V75 Solvalla Lørdag 29 mai 2015



Velkommen til den en av de store dagene denne helgen, Lørdagens V75 opplevelse på Solvalla i Sverige.Mange spennende løp hvor jeg er ganske sikker på favorittfall i flere av dem. Her kan favorittene leve meget farlig og det kan bety greie premier. Vi har også en spennende V65 omgang i Drammen senere denne lørdagen som det kommer gode tips til på denne siden.

Husk å besøke våre sponsorer som du finner mellom løpene , de hjelper slik at vi kan lage gode gratis travtips til deg. 




Gjennomgang av de enkelte V75 løpene på Solvalla, med travtips og vurderinger.



V75 - 1
1609 meter auto. Mye god hest, der 5 D'one er spillerenes favoritt, med rette, hesten er utrolig god og har en super rad. Gikk bra sist og kom seg frem i tet og vant lett, men hesten trives best der fremme og det står gode hester foran så usikkert om den kommer seg i tet. 2 Twigs Voici og Pekka Korpi har god kjemi, ble god nr 2 sist og viser bra form, den er lynkjapp fra start og vil nok fly til tet. Og der føler jeg at den kommer til å bli, den er min favoritt i løpet. 10 Delicious US gikk rett i galopp i første i år. Men den hesten er god for noen sinnsyke tider, ble nr tre i eliteloppet i fjor. Men i spor ti mot så gode hester som foran trekker ned litt, men for all del den kan finne på hva som helst, og kan speede ned hele feltet. 8 Fleetwood Hanover har plutselig funnet superform igjen . Det endte i galopp sist, men gangen før med Johan ble det suksess til god andre plass på god tid, blir en outsider idag tror jeg . En annen toppsprinter i dette laget er 3 Aida Boko, den har slått bedre hester enn dette feltet før og er på vei i form, kan fort bli farlig med en god speed. Om 7 Eketorpets Tess kan smyge med og kjøre på gjennom siste sving og på oppløpet kan hun bli farlig , har en god avslutning. Bør absolutt vurderes i dette laget, Jeg tror favoritten er i fare i dette løpet .
Rank: 2 - 10 - 5 - 3 - 8 - 7



V75 - 2
Varmblods 2140 meter. Spillernes klare favoritt er 4 Edge Boko, har gått bra i det siste , men det er mange gode hester i feltet og jeg har en feeling av at denne er en smule overspilt. 5 Rio Grande idag med Uhrberg i sulkyen har gått utrolig bra i det siste, kom seg fremover fra 11 spor til dødens sist, men ble slått av en god Solon. Har form og får sannsynligvis en fin reise fra dette sporet her og blir meget farlig. Men kanskje står den beste hesten lenger fremme 2 Tonicetobetrue, gikk et utrolig bra løp sist der den kjempet heroisk siste runden og vant. Kan veldig fort vinne dette løpet med den formen den er i. En god outsider kan være 8 Othello CD som har hatt to gode på rappen nå, og er på vei i superform, gikk som en vind og vant lett og greit sist på sprint. Er lite spilt og har god verdi i spillet. 1 Nose Gear har gått to gode langløp og står bra til for å kunne kjøre i tet om Melander vil det. Den er lite spilt i forhold til favoritten. Jeg vil også nevne 7 The Great Elkar som jeg synes har en utrolig fin kurve nå i april mai. kan absolutt være med i dette laget.
Rank: 5 - 4 - 2 - 1 - 8 - 7





V75 - 3
Varmblods 2140 meter. Auto, Sølvfinale. Nok et løp hvor spiller favoritten kan være i stor fare. Ludde sitter langt bak i feltet med min favoritt, 10 Archangel AM raden ser ikke allverdens ut, men gikk voldsomt bra til god andre og god tid den 11 april, Adrian var ikke heldig med den nest sist, og sist kun nr 5, men på meget god tid og den måtte jobbe fælt hele løpet selv, men idag kan den få et pent smygløp fra spor lenger bak og speede opp på siste runden og ta dem alle på slutten.Hesten er mye bedre enn hva raden viser. Er lite spilt og kan overraske. En annen hest som har imponert er 7 Mind Your Face, står bedre til idag enn den gjorde sist da den ikke nåde frem, men de to løpene før vant den greit, er i form og må absolutt på bongen. 4 Falcon Håleryd har form på gang, står i dag mye lenger fremme enn hva den har gjort i de siste, men har ikke helt overbevist meg om at den er klink vinner i dette laget her. Kenneth Haugstad skal man aldri glemme, og ikke med hesten 5 Super Otto, vant langt løp på god tid sist, og gikk en god sprint på 11 tallet i begynnelsen av mai, den er nok absolutt god for tid på 12 tallet på denne distansen idag. Og det betyr at den blir farlig fra bra spor. 3 Vasterbo Highflyer, har gått noen syke sprinter nå i mai og har fart så det holder, men har den kapasitet nok til å henge med hele distansen idag, og det har den , blir en farlig farlig outsider i dette løpet her. Også 2 Nok En Frakkert , har gått gode jevne løp i hele vår, og kan fort henge med idag, det blir en vurdering hvem som skal med på bongen i dette løpet, men det er åpent og flere kan vinne. Også her finner vi en Norsk hest 9 Rafolo, på en god dag kan den godt hevde seg i dette laget, og det er er jo viktig å støtte opp om hester hjemmefra, og ikke minst den har meget god verdi.
Rank: 10 - 7  - 2 - 4 - 5  - 9 - 3  - 6



V75 - 4
Varmblods 2140 meter auto. Her det nok et løp med mange gode hester, men her tror jeg muligens  favoritten 1 Ready For More kan klare å innfri.. Den gikk en utrolig bra siste runde sist, men klarte ikke å innhente Paparazzi M som gikk i tet fra spor 2. Her tror jeg det er viktig at den speeder i starten for å holde ledelsen så ikke den blir sittende fast. Kan den komme seg i front kan den ligge der å lede helt til mål. Blir min favoritt. 3 Chivas Boko har tre enere på rappen på raden. Tiden i siste løpet kan ses litt bort fra da den var i et svakt lag og vant lett. Den er start rask og kan fort komme seg foran Ready for More, når den nå i tillegg er strøket inn et spor bak bilen. Klarer den det kan fort en bli sittende dønn fast i innersporet. Her  er det fare for at det blir tempo fra første stund, og da kan hester bakfra smyge med og komme drivende på slutten . en av disse er 11 Love Dancer, gikk bra sist og har form og ikke minst veldig god verdi i spillet. I samme henseende kan det være lurt å vurdere 8 Carabinieri med Peter Untersteiner, ikke helt på topp sist, men har gått bra gangene før og formen er der, og kan fort dra nytte av om det blir kjør foran. og komme som en vind på slutten . Bjørn Goop sitter også med en god hest i 4 Royal Prince, ikke på topp i sist langløp, men da med Jepson i sulkyen og stod langt bak mot bedre kusker og hester , Den gikk sterke 11,7 på sprint gangen før, med Goop tilbake i sulkyen kan den fort bli å finne veldig langt fremme ved målstreken.I følge treneren led den også av en hovsprekk sist som skal være i orden nå.
Rank: 1 - 3 - 4 - 11 - 8 






V75 - 5
Varmblods 2140 meter Volte. Her kan det ligge en banker kandidat i 12 Geisha Sund som har vunnet så det holder i det siste fra drøye spor. Står helt perfekt til for å vinne dette løpet idag. Jeg banker denne. For de som er mer usikre, er også 13 Super Ariel en god hest som kan henge seg på favoritten gjennom feltet og få en fin og billig reise, og kjempe på slutten. Men lenger frem i feltet står også Torbjørn Jansson med hesten 5 Diamond of'em. har gått veldig bra i det siste, og drar nytte av lengre frem enn favoritten, har gått gode tider og vil nok ikke gi seg uten kamp. 3 Bascaphi og Johan Untersteiner vil nok kjøre seg i tet og prøve å styre det hele derfra, har gått tre gode i det siste og formkurven er på vei opp.
Rank: 12- 13 - 3 - 5 



V75 - 6
Varmblods 2140 auto. Her  er 4 Jeppas Maxi superfavoritt, tok ledelsen sist, men ble slått på oppløpet. Feltet og distansen passer hesten bedre og vil nok kjøre for tet og prøve å bli der til mål og det skal man ikke se bort fra at den klarer, kan bankes. 12 Sauveur har gått gode løp etter pausen, og har i tellegg vunnet to langre løp, gikk utrolig bra sist kjempet til siste slutt men nådde ikke helt frem. Har form og kan fort runde hele feltet på den god dag. For å være litt patriot og det må man jo være så nevner jeg også 11 Cadabra Tooma har ikke akkurat overbevist i de to siste, men idag er det Kolle som kjører og det gjorde de to totalt overbevisende på sprinten 25 april, det er et positivt tegn og den kan være en god outsider i løpet om den fungere med Kolle idag, noe den gjorde utrolig bra sist. Om det blir tempo i løpet kan fort 3 Montdore melde seg på, så bra ut sist og vant lett, den er en sterk hest, hvor akkurat det kan være avgjørende på slutten av løpet. En hest som ikke er spilt i det hele tatt er 5 Snoopy DK, har god verdi i spillet og gikk et bra løp i dødens sist og var med til siste slutt, den har i tillegg en rask avslutning.
Rank: 12 - 4 - 5 - 3 - 11






V75 - 7
Varmblods 3140 meter. Harper Hanovers løp. Her kan favoritten 13 Mellby Viking leve svært farlig, selv om den gikk til bra godkjent etter pause fra drøyt spor. Så har feltet flere gode hester. Mellby Vikingen vant på Solvalla i fjor også. Men helt først i feltet står det en liten luring, 1 Tokio Hotel Hall den kan fort lage rabalder i rekkene, den gikk meget bra i siste, men gjorde noe dumt i å slippe teten. Det kommer garantert ikke Jepson til å gjøre idag, han kommer til å kjøre så lenge det er liv for å slippe å få besøk bakfra. Og det kan den godt klare helt til mål, og da stiger verdien på bongen noe enormt. 9 Narold Vox har gått to gode langløp fra drøye spor i det siste, kan være en outsider å merke seg selv med enn annen kusk idag. Nøyaktig det samme har også 10 Indigious gjort med Adielsson gjort, selv om den ikke nådde helt frem sist, er i form og har gått 2100 meter på 11 tallet tidligere i år.
Rank: 1 - 13 - 10 - 9 



Det var dagens tips til en spennende omgang på Solvalla. Husk å kikke innom KLINK BANKER på facebook for ytterliger gode tips og diskusjoner.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar