har nå endel gode løp i kroppen, burde ha farten inne,  en reell outsider. 5 Rimini Lavec er en god hest, men Handeland i sulkyen har liksom ikke helt nådd først med denne hesten. En gang må jo dog være den første. Ellers er nok også 9 Priamo D'esi med å kjemper og også 1 C.C Dream er verdt å se opp for her Nedrebø kjørte denne hesten meget bra i sist løp. Kan forsvare teten og bli der..


V65 - 4
Nok et sprintløp over 1600 meter. 5 Let There Be Rock har trukket et glimrende spor og er absolutt å regne med. I et ellers åpent løp hvor favoritten 4 Inchgower Level kommer ut etter pause, gikk mange flotte løp på slutten av fjoråret, men gjorde det ikke så bra i to siste starter. Dog skal nevnes at hesten startet i meget harde lag. Det blir spennende å se 8 The Face med Tjomsland i sulkyen, en outsider sammen med mange like gode hester. 9 Novak Bi trives nok best med spor lenger fremme i køen, men dette er et åpnet løp hvor mye kan skje


V65 - 5
5 Sjeikens Gull var en utrolig bra hest som vant stort sett de løp den stilte i, men i fjor var en begredelig sesong. Kan Tjomsland ha funnet på noe lurt i årsdebuten? 3 Fjellrypa har hatt en formidabel utvikling de siste årene. Problemet med denne hesten er at den aldri har hatt en eneste god plassering på sprintløp, og idag er det nok en gang sprint som gjelder.. Jeg har faktisk mer tro på 1 Kolbergs Lillefot, som er en liten luring og 9 Sordo som er en meget kapabel hest..


V65 - 6
Finalen på Forus Travbane er langløp som etter mitt skjønn er noe åpent selv om vi har en 60% favoritt i 6 Jag Photo. En hest å se opp for er 2 Mahwah er en hest som hele veien går jevne gode løp. 1 Coolmate virker å ha en formstigning og bør regnes med. På slike litt lengre løp blir ting alltid mer åpent.. 7 Hywind kan også helt plutselig overraske, dette er en god hest. Men tross alt det skal mye til om ikke 6 Jag Photo drar denne seieren hjem.

Lykke til i en meget spennende omgang på Forus, som enten ender med 1 valg eller store utbetalinger..

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar