V5 A og B Klosterskogen travbane torsdag 28 mai.



Det er torsdag og en flott dag på Bjerke er forbi. Idag er det Klosterskogen og V5 som gjelder. Jeg tipser til både a og b , mens vi lader opp til kjempe helg med Solvalla og også flotte løp i Drammen.
Det er flere flotte løp på skogen idag, hvor premiene kan bli fine.
Husk å klikke innom våre sponsorer mellom løpene, de sørger for at du får gode gratis travtips.





Gjennomgang av de enkelte V5 løpene på Klosterskogen med travtips og vurderinger.




V5A - 1
Varmblods 1700 meter autostart. Et litt vanskelig løp med flere gode hester som absolutt kan vinne på en god dag. Både 1 No More BR og 2 Lavec Va Bene vil jeg påstå er kuske oppgradert idag. Lavec vant sist over eneren. Men da stod Lavec i spor 3 og No More i spor 9, jeg tror jeg setter en liten fordel til Vidar Hop og Lavec i kampen mellom de to. 4 Right On Time var tydelig forbedret på Momarken sist og var i et alt for sterkt lag med blant annet Novel Broline. Jeg tipper Høitomt har bedre sjanse fra bra spor idag. Men jeg tror kanskje jeg setter 8 Seven Cru som min favoritt i løpet, den har gått gode tre siste på raden og ble kun slått av en god Novel Broline sist, hesten er i form og Austevoll kan styre hesten. Kristian Malmin og 12 Riverlands Mr Hitman avsluttet sesongen i fjor på en overbevisende måte, har nå to etter lang pause, og om den er noe i nærheten av hva den var i juli i fjor så blir den også skummel, men har ikke helt vist det til nå i år. Jeg synes også 10 Minnie Madness virker å ha funnet vår/sommerformen de to siste har gått veldig bra. Dro inn som god nr tre fra spor 9 sist på sprint. Men med to ganske gode hester i spor en og to skal de bakfra gasse på for å komme seg forbi.
Rank:  8 - 2 - 1 - 4 - 10 - 12






V5A - 2
Varmblods 2100 meter autostart. Her tror jeg 12 Ja El Tomcat har en reel sjanse til å toge gjennom feltet og vinne løpet. Den har gått noen superløp i det siste. Gikk bra mot Tattoo Widow og Migration nest sist, og ble nr 2 på Færjestad på god tid sist. Den har funnet sommerformen. 7 Stand Up And Fight har idag Solberg i setet, og det er en oppgradering, hesten har vist gode takter i det siste, og kan bli skummel på dagens distanse. 4 Red Mile Front er en av feltets beste hester på distansen, og har startet sesongen veldig lovende, sammen med 12 mine favoritter i løpet. 3 Rex Santana er absolutt best på sprint, og jeg tror ikke den henger med i dette laget her. Jeg synes Duestad og 5 Duen's Photo klarte seg overraskende bra på Bjerke den 20 mai, og den liker bedre å ha treneren i sulkyen, kan bli en outsider i dagens løp. Kristian Malmin og 6 Arc Va Tout avsluttet fjoråret meget bra, og den hesten fungerer best med Malmin. Hesten har startet året helt greit, gikk et meget bra løp 23 mars, var ute i veldig hardt lag gangen etter, og sist klarte ikke Borg å styre med den. Kan fort bli farlig idag om den har fått trent godt og funnet veien til formen nå.
Rank: 4 - 12 - 7 - 5 - 6 - 3



V5A - 3
Kaldblods 2100 meter autostart. Stallmannsløp, men en haug med halvgode hester som ikke har vist spesielt bra i det siste. Men her tror jeg vi kan redusere bong  prisen med å kunne kjøre en banker på Marius Høitomt og 10 Nesvik Kasper, den overbeviste stort på Sørlandet sist, forbedret seg med neste fire sekunder fra løpet før. Så det er tydelig at Marius og hesten har en god kjemi. Utfra det løpet bør hesten være overlegen de andre i feltet. Selv om 1 Ty Linn er spilt veldig opp av spillelystne spillere så kan jeg ikke begripe hvordan den skulle klare å holde unna for tieren.
Rank: 10 - 1





V5A - 4 / V5B -1
Varmblods 1700 meter autostart. I løp med så lave grunnlag kan det være litt av hvert av hester, men heldigvis har vi Høitomt og 5 Madonna Mia i løpet, den har gått veldig overbevisende i år, vant på direkten i årsdebuten, etter et års opphold. og har fortsatt fremgangen i de to løpene etter der. Den kan meget godt strekes helt alene på bongen. Men 4 Closethegate har virkelig fått opp dampen og formen nå i mai, etter en litt trå start på våren har den gått to gode nå i mai, og Dalen er ingen nedtur å få i sulkyen, den kan fort utfordre Høitomt. 6 Echo of Love har også vist forbedring, det er vanskelig å vurdere hvordan denne løser det på sprint, fordi den har kun gått en før og det var første løpet dens. Men hetsen har vært i Sverige en tur og fått speedet opp litt og det gir mange ganger en god effekt. 7 Viva Fredrik har vært i harde lag i den senere tid, idag med Midtfjeld i sulkyen. Nådde ikke helt frem mot gode hester på sprint nest sist, men gikk bra på tid, den kan fort bli en aldri så liten overraskelse i spillet.
Rank: 5 - 7 - 4 - 6




V5A - 5 / V5B - 2
Varmblods 2500 meter autostart. Her har 9 Ridolini Park i skrivende stund over 70 % av strekene, klart hesten er meget god og har løst oppgavene veldig bra i vår, vant greit sist fra spor 8. Den kan singel strekes. Men jeg er også imponert over 8 Pingo Spring som jeg var meget fornøyd med på langløp på Jarlsberg sist. Ble god nr fire i meget hardt lag, mye hardere enn hva vi har i dette feltet, så jeg tror jeg setter den som en småknepen og spillbar favoritt fremfor Solberg sin. Det hadde også vært morsomt om Connie Engebråthen som endelig har fått et spor helt fremst med hesten 1 Talk That Talk kunne fått til noe. Hesten er god og har vært uheldig med sportrekninger i den senere tid. Hesten har vært i harde lag og klart seg relativt bra. Spormessig helt perfekt idag.
Rank: 8 - 9 - 1




V5B - 3
Kaldblods 2100 meter voltestart. Et grusomt løp, volte og mange dårlige hester. Her kan vi risikere en omstart og to. Stian Eilefsen sitte nok muligens på den beste sjansen i dette feltet. 3 Tangen Plugg vant lett på Biri fra spor 12 sist, nå skal det sies at det feltet var flere hakk dårligere enn det er idag. Men den gikk feilfritt og på meget bra tid, så tydelig den er i form. Hakk i hæl 4 Tangen Braute som har gått jevne løp i det siste og blitt god nr 2 i alle tre siste, de to først av disse tapte den kun for  Særpejenta. Blir å regne med idag. 15 Særpejenta står idag langt langt bak i feltet, men har overkommelige hester å toge forbi, har vist seg som en vinner hest, og det blir spennende å se om den rekke frem fra helt bak i køen. Men id et siste er jeg kansje mest imponert over Kolle og 8 Solvik Faksa, som har forbedret seg veldig og er travsikker, kan den være ytterligere forbedret idag, kan den rekke langt frem. I et begredelig felt tror jeg også at hesten til Gaustad kan hevde seg, 10 Lykkje Philip har vist gode tegn i det siste og kan regnes med i dette laget.
Rank: 3 - 15 - 4 - 8 - 10


V5B - 4
Varmblods 2100 meter voltestart. Grunnlagsløp inntil 10.000 kr er alltid gøy, her er det mye uerfarne hester som kan finne på mye rart.Når det i tillegg er voltestart blir det ekstra spennende. Men hesten kjørt av Midtfjeld 1 Hez So Perfect er vel den som har vist best resultat og jeg tror denne vinner utfra hva den har vist. Men 3 Amazing Star DK er en god treåring, kun startet en gang i Norge og da vant den lett fra spor 9 nå med et løp som erfaring kan den være ytterligere forbedret og kan fort suse fra Midtfjeld. Også 8 Flying Boss har vist at den kan løpe og kan regnes idag
Rank: 1 - 3 - 8






V5B - 5
Kaldblods 2100 meter voltestart. Et lite felt med en rekke gode hester som kan vinne. 3 Eld Lynet har kommet godt i gang etter pause, har gått noen supre sprinter, var ikke heldig i monte, men det trenger ikke bety noe. Var ned på 22 tallet på sprint mot harde hester i slutten av april også da med Høitomt i sulkyen. Står bra til mot gode hester på tillegg idag. Med den speeden kan den fort holde unna i dagens løp. Jessen og 5 Arnblessen var ute i tøffe tider i sist løp, holdt ikke unna for Kleppeslauren, Art Haaken, eller Tin Balder. Ingen av disse er med idag, så idag kan bli en bedre dag på jobben. Men 6 HG Imar var med i det samme løpet, og toget fremover til en 7 plass fra spor 15, idag med Solberg bak halen, noe som aldri har gitt seier, men som regel gir en tredje plass. Men mye enklere lag idag en før, så den kan nå frem i dette feltet. Hc Holm og 7 Sagi Allvinn er meldt på i flere løp på rappen fremover, så mye mulig at de har troa på at den skal komme i form, god hest, tapte i forhold til HG Imar i sist løp, men den henger nok garantert med i dette feltet. Men min Favoritt i løpet blir 8 Rokne Eld, i fjor på denne tiden i superform, sist i verdensrekord felt med Tekno Odin og nå med Kvasnes tilbake i setet. Blir livsfarlig i dette lille feltet.
Rank: 8 - 3 - 6 - 5 - 7





Det var dagens tips til Klosterskogen travbane, Husk å se innom KLINK BANKER sine sider på facebook for enda flere gode tips og travdiskusjoner.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar