V65 Drammen Travbane lørdag 30 mai 2015




Velkommen til Drammen, til engler i snøen, Jonas Fjeld og en fantastisk spennende V65 omgang. Det er ikke ofte vi finner V65 kjøring i Drammen, men når det først er det så er det helt spesielt. Seks storløp som er vidåpne og som garantert vil gi premier.

Husk å ta turen innom våre sponsorer mellom løpene som er med å gi deg gratis travtips. 




Gjennomgang av de enkelte V65 løpene på Drammen Travbane, med travtips og vurderinger. 






V65 - 1
Kaldblods 2100 meter. Vi starter en herlig aften med Kamerats løp. Hvor det er samlet sammen et bra lag med hester. Og det er mange av dem som kan vinne på en god dag. 3 Dallas ble bare slått av en god Myrheng Brage sist, og gangen før dro den hjem seieren, har tre gode på rappen nå og blir å regne med idag. Kan bankes av de med godt hjerte. Men feltet inneholder flere gode gamper. Se opp for 6 Bjørnemyr Victoria, den hesten er god med Kjenner i tømmene, har gått jevne fine løp i hele vår, og i dette laget fra bra spor, kan den fort vinne. Hadde det ikke vært for galopp hadde nok 7 Odin Vinter vunnet på Sørlandet sist, har tullet med galopp i de to siste, men har vært i harde lag før det og nesten nådd frem. Blir å regne med idag. Helena Meland og 8 Fintore var uheldig fra spor tolv i Drammen sist, men gikk veldig bra på Jarlsberg mot gode hester gangen før, den er i form, og jeg ville streket denne tidlig på bongen idag. Legg også merke til 9 Jerveld som har gått noen gode sprinter, idag med Tengs, som har kjørt den en gang før da toget den inn til andre plass på sterk tid fra drøyt spor. Sist på Bjerke kun slått av en god Skar Lotta.Det kan også være lurt å ta med 1 Lyseng Stjerna i vurderingene når det skal strekes, den har forbedret seg voldsomt i vår. Suste i galoppen sist på Biri, idag med Austevoll, det kan for løse seg bra, og den kan være ytterligere forbedret.
Rank: 3 -7 - 8 - 6 - 9 - 1


V65 - 2
 Kaldblods 2100 meter. Glorias løp. 14 Prins Balder og Tengsareid står langt bak i feltet, gikk bra til andre fra drøyt spor sist, og gangen før var den i hardt lag, det virker som den har stabilisert seg på tid og ikke minst er travsikker. Jeg ville sett opp for 15 Vetle Jon i dette løpet, den har forbedret seg veldig veldig i vår og kan fort dra nytte av en fin reise bak Tengs om kusken er litt lur, og da kan den fort finne på å kjempe om seieren på slutten av løpet. Har nå to gode i kroppen i mai. Kan fort bli en aldri så liten overraskelse i spillet. Ragnhild Sveen og 11 Stjerne Ball klarte så vidt å holde unna for Prins Balder på Momarken sist, men den klarte det og vant. Står ikke så langt foran idag og kan slite med å holde unna. 10 Kossar har nå to løp i kroppen etter pause fra januar, tydelig forbedret i siste. Klarte da nesten å ta igjen blant annet Vetle Jon fra reise langt bak i feltet. Burde være enda mer forbedret nå og må regnes i dette feltet her. Langt fremme i feltet har 2 Lykkje Rappen fått mange streker, men den skal gjøre et løp helt utenom hva den normalt gjør for å holde unna for de bakfra.  Da har jeg mer tro på 7 Svartelden som står bra til idag og med Austevoll i setet bak så må det kalles en liten oppgradering. Men den skal også gjøre et løp den vanligvis ikke gjør for å nå frem her.
Rank: 10 - 14 - 15 - 11 - 7 - 2







V65 - 3
Varmblods 2500 meter. Rocky Wilsons løp. 11 Happy Petter er som vanlig superfavoritt, det mener jeg den ikke bør være. Sist borte vekke i galopp, gangen før helt greit mot dårligere felt enn idag, og der før igjen borte vekke. Den hesten må vise mer av hva som bor i den før den får noe banker strek av meg. Her tror jeg hester med minimalt med streker heller kan hevde seg. 12 Super Bandit har vist seg som en god og ikke minst stabil hest, har gått mage gode løp i vår og blir så absolutt å regne med idag. Det samme blir Vidar Hop og 5 Bomb Va Bene, har hatt fin utvikling og selv om Hop ikke akkurat er i flyt om dagen så tror jeg han kan løse oppgaven idag veldig bra. Kun slått av en god Support Attitude nest sist og gikk bra på langløp med Dalen i tømmene, den er min favoritt i løpet. Om ikke Hop roter det til. Et veldig godt og spillbart drag er 3 Euforia, jeg har en feeling av at Østre kan ha godt grep om denne og den har gått noen greie løp nå etter liten pause, det er straks juni og da kommer mange hester i superform. Om den holder seg nedpå så tror jeg den er god nok i dette laget idag. Og helt fremst i feltet står i dag en meget lei hest, fordi den har Kim Pedersen som kusk, den kan fort bli svært vanskelig å hanskes med, Pedersen imponerer stadig med et godt hodet, og han har kjørt noen kanonløp med de mest utrolige hester., så 2 Trade Man må absolutt på bongen.
Rank: 5 - 2 - 12 - 3 - 11




V65 - 4
Kaldblods 1700 meter. Steggbest løp. Et av dagens høydepunkter i Drammen. Her kan det være lurt å spisse blyanten for her er det mye god hest. Selv om 12 Art Haaken er favoritt, så er dessverre Kolle og kjører noen lokale løp i Sverige idag. Helt klart en av feltets beste hester, men det er Kolle som har best grep på denne, Tengs har kjørt hesten en gang før. Jeg tror 9 Tallas fort kan overraske i dette feltet, hesten har stabil form og den 1 april holdt den unna i meget godt lag. Den har også vært god i heftige lag tidligere i år, blir så absolutt å regne med idag i fravær av godkusken på Haaken. Så er spørsmålet hva HC Holm og  14 Sagi Allvinn kan gjøre på sprint fra det sporet, om den følger på Art Haaken som nok vil toge fremover så kan den fort henge med helt til oppløpet. Hesten er i form, men har vært i noen utrolig harde lag i den senere tiden og idag er laget mye mye enklere. 2 Steinfaks er en god fireåring som dessverre ikke blir kjørt av Høitomt idag, men om hop har en god dag på jobben, så står den såpass bra til at den kan holde unna lenge for hester bakfra. En hest som ikke er spilt, men som fort kan overraske er 7 Max Reodor.den har vært ute i tøffere lag enn dette i det siste, og ikke nådd frem, men vi vet hvordan sluttfasiten så ut på Jarlsberg i går, og denne helgen er det rom for både 7 og 10 ende valg. På en spekulering bong kan både 3 Kengu, 4 Alm Rodina og 5 Aaby Knekten være verdt å vurdere litt .
Rank: 12 - 9 - 7 - 2 - 14 - 4 - 5 - 3




V65 - 5
Varmblods 2100 meter. Hoppeløp Cicerones løp. Her burde Kim Pedersen og 4 Charisma K.W ha alle muligheter for å vinne. Den har gått to gode på Jarlsberg og vant greit siste på god tid.Men også 5 Darling Nikki har vist utrolig gode takter i de to siste, vant i Drammen så sent som 12 mai. 6 Enjoythediva SC fant det for godt å vinne på Bjerke sist slo da Hez So Perfect, så den blir å regne med fra bra spor idag. Borg har gjort noen greie gjennomkjøringer med 10 Netherlee Star og har idag Østre som kan finne på mye rart, dette er et løp med uerfarne treåringer, som det mange ganger kan gå både helt opp og helt ned med. Borg har også gått bra løp fra døyt spor med 1 Around The World, idag helt fremme og med Vidar Hop i tømmene, kan den holde unna for hestene bak?
Rank: 4 - 6 - 1 - 5 - 10






V65 - 6
Varmblods 1700 meter. Sun Sams løp. Her kan Østre sitte på nøkkelen til løsningen i dette løpet med 3 Treatmenice gikk bra mot veldig gode hester sist og jeg regner med den er forbedret til dette storløpet i Drammen. Men 4 Mr Renati blir favoritt i løpet spesielt etter den tiden den hadde på Jarlsberg 23 mai, men idag med Kvasnes i sulkyen, det har hun prøvd en gang før uten hell. 19 mai Momarken, Gunnar Austevoll  og 2 Axel Buitenzorg fra drøyt spor mot gode hester. Gikk et meget bra løp. Det er en god sprinter som ofte kjemper med Novel Broline om seieren i løp. En hest i dette feltet som muligens kan overraske er 9 The Special One US, har ikke gått løp siden Tengs overtok treningen. Og jeg er spent på om den kan finne på noe lurt og hva Tengs har funnet på med en på papiret god hest.
Rank: 2 - 3 - 4 - 9


Det var dagens tips til noe som vil bli en lønnsom omgang i Drammen. Kikk innom KLINK BANKER sine sider på facebook for ytterligere tips og gode diskusjoner. Lykke til på en spennende dag.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar