Forus Travbane V65 tirsdag 14 april 2015

Det er tirsdag og det er Forus travbane. Forus har klart å samle et herlig kobbel med hester til start i dagens løp. Ulsrud Tea kommer, Hitchcock og flere andre hester er samlet for en flott trav aften på Forus Travbane. Sikreste bankeren er nok i dag Ulsrud Tea, men en formsterk Art Nattfari gir seg nok ikke uten kamp der fremme.



En gjennomgang av de enkelte løp i tirsdagen V65 omgang på Forus Travbane med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Varmblods 2040 meter. Et lite, men dog sterkt felt stiller til start i dagens første V65 løp.Sterke 2 Onion FH har ikke vært helt på topp i sine siste starter. Den gikk som en vind på begynnelsen av året, var ute i heftig festlag på Jarlsberg sist, motstanden er ikke like sterk idag og det kan bety først over mål. 4 Hitchcock er en reel utfordrer til Onion FH, hesten har ikke helt overbevist meg i det siste, men at det er en god hest er det ingen tvil om. 6 Berlusconi har stått hos Gudemstad en stund, det er en superhest som ikke enda har fått vist seg frem, kanskje idag er dagen. 5 Grey Man har overbevist på monte, 2 løpet på tre dager, blir det i hardeste laget. Feltet er lite og det kan gi åpning for andre enn favorittene.



V65 - 2
Kaldblods 1600 meter. 8 Ulsrud Tea gjester Forus idag og blir soleklar favoritt. Det er unødvendig med noe mer beskrivelse av henne. Men Tea har ikke vært helt på lag i den senere tid.. Og derfor kan det være lurt å spekulere i om hun kan utfordres. Det er kort løp og la oss nå spekulere i om Tea ikke har en god dag på jobben. Da er 1 Art Nattfari i form, men jeg tror også 5 Komnes Judo og 7 Rinde Kvikken ikke gir seg uten kamp. Kvikken gikk på sterke 22,8 på Jarlsberg den 13 februar mot sterke hester. 2 Bidden står laglig til idag er en meget god hest . Det samme gjør også 6 Erga Odin. Men vi satser på at Ulsrud Tea har en god dag på jobben og da flyr hun i fra alle disse hestene.. Men jeg kan ikke si det ofte nok, også superhester har dårlige dager.






V65 - 3
Kaldblods 2040 meter. Et felt fullt av ustabile fire åringer hvor det meste kan skje.. Det er et trykk alle felt, men om man må velge noen så er det som følger. Her blir 6 Trø Hera min favoritt, det er den hesten som ikke har hatt lengre pause som har vist til noe, det at den ble disket  for galopp sist tror jeg er kuskerelatert. Hesten har gått meget stabilt med Øystein bak tømmene. 7 Åse Elden gikk supert i fjor sommer, men har ikke gått løp siden august i fjor. Sammen med 9 Spik som også har hatt seg en pause er dette feltets to beste hester på papiret. Alle feltets hester har levert gode søknader til Øvrevoll på mange av sine starter og det er ingen jeg anser for å være superstabile. Den mest stabile virker å være før nevnte 6 Trø Hera. Det er klart 2 Valle Trym har gått bra i sine to siste løp og vunnet, men så var det dette med tiden da, men klart om alle andre roter seg bort  i galopp så har den en god mulighet. 4 Grude Jerkeld var stabil, kan den ha godt av et kuskebytte. Men dette er et åpent løp hvor nesten alle hestene har en god vinner sjanse på en god dag.



V65 - 4
Varmblods 1600 meter. Et lite åpent felt. Jeg varslet sist for 6 Let There Be Rock, gjør det samme idag, den står fint til spormessig og er i form. Det siste løpet til 8 Arthurian Hanover kan ses bort fra, hesten er i tillegg kuskeforbedret idag og det gjør den meget farlig på distansen. Selv om raden til 1 Diamond Va Bene ikke ser super ut, så har den vært uheldig med sportrekningene i disse løpene, idag er den svært heldig og det kan bringe den foran hele veien til mål. 2 Magic Me gikk et bra langløp i Bergen andre april og med kuskeforbedring så kan den henge med...4 Jackhammer kommer ut etter en lengre pause, med god kusk og i et fordelaktig spor, en reel outsider. Den tykkeste streken går til sekseren






V65 - 5
Varmblods 2040 meter. Dette er også et meget åpent løp hvor det er mange gode hester som har visst bra form i det siste. 1 Loreal J gikk bra på Forus sist, og gangen før. Må regnes idag også. 4 Kathy Hooves er en god fireåring, men galopp faren er der, har ikke vært i løp på snart to måneder, kan ha hatt godt av en liten pause. Både 5 Maksi Varenna og 6 Benjamin AS er hester som kan henge med lenge på en god dag.. Wassberg og 9 Netherlee's Dream har en imponerende rad og har vist en flott utvikling, blir å regne med idag selv om den står leit til idag i forhold til før. En hest å se opp for er Pål Buer og 13 Perfect By Majesty, som har hatt en fin formstigning. Glemte hester som er gode og kan gi en fin skrell er, 8 Cyrap og 14 Tailor Simoni og 10 Thai Cartier. Nå var snart alle hestene nevnt og de tyder på at dette er et åpent løp


V65 - 6 
Kaldblods 2040 meter. Her får 3 Bacchus ØK fortjent vinner stempelet. Den har kommet skikkelig i siget med vårform, og bør frese ifra feltet fra godt spor. Men selv om den har gått bra i to siste, er det et lite usikkerhetsmoment med galoppen, noe som kan åpne for andre. 1 Kleppe Snigen kan få et fint ryggløp og få åpning om 3 går i galoppen. 8 Madla Tor likte å ha Mikkelsen i sulky setet, det kan godt være han liker det enda bedre på full distanse. 9 Fjellrypa blir kjørt hardt om dagen, men ekstremt mange løp på kort tid, skuffet på Sørlandet sist da jeg hadde den som favoritt, en outsider som plutselig kan slå til. En å se opp for er 7 Åspe Viktor som går gode løp på Forus, men som har vært uheldig med spor, litt heldigere idag.


Det var dagens vurderinger, lykke til i en spennende omgang på Forus travbane.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar