V64 travtips til Åby i Sverige 7 april 2013

Det er meldt om flotte bane forhold i en spennende V64 omgang på Åby. En V64 omgang med flere åpne løp som gir håp om greie premiepotter.


V64 avd 1
Første avdeling begynner med et heller åpent 4 års løp hvor mange hester kan vinne. Med kun 7 hester til start er det ingen som trekker direkte ugunstige spor. 5 av hestene har ikke startet på flere måneder og dette gir et ekstra usikkerhets moment.
Hver gang Åke Svanstedt setter seg i sylkyen er han en potensiell vinner. Således også i dette løpet med nr 3 Verymuchkiss Karsk, som dog ikke har gått løp siden før jul, men det meldes om fin trening. Men vi gir første streken til nr 5 Tristan Toro som er kusket og trent av Veijo Heiskanen 
Men også nr1 Perfection Pellini og nr 2 Quadroon kan absolutt være verdt en strek

V64 avd 2
I annen avdeling er det duket for et løp hvor hestene er kjørt av lærlinger, noe som legger en ekstra spenning til et løp i normal distanse. Et særdeles åpent løp, hvor få hester utmerker seg spesielt.
Men noen streker må man sette og da er nr 5 Flirtin Silvio vel verdt en strek. Nr 11 Certification står også skummelt til og har gått flere gode løp i år. Nr 7 Massana Macay og nr 3 Juvenile Face er streker som kan gi gode odds og de har gått flere gode løp.

V64 avd 3
Her er det duket for Monte løp. Her er det fristene og sette en banker strek på nr 8 Rock Me, men vi har også flere norske hester med i dette løpet og Line Gundersen rir nr 12 New Varenne L.A. som nettopp vant et monte løp på Forus fra nettopp 12 spor. SÅ vi slenger på denne også.

V64 avd 4
I en litt åpen sprint er det noen hester som merker seg ut .. Nr 3 Nightmare Star er en Svanstedt hest med en god sprint i kroppen, er lite spilt og kan gi god uttelling.  Veijo Heiskanen kusker nr 8 Comeonhill som feilet  sist, men som i løpet før hadde en kanonsprint ned på 12 tallet. Så dette blir favoritten tross et noe leit spor. Men feilfritt tror vi han vinner. Nr 10 Garincha Spirit og nr 12 Callela Marquis kan også være verdt en strek om man vil spille litt bredt.

V64 avd 5
 I stayer løpet som er i nest siste avdeling er det flere åpninger.. Men nr 9 Olivia Lavec som blir kusket for anledningen av Johnny Takter tror jeg kan gjøre et godt løp. Vant siste løp på Åby til en bra tid fra et 10 spor. Nr2 Montgomery Hill er spillerens favoritt, har gått to gode sprinter, men spørsmålet er om den holder helt til mål i et stayer løp hvor det er mange gode hester med. Jeg føler for å streke nr 4 Peak og nr 5 Classic Son i tillegg. 

V64 avd 6  
En åpen normal distanse, med flere gode hester. Nr 15 Keeping Julia har de fire siste starter gjort gode oppvisninger fra drøye spor og jeg tror på den også idag... Noe usikkert med ny kusk, men regner med at Uhrberg løser oppgaven. Nr 14 Sobel Goldie og nr 13 Wiss Shadow kan fort henge seg på Julia og bli farlig. I et bredt spill er det heller ikek dumt å streke nr 4 Sahara Fairytale og nr 11   Global Nirvana

Lykke til
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar