Travtips Solvalla fredag 27 mars 2015 V65 løp

Her kommer en kjapp gjennomgang av dagens V65 løp på solvalla i sverige.
Mange flotte løp og det er alltid sånn på Solvalla i slutten av mars at det er alt annet enn favoritter som smyger inn og man kan vente gode utbetalinger.


V65 - 1
Her er jeg temmelig sikker på at det sstår mellom ,6 Maryland, 11 Digital Edition og 12 Rally Cleo. Det er fullt mulig å bankerspille 11 Digital Edition

V65 - 2
Et åpent løp hvor det fort kan komme en skrell.. Jeg sitter med en feeling at 2 Showit N Glowit er en noe overvurdert favoritt. 8 Islamorada har hatt en utrolig flott fremgang nå i vinter og kan ventes forbedret. Også 4 Quickspin har gått mange gode løp og kan smelle til.

V65 - 3
Dette r også et åpent løp. Hvor 3 Enormous Hangover er spillernes favoritt. Men jeg har vel så stor tro på 9 King Classic, 7 Peridot, 4 Countrygirl Ås og kanskje 5 Flørten. Et vanskelig løp hvor det kan finnes overraskelser

V65 -4
4 Poppe Star er helt uteglemt i spillet, men kan smelle til som en superoverraskelse. Selvfølgelig 5 Essence Ås, men denne har ikke akkurat overbevist. 12 Prince New Dawn kan også fly forbi de fleste.

V65 - 5
Mange halvgode hester i dette løpet. Sprint løp over 1640. 2 Sinks Canyon har liksom aldri trukket det lengste strået, men tidsmessig skal jo hesten være godt inni løpet. 9 Occasione Font, 10 Bubbly og en hest alle har glemt 11 Silvia Logoj.

V65 - 6
Her kan det ligge an til skrell, favoritten 5 Seedorf O.M.F har ikke vært ute i løp på lenge og tullet veldig i de to siste.. Her har spillerne glemt flere hester som kan overraske, 6 Big Ben har et kjempe utgangspunkt. 10 Digital Motion er helt glemt bort, men kan fly over alle. 4 Clemenza har vist krefter i to lang løp..

Her kan det bli store utbetalinger og det beste hadde vært brede garderinger i alle løp.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar