V65 Biri travkjøring fredag 10 april. Travtips og vurderinger av løpene.

Det er fredag og det er travkjøring på Biri Travbane. Rikstoto løpene idag kan by på en mengde flotte hester og det blir nok en gang spennende. Gårsdagens tips på Jarlsberg gikk inn med alle rette, selv om premiene ble lave. Vi satser på høyere premier idag og at vi får færre en fire førstevalg som vinner.



Gjennomgang av de enkelte travløp på Biri fredag 10 april, med tips og vurderinger.



V65 - 1
Varmblods 1609 meter. Et lite felt som åpner opp for at flere enn en hest kan finne veien forover. 8 Mc Dreamy  gikk et greit løp på Bjerke den første da med Tengsareid som kusk, nå er det GVG. Men jeg gir hesten et favoritt stempel. 5 J.T's Gold ser ut som han har påbegynt en av sine bedre sesonger, står bra til idag og i ett ellers åpent løp må han ses opp for. 1 Real Cosmic har gått gode løp og står bra til for å lede hele veien. Får også et favoritt stempel sammen med 8. 3 Fux Pride er en hest som har en noe dårlig rad de fem siste, men som i utgangspunktet er en god hest, og som statistisk sett skulle være på vei inn i vårform nå.



V65 - 2
Monteløp varmblods 2100 meter. Siv Emilie Løvold og 10 Super Conclusion har vunnet 4 av de 8 monteløpene de har stilt sammen i. De to siste strake. Er verdt en singelstrek idag .Monteløp er mange ganger uforutsigbare, men idag etter å ha gått resten av feltet skikkelig i sømmene er det bare å la vær å streke noen andre en nr 10, den er klink banker.






V65 - 3
Varmblods hoppeløp 1609 meter. 1 Chip Happens står idag laglig til, dette er ingen dårlig hest og var ute i veldig hardt lag sist start, da etter pause. Forhåpentlig forbedret og i litt enklere lag i dag. Om 2 Sidsel  og Herman Tvedt tar opp igjen tråden der de slapp før jul, bli dette paret farlig i dagens løp, men har dog hatt pause. Det blir spennende å se om 4 Hanna Frame kan fortsette den gode utviklingen i to siste med Wassberg i sulkyen, nå med Stensen. 9 Lady Florence har noe langt frem, men Vidar Hop kan fort løse det på en bra måte, må regnes med.



V65 - 4
Varmblods 2100 meter. Et flott sammensatt løp med mange hester som kan hevde seg på en god dag. Gunnar Austevoll og 3 Kemas Starlight har gått fine løp, men fikk det ikke til å fungere sist, et lite usikkerhetsmoment der, selv om hesten var i mye hardere lag enn idag . Det er fullt mulig at Thor Borg endelig kan sørge for at 1 Bluegene kommer først over streken. Hesten har gått jevne løp med fine plasseringer. Står fint til idag og kan styre løpet om Borg vil. På en god dag kan 7 Mamie's Athletic bli skummel, med Tveter Alm i sulkyen. Hesten har gått jevne gode løp og har hatt fin utvikling.. 10 Scan Hope vant fra tiende spor sist nettopp på Biri, det er under tvil at jeg tror den klarer å gjenta det idag. et lite utropstegn ved den. Gunnar Austevoll burde i dette løpet være kapabel til å løse oppgaven helt frem med nr 3






V65 - 5
Kaldblods 1609 meter. 2 Lome Gant burde på papiret være veldig kapabel til å løse denne oppgaven. Er en banker kandidat. Men jeg har vel så tro på 4 Fjellbalder som har speed og står fint til idag. Fjellbalder er adskillig mer erfaren med sprint distanse enn det Lome Gant er, og det kan være utslagsgivende i et løp som dette. Og verdien i Fjellbalder er god. På en god dag ville jeg sett opp for Vidar Hop og 6 Reit Even som er en kapabel hest, og ikke spilt i det hele tatt. Jeg setter et aldri så lite OBS på den. Ellers er 9 Eld Stjernen en bitteliten outsider.



V65 - 6
Kaldblods 2100 meter. I dette løpet er det et par gode tilleggshester som er verdt å se opp for. 12 Kvikk Tojo har hatt en utrolig fin utvikling i vinter og blir min favoritt. Løser oppgaven fra de fleste spor med Kjenner i styringen bak. 13 Herr Jao kan få heng på tolveren gjennom feltet og kan bli skummel på slutten, selv om det er usikkert om han klarer å henge med helt frem. 3 Røeds Tøffen har gått mange gode fine løp og blir å regne med fra spor langt fremme. Det samme blir også 1 Sprov Hiljar, selv om den ikke har overbevist på tid. Hvorfor 6 Drivin har blitt favoritt er  for meg ubegripelig. Jeg har troen på Mr. Kjenner i dette løpet



Det var dagens vurderinger lykke til på en flott dag på Biri




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar