V65 Leangen mandag 30 mars 2015 Travtips

Ny dag nye muligheter. Gårsdagens kjøring ble preget av favoritter og små utbetalinger. Idag er det Leangen Travbane som gjelder, og som vanlig når det er kjøringer på Leangen travbane er det en mann som alltid er skummel og har en rekke favoritter, nemlig Jomar Blekkan..
Idag er intet unntak, selv om jeg personlig tror at endel av hans hester ikke når opp idag...



V65- 1
Et veldig åpent varmblods sprintløp over 1640 meter hvor mange hester kan være med. 10 Wy Fi er et andrevalg, men denne hesten syns jeg helt ærlig ikke virker helt med for tiden. Den har ikke overbevist i det hele tatt og jeg er usikker på om den skal med på bongen. Noe helt annet er det med 12 Riccione Ås som jeg syns har overbevist i de to siste monteløpene, og som kan ha godt av sulky bak igjen. 9 Fill Joy Dream gikk et fint løp på Leangen midt i februar og kan være aktuell. Likevel er det vel favoritten 5 Crimson Pirate og Ragnhild Bjørbeth som kanskje er den sterkeste hesten i feltet. Jeg vil varsle litt for 4 Synjo Star som har vært heldig med sporet denne gangen og kan fly fort .



V65 - 2
Kaldblods 2140 meter, hvor det ikke er noen wow hester som utmerker seg spesielt. 12 Alm Faks Hannibal har gått flotte løp fra drøye spor tidligere, og er tydelig en hest som liker å smyge med bakfra, må regnes med. 6 Buås Tulla, har tullet fælt på Sverige turene sine, men har fungert bra på Leangen, kan fort gjøre det idag også. Favoritten 4 Stina har hatt en flott utvikling, men kanskje har den hatt en litt lang pause, blir spennende å se. Jeg tror også at 7 Olve gjerne vil ha et ord med i tet-kampen.



V65 - 3
Et vanskelig løp å forutse. Mange hester som ikke har gjort det helt store og det er liksom bare å velge noen. Favoritten 5 Debbie B.R  har vært stabil, men har ikke helt fått til å vinne enda, kanskje idag er dagen for det. 0,9 prosenten 2 Inzeo med kapable Arne Nilsen i sulkyen føler jeg å varsle for, kan smelle til .. 8 Dheli B.R kommer ut etter lang pause, men er en meget god hest, men kanskje trenger den løp i kroppen. Jomar Blekkan og 6 Delicate Zon kan endelig ha løst koden, men jeg føler ikke akkurat at hesten har overbevist.



V65 - 4
I dette løpet over 1640 meter er det to hester som gjelder. 2 Handsome Gent, om han holder seg langt unna galopp. Det kan være at trener og kusk kan klare nettopp det, da blir han vanskelig å hamle opp med. Men  6 Jackpot Royal har vært overbevisene med Arne Nilsen og Kai Johansen i sulkyen, spørsmålet er om Magne Olsen kan overbevise like mye..



V65 - 5
12 Chanto Photo er feltets beste hest, men kan trues av flere lenger foran. Selv om 11 Photoflyer gikk i galopp og ble disket sist er dette en meget kapabel hest som gikk mange fin løp i fjor. Bilde flygeren har ikke for vane å galoppere så det blir spennende. 5 Gassner Hanover er en god hest, men er den rask nok. En hest jeg er spent på er 3 Tiger Globe, har gått mange fine løp, men også her er farten et spørsmålstegn



V65 - 6
6 Kalland Scofield bør løse dette løpet med superkusken Jomar Blekkan bak tømmene. Arve Sjoner har kjørt denne hesten bra og den er i form. 3 Andreas Eme kan være en utfordrer fra et bra spor.


Det var dagens V65 tips vurderinger for Leangen, lykke til i en spennende omgang




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar