V76 Bjerke Travbane 28 april 2015

Det er onsdag og som vanlig V76 på Bjerke Travbane. 7 spennende løp hvor Vestpol Dronninga er dagens største favoritt i 6 løpet.





Gjennomgang av de enkelte V76 løp på Bjerke Travbane med trav tips og vurderinger. 




V76 - 1
Varmblods 2140 meter. 4 Rocket Queen har forbedret seg veldig i år, og jeg har troa på denne hesten. Den holdt greit unna på Bjerke sist og om den er enda forbedret blir den veldig farlig idag fra godt spor. 10 Hades Hålerød blir knepen favoritt i løpet, men den må kjempe med flere gode hester og står langt bak. 6 Vici Sun og Gunnar Austevoll er en såpass spennende kombinasjon at de blir med i vurderingen. Jeg synes virkelig de var forbedret på Jarlsberg den 9 april, om den har fortsatt den gode utviklingen kan den nå veldig langt frem idag . Det blir spennende å se hvordan 3 Julius Star liker å ha TE Solberg smattende i sulkyen bak, det kan være en oppgradering for en fra før god hest. 1 Hero Touch har hatt en fin start på året og vært god i utviklingen, men om den klarer å holde unna for gode hester bakfra ?



V76 - 2

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar