Travtips for V65 klosterskogen travbane 26 mars 2015

Idag er det klosterskogen travbane som står for dagens V65. Jeg hadde formodet at været hadde ført til endel strykninger, men i skrivende stund er det kun en strykning. Men ventelig vil det bli strøket noen hester utover dagen, noe som gjør tipsingen litt mer utfordrene. Løpene i dag er på det jevne med kun en utpreget superfavoritt, 2 Nordsjø kongen i V65-4. Men dagens distanse er over 1700 meter og på de to foregående sprintene har han tullet seg bort. Det blir spennende å se om oppgaven blir løst bedre idag.



Tipsgjennomgang av løpene.

V65 - 1
Varmblodsløp over 1700 meter, hvor 10 N.Y Love Game bør løse oppgaven. Men det er et par sterke konkurrenter. Blant annet 6 Enjoy Va Bene som var fin på Klosterskogen sist. 4 Loaded Gangster er også skummel med Vidar Hop i kuskesetet

V65 - 2
Dagens andre løp er vanskelig, med mange like dårlige hester. Slik jeg ser det står det om fem hester i dette løpet.
 2 Leila Lind har trukket et godt spor, og det var den første hesten som slo meg, kan overraske, men er lite spilt. 5 Vind Hydrup kommer ut etter 4 mnd pause, gikk mange gode løp i fjor høst, men trenger den løp i kroppen, usikker på form.  6 Dream Princess med Vidar Hop bak har et flott spor og kan få fint ryggløp. SÅ er det favoritten i lpet i mine øyne  7 Piero, er i form. Samt at Eirik Høitomt fort kan smyge med bakfra med  10 Amibuckaroonews.

V65 - 3
Ved første øyekast er dette kaldblodsløpet over 2100 meter ikke spesielt lettløst, men ved litt nærmere øyesyn er det ikke langt unna at man kan prøve seg med bankerspill av hest 12 Ildjerven, formen er der, men er det for langt frem? Men også 13 Karstjerna og 15 Odd Athene er hester man må se opp for.

V65 - 4
Her finner vi dagens 80 prosenter  2 Boklijerven. Som etter to tulleløp fikk en seier sist over normal distansen. Men var dette et engangstilfelle?  1 Nordsjøkongen virker å trives med Kristine Kvasnes og sprint. Jeg setter også et utropstegn ved  3 Arthur og  5 Lykkefaks. Men er usikker på om de kommer på bongen. Som forventet kom det strykning, og da på favoritten 2 Boklijerven. Dette forandrer bildet noe i dette løpet.

V65 - 5
Her føler jeg 6 Burst Of Stardust er veldig underspilt. Dette er en god hest som virker å ha funnet formen. I skrivende stund knapt 5% av strekene.. 5 Memorys Boy virker å trives med GVG bak tømmene. Jeg ville sett opp for 8 Stjerne Steensgård og 10 Prince Moonlight Fun

V65 - 6
Et åpent løp med mange gode hester som kan løse oppgaven. 10 Sherikan har hatt en fin utvikling i år og er en hest å se opp for. 2 Trø Kato har fått et perfekt spor, men holder den unna for 7 Ask Eld og 9 Komnes Fossen.
6 Åspe Prinsen har  vinnerinstinkt, kommer ut etter pause og blir spennende å se hvordan den klarer av dagens løp.

Det var dagens vurderinger, lykke til og se opp for diverse strykninger utover dagen, som kan endre bildet.
                           
Avd Markeringer Antall markeringer
1 4, 6, 10 3
2 2, 5, 6, 7, 10 5
3 12, 13 2
4 1, 3, 5 3
5 5, 6 2
6 7, 9 2
360 rekker x kr 1,00 = kr 360,001)


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar