V65 Leangen Travbane mandag 27 april 2015

Det er mandag, det er Trondheim og Leangen, Det er meldt om fint vær og medvind på bortre langside. Jeg tror ikke dette er en enkel omgang, mange åpne løp med endel usikkerhet i.. Spesielt i førsteløpet er det usikkert føler jeg..






Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Leangen Travbane med trav tips og vurderinger. 



V65 - 1
Varmblods 1640 meter. Her kommer jeg med et umiddelbart varsel for 2 Leo On Line, den hesten har tatt turen for å raske med seg 18.000 kr i premie penger. Den er en veldig bra sprinter, har kikket på flere løp den har gått, i skrivende stund spilt av kun 3,2 %. Den har en svimlende verdi. Men den vil få kamp om premiepotten fra 3 Seaborn Simona som er i en god utvikling og med Amanda ved roret så blir den også farlig, men vurderinger handler om å se helhetsbilder og tendenser. Og Simona har en tendens til å gå maks tre gode på rappen, det er klart den hesten har vært ute i knallharde lag, men det er en tendens som er der, og nå har hun tre gode på rappen, samt at hun har gått løp hver uke den siste tiden og ikke helt hatt den utviklingen tidsmessig jeg ville forventet. Men dog jeg tar feil jeg også. Den må med, men jeg streker den ikke alene. En hest som man bør se opp for på disse tider av året er 7 Wy Fi, den vil jeg nesten forvente kan komme seg ned på 12 tallet idag. Den liker å se at gresset blir grønnere om våren, da løper den fortere og fortere. 6 Big City Rambler har vært i noen veldig tøffe felt i det siste og klart seg veldig bra. I dette laget er raden mye mye bedre en den ser ut for ved første øyekast, hesten bør regnes med idag. 8 Trinitro er en hest som gjerne er i form på våren og Kai Johansen kjenner hesten godt, de har løpt over mål først mange ganger. Dette løpet er ikke så satt , at Seaborn Simona bare kan jogge hjem en seier, mange hester kan kjempe seg frem i et lite felt. 5 Pilgrims Power er heller ingen uerfaren herremann, det er en kjapp hest som har hatt en fin utvikling i år, gikk bra i Sverige sist.
Rank: 2 - 3 - 6 - 8 - 7 - 5






V65 - 2
Kaldblods 2140 meter. Et skikkelig møkkaløp, sånn er det med så lave grunnlag da er det mange uerfarne hester som ikke har vist så mye. Men man skal heldigvis bare finne en vinner. 11 Aure Spiken gikk bort å vant sist den 6 april fra spor 1,  i samme løpet var det en hest som kom langt bakfra som gampet seg inn til god nr tre 11 Aure Spiken er nå strøket. Idag står 12 Helle Spik hakk i hæl med Auren, og det tror jeg betyr at 12 dessverre reiser fra sin nesten navnebror og går bort og vinner løpet. En hest som har langt frem idag og som hadde veldig langt frem sist er 10 Byes Banker, det ser ut som den har kommet seg bort fra tanken om en Øvrevoll karriere, og det kan føre den veldig langt frem idag, den har utviklet seg veldig fint. Anne Dahlshaug har tatt det piano med 15 Skjetnemario og det tror jeg har lønt seg, har hatt en super utvikling i løpskarrieren, står langt bak idag, men har ikke langt frem til heng på Helle Spik, og om hesten fortsetter den gode utviklingen så kan den være med helt til mål. 2 Gjerv Prinsessa står veldig mye bedre til enn de bak, og kan på en god dag og om utviklingen fortsetter som den har gjort, faktisk gå til tet og gampe i vei, men om den holder unna helt inn ?
Rank: 12 - 10 - 2 - 11 - 15



V65 - 3
Monteløp Varmblods 2140 meter. Monte er monte, og det er det i dette løpet, her er ikke seieren så selvskreven som den ser ut på papiret. Her kommer jeg med en OBS på 5 Cadeaux, det er en god hest og en god monte rytter. 11 Ubert Mourotais er en god monte hest, men den har idag rytterbytte, og det er ikke sikkert er en fordel. Hesten er vant til å ha Frk Øveraasen på ryggen, og de to har gjort det bra. Det er også en viss fare for at Amanda Robertson og 4 Merci Gallone har tenkt å fyke til tet og bli der, den gikk til seier med nevnte kusk sist i januar etter pause og kan finne på det samme igjen.
Rank: 5 - 11 - 4



V65 - 4
Varmblods 2640 meter. Fordi om Garberg og 3 L'orage vant sist på Leangen så er dette løpet en kilometer lenger, og det er jeg neimen ikke sikker på om denne hesten takler mot andre hester i feltet. 2 Smashing Lind og Kai Johansen gikk mange gode løp sammen i fjor, den kan ha hatt godt av en ganske dryg pause, jeg tror den står distansen og kan være langt fremme. Så har vi 9 Gassner Hanover da, vant sist og kan kanskje klare det igjen. Når det er sagt er spor ni ikke noe lykkespor for hesten, selv om spor ikke har like mye å si på så lange løp, så har det litt å si. Om vi ser bort fra Monte startene til 11 Master Mick TH så synes jeg denne hesten har utviklet seg voldsomt fint i år, det er en hest som på en god dag kan vel regnes med i dette løpet. 7 Cherubino tullet seg bort og ble disket i første etter pause sist, hesten er vanligvis ganske travsikker, og er en av hestene i feltet som har gått bra på slike distanser som idag. En outsider. En hest som har vunnet 46.2 % av gangene den har stilt til start siden januar 2014 er 1 Izon Rags, og tar vi bort de gangene den har tullet seg bort i galopp og faktisk fullført løpene så er prosenten på over 60 og det er faktisk veldig bra. Kan være en outsider.
Rank: 9 - 2 - 3 - 11 - 7 - 1






V65 - 5
Kaldblods 2140 meter. 11 Gaardens Viktor blir naturlig nok favoritt i løpet etter de to den løpene den har hatt i Norge, og spesielt siste som var veldig bra. Men den har 12 Eie Buster hakk i hæl og dette er også en veldig god hest som sikkert syns det vil være greit å puste Blekkan i nakken gjennom feltet, og kanskje seile opp på siden og utfordre på oppløpet. Langt fremme i feltet er Kai Johansen og 2 Don Rigo, det paret kan fort finne på å selge seg dyrt, om Johansen kjører noe tempo foran så kan det bli svært langt frem for favorittene bakfra. 1 Baugen JR har noe på gang med Steinseth, blir nok tatt av 2 i starten, men kan få en fin rygg.
Rank: 11 - 12 - 2 - 1




V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Her kommer OBS på 8 Tiara Siem, dette er en hest som kommer til å vise seg frem, litt leit spor idag, men det løser den fint. Den blir min favoritt i løpet. Kan Arve Sjoner klare det som en haug med andre kusker ikke har klart før han, nemlig å bringe 5 Buzy Bee først over målstreken. I dette laget er hesten mer enn god nok, det kan være dagen den har ventet på. 6 Simply Red står bra til idag, gikk bra sist i andre etter pause, jeg syns det er verdt å prøve en strek på den. Arne Nilsen og 4 Oro Boy kan være en outsider..2 Yankee Photo Kosmos får mye skryt, uten at jeg helt skjønner hvorfor, men noen vet sikkert noe så den kan jo være verdt å nevne.
Rank: 8 - 6 - 5 - 2 - 4


Det var dagens tips, så får vi håpe på noen favoritt fall og at man kan fylle på i lommebøkene.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar