Bjerke Travbane V76 tips onsdag 25 mars 2015

Ny spennende onsdag med V76 på Bjerke travbane.Som vanlig er det mange gode hester på strek og de forskjellige løpene er godt sammensatt av hester og kusker som kan gjøre at favorittene nok en gang står for fall. For oss spillere så er det jo en kjempefordel om det skjer noen skreller slik at premiene blir høye, men dog det betinger jo at man klarer å treffe akkurat det 8 ende valget som går inn..

Eikmann skal nok en gang jage etter en ny seier og Support Justice skal ut å kjempe som storfavoritt mot sterke hester som Papagayo og Broadway legs. Quickstile skal ut i års debut og det blir spennende å se om hesten er klar, i skrivende stund tror iallefall spillerne det og har gitt den favoritt stempelet. Det blir en spennende trav omgang på Bjerke denne onsdagen.


V76 - 1
Et meget jevnt travløp over 2140 meter kaldblodshester. I dette løpet er det mange gode hester som har form på gang, derfor kan det lønne seg å streke litt bredt. Nr. 11 Eikmann er alltid å regne med, har hatt en dårlig periode hvor han har gått mot veldig gode hester, møter litt mer overkommelig lag her. Med på bongen må også nr.1 Granfaks, nr 4 Elegant, nr 6 Solberg Rasken, nr. 7 Steinsvik Iver, nr.8 Bravo Turbo og nr.10 Nordby Sleipner. Hest nr 12 Fiann har ikke gått løp på et halvt år, men om den kan vise noe i nærheten av formen den hadde tidlig høst i fjor kan også denne være med i laget.

V76 - 2
Et åpent løp i 4-5 års klassen. Nr. 1 Kemas Starlight er spillerenes favoritt, men kan bli truet av gode hester som nr.2 More Knight, nr.6 Ridolini Park og nr.9 Last Hooray som endelig har fått Hamre i sulkyen, hesten er lite spilt i systemene, men har gått jevne løp fra drøye spor. Se opp for Hamre i dette løpet

V76 - 3
Nr. 1 Support Justice skal være overlegen de andre hestene, men alle som så hvilket løp nr.2 Papagayo gjorde på sørlandet travpark 1 november i fjor, vet at denne hesten bor det noe i. Support Justice har over 80 % av strekene i skrivene stund, men vi kan stå overfor en bombe som vil hjelpe på utbetalingene. Nr. 3 Broadway Legs trives også med Frode Hamre i Sulkyen, en outsider..

V76 - 4
Her står det om tre hester. Nr. 2 Buttercup har to gode løp i kroppen og forventes forbedret. Nr 6 Miss Endurance har gått flere gode løp og må regnes med.  Jeg har også tro på nr. 9 Tornerose Gardenia.

V76 - 5
I dette ungdoms-løpet er jeg overbevist om at det står om to hester. kusken er jo halve hesten som man sier. Nr 3 Tequila D og nr.4 Nikka Broline kommer til å fighte om seieren i dette løpet ..

V76 - 6
Et kaldblods løp med endel hester som burde prestere, men som ikke har gjort det i det siste. Her strekes nr.3 Norby Ask. Nr. 11 Ekeld står bra til. nr 9 Brødsjø Odin kan også smyge med.

V76 - 7
Nr 2 Quickstile og nr 12 Arc Va Tout skal være feltets to beste hester. Sistnevnte har ikke har fått det til i år, men plutselig så løsner det. En outsider som kan overraske er hest nr.5 Golden Street

Kupong oppsettet blir da som følger:


  1. 1,4,6,7,8,10,11,12
  2. 1,2,6,9
  3. 1,2
  4. 2,6,9
  5. 3,4
  6. 3,9,11
  7. 2,12
Dette gir en kupong på 1152 kr, man kan velge å banker spille hest nr 1 Support Justice i løp 3 da vil man få en bong på 576 kr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar