V65 Forus travbane tirsdag 12 mai 2015

Endelig er det tirsdag og Forus. Noe som i det siste har betydd lave utbetalinger for spillerne, men man kan jo håpe på som igår at det går inn noen luringer istedenfor superfavorittene.Det er endel spennende løp og hester på Forus idag, ikke bare store kanoner, men også noen smygere som fort kan melde seg på og lage premiene litt større enn hva de har vært i det siste på Forus. Lik gjerne Paul's Travtips på facebook og følg med på Twitter for siste nytt



Gjennomgang av V65 løpene på Forus travbane, med travtips og vurderinger. 



V65 - 1
Varmblods 1600 meter. Et lite felt med flere gode hester. 8 Megamuscle har vært temmelig mye opp og ned i år, gikk bra på sprint på Jarlsberg 20 mars, den er god nok til å runde feltet, men spørsmålet er om formen er der. 2 Grey Man er ingen dum hest, virker noe forbedret i forhold til i fjor, men er kusken det samme, kan overraske. Den gikk på god tid på monte sist og står fint fremme her. 4 Oustanding Shadow og Nedrebø var i heftig lag sist i Bergen, vant gangen før og er i form, blir nok en favoritt i løpet. 5 Conway Hall er en hest som har litt av noen avslutninger, kan ligge på lur og lage trøbbel ut av siste sving. Jeg går å venter på når Gudmestad skal forløst det potensialet som ligger i 6 Berlusconi, den har gått tre løp på årets første fire måneder, en dag kommer den grusomt, men er det idag. 7 Credicity ble nr tre bak Onion FH og Hitchcock sist den 14 april. Mikkelsen har taket på hesten og den kan bli farlig. Jeg synes dette løpet er åpent og velger en rekke streker, men ranken viser lit hvem som jeg har mest tro på.
Rank: 4 - 8 - 5 - 7 - 6 - 2



V65 - 2
Rekruttserien. Varmblods 2040 meter. Sånne rekruttløp er alltid noe åpne, men det er flere kusker her som er gode, og ikke minst hester. 5 Somollified er nok en av feltets beste hester og med Christina Hande som kusk kan det løse seg meget bra. 8 Roberto Ry er en meget god hest og har Lars Kristian Løkken hengende bak i dag, og det er ingen dårlig erstatter for Mikkelsen. Jeg velger også å se opp for 10 Te Quiero som har hatt en god utvikling i år.
Rank: 5 - 8 - 10 






V65 - 3
Kaldblods 2040 meter. Om Tengsareid kan ligge foran å styre som den vil og holde litt tempo slik at den ikke får angrep bakfra så kan dette gå veien idag for 1 Ognøy Emil, som plutselig har fått en vårløsning i formen. Men det er flere gode hester bak i feltet. 2 Rødmyrsfaksa står bra til og er i form, har gått mange fine løp i den senere tiden, og blir garantert med der fremme idag. 11 Førlands Pil Fax er i form og kan ta seg helt frem i dette laget, den kan få følge av 12 Kleppe Snigen på veien fremover. Jeg syns også 4 Talula X fortjener en strek, kan fort finne på noe lurt med Rune Wiig i sulkyen fra bra spor.
Rank: 1 - 2 - 11 - 12 - 4



V65 - 4
Varmblods 2040 meter. Pål Buer og 6 La Reina står bra til og har gått fine løp i det siste, men den har kanskje ikke vært i lag med såpass gode hester som idag. Frode Hamre og 5 Last Hooray står rett på innsiden bak bilen og vil nok gjerne til tet, hesten er i form og kan dra unna. Idag tror jeg det det er dagen for at 8 Knights Tia får vist frem potensialet sitt, har hatt en flott utvikling og Tjomsland kan for vinne idag med denne hesten, det vil sikkert bli kjørt litt fremme og da kan han komme snikene. 11 Loreal J står langt bak i feltet, men kan fort dra nytte av det samme som åtte kan, nemlig at det blir kjørt litt for tett i starten og da kan hesten komme sigende selv fra drøyt spor. Hesten er i form og har gått flere gode løp, men da fra spor lenger fremme. På en veldig god dag og med det rette hodet kan 4 Lucky Princess være en meget bra hest, og kan slå de andre i feltet, men da må den tenke på andre ting en startboksene på Øvrevoll
Rank: 5 - 6 - 8 - 11 - 4






V65 - 5
Varmblods 2040 meter hoppeløp.Nedrebø og 12 Touch Me Chili var plutselig nede på 13 tallet etter endel sjabre løp, kan det være noe den har stabilisert seg på så blir hesten fort overlegen idag. Einar har tydeligvis god kjemi med denne hesten. Men om ikke tolv har gjort det er løpet noe mer åpent. 7 Thai Festival står bra til og virker å være på vei i form. 4 Pamplona har gått flere fine løp, har stort sett gått sprint i det siste, men hesten er ikke borte vekk på normal distanse. 10 Christal BR er i form, og det er skummelt akkurat nå på disse tider for vi kan få hester som har gått halvsjabert så plutselig lukter de vår og sommer i nesa og går som en vind, slik 12 gjorde sist. 3 Rimini Lavec står bra til og er i form, og ikke minst liker seg på Forus. Jeg har nevnt 9 Riana Cross før, og blir nevnt i en bisetning her, det er en hest som kan overraske selv om de to siste ikke har vært overbevisende.
Rank: 12 - 7 - 3 - 10 - 4 - 9






V65 - 6
Kaldblods 1600 meter. Her kunne vi om vi var sikre på at 2 Solør Svarten drar dette  i land, spart inn på bongavgiften. Hesten har en imponerende rad og er i form, men det er flere spennende og gode hester i feltet. 9 Sjeikens Gull, startet ikke mange startene i fjor og fikk ikke uttelling annet enn på gode tider, en siste løpet den hadde på Forus i slutten av mars har overbevist meg om at den er tilbake der den bør være, Tjomsland er en luring. Hesten blir min favoritt i dette løpet. 10 Pågangsmot er helt glemt av spillerne denne hesten er så god at på en god dag, kan den runde hele feltet å vinne, spor ti på sprint er ikke avskrekkende for Rune Wiig og denne hesten.Odd Kåre Selliken og 4 Modina kan også fort melde seg på i kampen i dette løpet, jeg syns løpet den gjorde på Forus den 1 mai var bra. Den holdt greit unna for gode hester, og står bra til i spor idag.
Rank: 9 - 2 - 10 - 4

Lei av å være alene, finn en date på MATCH, mange single kvinner og menn


Det var dagens tips til Forus travbane, mine travtips er en informasjon du kan bruke for å komplementere dine egne vurderinger. Les gjerne også andre sine tips og sammenlign, så får du et godt grunnlag for hva du skal streke på din egen bong.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar