V65 Sørlandets travbane søndag 12 april 2015

Det er et herlig knippe hester og kusker som er samlet på Sørlandet denne søndagen. Her blir det fart og moro i et strålende vær.





Vurderinger og travtips gjennomgang av de enkelte V65 løp på Sørlandet denne søndagen.



V65 - 1
Varmblods 2140 meter. 4 Space Bee gikk i galopp og ble disket i årsdebuten, men hesten er god og får et favoritt stempel. 1 Chellas Girl er absolutt verdt å se opp for i dette løpet, hesten var i kanonform på akkurat samme tid i fjor, og har gått mange gode løp i fjoråret. Hesten gikk godkjent i sesongåpningen mot sterke hester, står bra til idag.. 8 Dribbling har favorittkusken på slep idag, og blir en meget farlig mann på distansen. 3 Odd Sunshine var ute til godkjent i meget hardt lag på Sørlandet sist, feltet er ikke like hardt idag og kan overraske.. Pål Buer og 6 Inchgower Level har nå to løp i kroppen etter pause, kan det være det som skal til for å styre helt frem. En feilfri bie blir favoritten, tett fulgt av dribleren til Hamre.



V65 - 2
Monteløp 1640 meter sprint. Malin Berås sin 8 Limerick står idag mye bedre til en den gjorde mot 12 Grey Man sist på Forus. Begge med samme ryttere som sist. Limerick er en utrolig god Montehest, som nå har et løp i kroppen etter pause og som jeg tror slår til på direkten, en banker kandidat, med Løvold på ryggen. Madelen Berås og 11 Kings Centaurus blir en liten outsider idet den er en montehest, og drar fordel av det. Ellers er det ingen andre en Elsie Hafskjold og 1 Leila Brodde som kan blande seg inn. Men feelingen sier Limerick..





V65 - 3
Varmblods 2140 meter. Frode Hamre og 3 Special One står ypperlig til for å  hente hjem premiepotten, og det er jeg ganske sikker på at han gjør. 9 Turbo C.N kommer ut etter pause, gikk flere gode løp i fjor. Om pausen har blitt brukt godt er den en reel utfordrer til Hamre hesten. 1 Tiger Bee står mye bedre til i feltet enn han vanligvis gjør. Gikk greit sist etter lang pause. En skrell hest om man skal spekulere kan være 12 Cherokee News. Gikk et veldig bra monteløp sist. 2 Sheer Joy Hanover var i heftig lag før pause, kan absolutt ha brukt pausen til noe fornuftig. Men sjansen for at Hamre ikke drar dette i land er relativt liten.


V65 - 4
Kaldblods 1640 meter. Et felt hvor mange hester kan hevde seg på en god dag. 4 Knøse Faks er favoritten, men det er flere usikkerhetsmomenter med den, det første er kusken, som jeg ikke løste oppgaven så veldig godt på V65 i januar. Den gikk bra med Hop i setet på V75 sist. I mine øyne ingen klar bankerfavoritt. Det er verdt å se opp for 1 Åspeprinsen som gikk utrolig bra i desember med samme kusk som idag, da var den i lag med superhester som Odd Herakles og Nyland. Er pausen brukt bra er denne hesten absolutt å se opp for. 2 Loken gikk bra til annen sist, selv om han måtte forsere et feltet hvor 70 % av hestene galopperte. 7 Odin Vinter gikk bra fra tolvte til en kapabel 4 plass på Bjerke sist, i relativt tøft lag på bra tid. Både 8 Tangen Bris og 9 Sangvikskongen kan være å regne med på en god dag. I dette løpet setter jeg den tykkeste streken på 1 Åspeprinsen.





V65 - 5
Kaldblods 2140 meter. 12 Steinfaks pleier aldri å komme seg høyt opp på resultatlistene fra så drøye spor, hesten er god, men det er litt spørsmål ved sporet for det er flere gode hester foran i feltet. Idag er det rett spor og rett distanse for 6 Fjellrypa og Tom Egra, hesten har aldri fungert godt på sprint, men idag er løpet for rypa, som jeg fort vinner dette løpet. 8 Komnes Brazze er en god hest, om enn ikke helt stabil. 5 Baytor gikk bra sist på Forus kun slått av Lillefot og Sjeiken. Kan overraske idag, ser ut som den har form, hesten har en himmelsk verdi i spillet. 11 Sjø Odin kommer ut etter lang pause, det blir spennende å se hva Tjomsland har gjort med den i trening, mulig den har fått et par ord på veien av stallkompisen og delvis navnebror Tekno. Den bredeste streken får Fjellrypa..



V65 - 6
Varmblods 1609 meter. 2 Christal BR har tøyset og tullet fælt i det siste, kan regnes på en god dag, men har aldeles ikke overbevist. Renate Aarlie har absolutt rett distanse for hesten 5 Soffi Reerstrup idag og blir farlig. 6 Mocha Motion har vist veldig god utvikling og er veldig kuskeforbedret idag i forhold til V75 sist. Bli ekstremt farlig idag. Om Rune Wiig har løst galopp problemene med 9 Fakir Va Bene blir hesten å regne med i fremste rekker. Det er fullt mulig at 10 This Is Anfield er en overdreven favoritt i dette løpet.
Den desidert tykkeste streken går til 6 Mocha Motion




Det var dagens vurderinger i en fin omgang på Sørlandets travpark. Lykke til




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar