V65 Leangen mandag 11 mai 2015

Det er mandag og som vanlig V65 kjøring på Leangen travbane.Her kommer mine travtips og vurderinger. Mange spennende løp og blant annet L'orage skal ut å jakte sin tredje strake på raden. Det er meldt sol og fint vær og det burde tilsi en fin travaften på Leangen. Lik gjerne Paul's Travtipsfacebook og følg med på Twitter for siste nytt



Gjennomgang av den enkelte travløp på Leangen travbane, med travtips og vurderinger: 




V65 - 1
Varmblods 1640 meter. Garberg og 1 L'orage jakter sin tredje strake seier idag, står utrolig bra til for å klare det. Men løpet er fullt av utfordrere som nok vil prøve seg, og favoritten skal ikke føle seg for sikker på seier idag. 2 J.J Funkies har gått jevne løp i det siste og kan få fin rygg på eneren. 5 Wy Fi er alltid skummel på denne tiden av året, har endelig begynt å få opp dampen. Blir å regne med idag fra greit spor. Også 6 Pilgrims Power kan på en god dag nå helt frem, formen er der, ble god nr to sist. Jomar Blekkan og 7 Hidden Secret gruset de andre den 5 mai, idag med Kai Johansen i sulkyen, ingen dårlig erstatter. Jeg må si at jeg ble litt skuffet over 9 Big City Rambler sist, hesten har kapasitet, men var dog i hardt lag.
Rank: 1 -5 -2 -6 -7 - 9



V65 - 2
Kaldblods 1640 meter. 2 Durgrosa, har aldri vunnet en sprint, og hun har startet i mange, er litt variabel i prestasjonene, men står bra til idag og er i form. 8 Raymon likte ikke storbylivet i hovedstaden, men den liker seg i Trondheim, og det gjør at den blir meget farlig idag, blir min favoritt i løpet. 10 Bottem Viktor er nok på papiret den beste hesten i feltet. Står langt bak i dag, men kan godt hente noen meter selv på sprint. Helt først står 1 Berg Elden som var nede på 24 tallet på sprint i fjor, har ett løp i kroppen etter pause og kan komme med en skikkelig overraskelse idag. 3 Moelven kan også absolutt henge med på en god dag i dette laget.
Rank: 8 - 10 - 2 -1 - 3






V65 - 3
Varmblods 2140 meter. Et løp fullt av ustabile treåringer. Hvor det kun er tale om en eneste hest som kan, bør og skal vinne. 12 El Muro BR er overlegen de andre hestene i feltet. Om den skulle brekke tre bein i starten kan  10 Ceasar Va Bene komme frem, og 3 Rapido GT holde greit unna fremme.
Rank: 12 - 3 - 10




V65 -4
Kaldblods 1640 meter. Jomar Blekkan og 3 Liza står meget bra til for å kunne kave seg først over målstreken idag. Formen er der og sporet er helt rett idag. 6 Mankell og Roar Walsø, kommer til å utfordre Blekkan og Liza, den er om mulig hakket vassere en nr 3.
Rank: 6 - 3




V65 - 5
Kaldblods 1640 meter. 11 Remkvikk har vist en så bra utvikling at jeg velger å ta den med, den kan fort komme seg fremover i feltet. 3 Don Rigo holdt nesten unna til seier sist, feltet er ikke det samme idag og idag kan den klare å holde unna hester bakfra. En hest som står bra til i feltet og som er på vei i form er  kjørt av Kjøsnes 1 Høiby Sico, er ingen dårlig hest i dette laget og kan overraske. Det skal bli spennende å se hva Blekkan kan gjøre med 7 Lykkje Unni i dette laget..
Rank: 3 - 11 - 7 - 1






V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Et av dagens mest åpne løp. det er godt vi har spart noen streker før i programmet. 3 Vacation Man fant det for godt å gå et bra løp sist, har hanglet litt, men ser nå ut til å ha funnet litt form. Hesten har startet lite i sin karrière og det er litt vanskelig å se utviklingen på den.. 4 Bacalao Va Bene har sendt søknader på rekke og rad til Øvrevoll, gikk endelig et godt løp sist, men for meg er ikke det nok til at jeg tørr å sette tykk strek på den. Garberg og 5 Wizard avsluttet fjoråret heller dårlig, men hesten gikk bra i mange løp i 2014 sesongen, den har nå vært i pause og om ting har blitt gjort riktig kan den være tilbake, men om den trenger løp i kroppen eller ei gjenstår å se. 8 Smalltalk er i form, og er av de bedre i feltet, en av mine favoritter, selv fra dårlig spor. 10 Giant Star gikk mange fine løp i fjor, og har hatt en grei utvikling i år, blir garantert å regne med idag. 11 Demi Delicious er ofte å finne på trippelen med Bjørnbeth i sulkyen, det skulle ikke forundre meg om den gjør det samme idag usikkert på hvilken av de tre plassene den måtte havne. Raden til 12 Simply Red er begredelig lesing, men det er faktisk en tålig god hest som fort kan matche andre av feltets hester på en god dag, men er galopp sugen så det holder. 14 Black Butan skal prøve seg med Kai Johansen i tømmene idag, det ser jeg på som en oppgradering og den stiger på ranken min av den grunn, på tross av spor langt bak i det blå. 15 Buzy Bee har jeg skrytt av før, idag nok alt for langt frem.
Rank: 4 - 3 - 8 -  10 - 5 - 14 - 12 - 11 - 15 

Lei av å være alene, finn en date på MATCH, mange single kvinner og menn

Det var dagen Leangen tips,, Lykke til ....








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar