V65 Forus travbane 26 mai 2015



Endelig er det tirsdag og hverdag. Forus travbane innbyr til en spennende omgang med travkjøring idag. Det er meldt om lett overskyet vær og 11 grader i luften, noe som betyr en rask bane med motvind på bortre langsiden. Glen Ord Superb jakter nok en seier og Solør Svarten skal ut som superfavoritt i dagens siste V65 løp.Det blir spennende å se om favorittene kan innfri eller om det er rom for noen overraskelser.
Klikk og besøk gjerne våre sponsorer som du finner mellom hvert løp, de hjelper til med å gi deg gratis travtips.
Minner også om  Klink Banker der du finner mine tips og en rekke andre gode tips og fornuftige diskusjoner.







Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Forus travbane med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Varmblods 2040 meter auto. Et litt halvåpent løp hvor det kan være lurt med et par streker. Djøseland og 1 Herecomesthesun har gått bra idet siste, nådde nesten frem fra drøyt spor mot gode hester nest sist. Den har gått noen monte løp i det siste hvor den har vist fin form, vant løpet den 14 april og var i et heftig sterkt lag 2 mai, hvor den ikke hadde sjanse til å nå frem. Men i dette laget idag burde den ha en rimelig god sjanse, formen er der og sporet er bra.Det kan se ut som om 3 Fux Pride endelig er inne på å finne formen, hesten gikk bra i fjor, har slitt litt med å finne formen i år, men siste løpet på Biri var veldig bra. En hest som er litt glemt av spillerne er 8 Maldini di Quattro den er på vei inn i en formstigning, den har vært i noen sterke felt i det siste, og kan være en liten overraskelse hest idag. Einar Nedrebø har godt grep på hesten 6 Rex Palema, tok en fin sjetteplass sist på Sørlandet fra drøyt spor, idag mye lenger fremme og med en kusk den har kjemi med, blir så absolutt farlig idag. Men det kan fort være at vi finner vinneren med Rune Wiig bak idag, Norges debuten til 4 Gary Hoist var absolutt godkjent, på langløp mot svært gode hester i V75 den blir min knepne favoritt i løpet.
Rank: 4 - 1 - 6 - 3 - 8








V65 - 2
Varmblods 2040 meter auto. Her har vi en nær 70 % streket hest og det kan fort bli en spiller smell. Fordi om 3 J.T's Jet gikk bra i første etter lang pause, så finnes det et par andre hester i feltet som også kan vinne dette løpet. Men fordi med godt hjerte kan den godt banker spilles. Wiig stiller med 4 I Am The Tiger, en god fireåring som har vist god stigning i kurven, har nå to løp i kroppen. Wassberg stiller med en god hest som Norges debuterer. 5 Hopeful Tooma har gått bra i Danmark, og det blir spennende å se denne på Forus, selv med Ove Wassberg bak tømmene. Jeg liker også 6 Baronesse Hooves, som viste tydelig forbedring i løpet etter pause, fin fjerde plass fra spor ti. er den ytterligere forbedret idag kan den nå enda lenger frem. Harald Inge Hagen er ingen toppkusk, men 12 Knight's Tia har vist såpass form i de to siste som Tjomsland har kusket at jeg velger å nevne den, selv om den står langt bak er det vel den i tillegg til tre som har vist best form i det siste.8 Great Commander nådde nesten frem til Jt's Gold nest sist fra drøyt spor, overbeviste ikke akkurat i sist løp, blir en outsider idag. En hest det kan være vel verdt å se opp for i dette løpet er 1 Makeawish, har nå to greie etter pause og er tydelig veldig forbedret, kan være et vinnertips om man søker de større premiene. Den nådde nesten frem til JT's Gold den også sist fra drøyt spor, idag slipper den å runde hele feltet.
Rank: 1 - 3 - 5 - 8 - 4 - 12 - 6 







V65 - 3
Varmblods 2040 meter.Auto.  4 Glen Ord Superb stiller til start for første gangen på Forus, hesten har aldri vært på vestlandet før, men den har spillernes tillit med nesten 80 % av strekene. Hesten har gått totalt overbevisene i det siste og blir derfor min favoritt og kan godt alene strekes. Men når man spiller så prøver man jo å få bort favoritter, det er det som gir premier. Og derfor er det alltid gøy å spekulere litt i slike klare favoritter. 8 Lightman O ble slått av Glen Ord Superb på Biri sist, men det var dog også hestens første løp etter halvt år i pause, og da var den tydelig forbedret, kan den ha fått blåst utav seg i det løpet og være enda bedre rustet til kamp mot fire idag. Det blir spennende å se. Bo Westergaard stille med 6 Thai Navigator, hesten vant direkte etter pause langløp sist, på god tid, de siste sju løpene har den vunnet fem ganger. Om seks er enda mer forbedret idag , kan det bli spennende å se om den kan utfordre en god Glen Ord Superb.Også 2 Da Vinci BR har gått meget bra med Kolle i de to løpene etter pause. Og p en rask Forus bane kan den meget vel vær god for tider på nivå med 3.
Rank: 4 - 6 - 2 - 8



V65 - 4
Kaldblods hoppeløp 2040 volte.  Her lukter det omstarter og noen galopper. 7 Talula X er en morsom hest som jeg har nevnt i tipsbrev før. Hesten har vist en god utvikling i år og nå med Tengs bak roret i flåta bak. Det blir spennende, det er tross alt et hoppeløp, med endel ustabile hester i sporene foran.9 Tyri Mai har vist god form i år og har nesten rukket frem i vært løp. Idag burde den ha en kjempesjanse til å komme først over mål, den løser volte greit og er vel den hesten i feltet som har vist best form i det siste. Disse Gudemstad hesten er alltid greit å være obs på når det gjelder Forus. 11 Eldpeppi har på tross av en begredelig rad gått greie løp i det siste. Den er vant til å stå i drøye spor, og i dette løpet er den faktisk en av topp tre hestene. Høitomt og 13 Tangen Ida står som vanlig langt bak, de pleier ikke nå frem da. Men idag står ikke den argeste konkurrenten  Tyri Mai så veldig mye lenger foran og derfor kan den komme seg lenger frem idag. Så kommer da spørsmålet om noen av hesten som ikke har tillegg er sterke nok til å holde unna for bedre hester bak. Det kan det være at 4 Vår Runa med Rune Wiig kan klare. Har vært i pause og tullet fælt i to siste på raden, men hadde en fin utvikling før det, kan Geir Gudmestad ha funnet på noe veldig lurt i pause, så kan den holde unna på en god dag. En liten fuggel har sunget meg i øret at det også kan være lurt å ta med 12 Rødmyrsfakså, den har gått gode løp i det siste, står langt bak i dag, men kan få heng fremover i feltet, hesten har tydelig forbedret seg i vår, og kan bli å regne med i et lit ustabilt felt.
Rank: 9 -12 - 4 - 13 - 7 - 11 



V65 - 5
Varmblods 2040 meter auto. Et ikke akkurat lettløst løp hvor det er fristene å si strek de fleste. Mange gode hester som på en god dag kan finne på å vinne. Gunleif Tollefsen har tatt med seg en ny hest på banen idag, 2 Je T'aime Winner har godt gode løp med Untersteiner i Sverige og kan fort fortsette med det her.  En av feltets beste hester på papiret, men nå gjenstår det å se om den går like bra i Norge.4 On Stride har nå et løp etter drøy pause hvor jeg synes den gikk utrolig bra og tydelig forbedret. Idag vil jeg påstå den også har en liten kuske oppgradering og det kan være det som skal til for at den skal kuppe hele løpet fra bra spor. Om vi ser bort fra de to løpene som 9 Rush Hour har galoppert bort så har den en seiersprosent på nær 70 % på de ti siste, og det er såpass bra at den absolutt må strekes idag. Den vant greit i slutten av april og har før april vært ute i en liten pause. 10 Fast Hooves gikk fire løp i fjor, vant tre av dem og ble nr 2 i ett. Har ikek gått løp siden august i fjor, men den vant på direkten etter drøy pause i fjor også. Blir en av favorittene idag selv med pause. I dette løpet er det store spørsmålet hva 12 Silas Hovmand kan finne på med Geir Vegard Gundersen i sulkyen. Ble disket for galopp sist, men har gått gode løp før det, jeg tror den kan nå langt frem idag. En hest som jeg vil komme med en liten OBS på er 7 Reventon, har vært ute i harde lag i det siste, og gjort det veldig bra. Tengs har absolutt dreisen på denne hesten. En liten outsider kan være om Høitomt kan være mannen som kan bringe 6 Ronaldo Blåbjerg tilbake i sporet uten feil og gå et bra løp igjen, begynte året meget bra, men surret det til i to siste, har fått litt ro fra løp siden årsdebuten. Men jeg tror den største OBS en idag går til 5 Lady Vegas, feilet seg bort sist, men gikk utrolig greit i løpet før mot sterke hester fra drøyt spor, står helt perfekt til idag og slipper å runde hele feltet. Kan lage en liten bombe idag. En helt glemt hest av absolutt alle er 8 Priamo D'esi som har gått gode og jevne løp, ble god nr 2 sist og slo gode hester. Kan absolutt finne på noe idag.
Rank: 10 - 9 - 7 - 8 - 4 - 5 - 2 - 6 - 12 





V65 - 6
Kaldblods 2040 meter volte. Her tror jeg travfolket på Forus vil juble når folkehesten 2 Solør Svarten suser inn til en overlegen seier.
Rank: 2





Det var dagens tips til Forus Travbane. Det har vært en helg med mye overraskelser spillmessig og gode premier. Vi får håpe det blir småpene premier idag også. Lykke til. Kikk innom Klink Banker for enda flere vurderinger.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar