V5 Klosterskogen Travbane 30 april 2015

Det er torsdag, siste dag i april og det er Klosterskogen som innbyr til V5 kjøring. Det er både a og b V5 og jeg har vurdert begge, mange spennende løp hvor det kan komme overraskende vinnere..





Gjennomgang av de enkelte V5 løp med trav tips og vurderinger til Klosterskogen 



V5A - 1
Varmblods 1700 meter. Etter de to siste sprintene til 2 Yankee Va Bene skulle det bare mangle at den ikke ble favoritt. Kan godt strekes alene, men jeg tro den vil få kamp av en tilbakevent Maruis Høitomt og 1 Mister Postman, hesten er i utgangspunktet god for tider ned på 12 tallet på sprint, vel og merke i Sverige i fjor. Men nå har den stått en tid hos Hamre og da kan man regne med forbedring. Kathrine Blakkestad og 3 Logical Fantasy tror jeg er på vei til å finne sin livs form, den gikk meget fint og hurtig i løpet på Momarken den 21 april. Det er vanskelig å forutsi formen til 6 Mocha Motion, men nå endelig med Frode Hamre i sulkyen, kan bety litt mer aggressiv kjøring, noe den kan ha godt av. Jeg har også lyst til å nevne 5 Kingstile, ikke helt fornøyd med utvikling på hesten, men et kuskebytte kan være til det bedre. Hetsen har gått jevne gode løp i samme noenlunde samme lag som idag i det siste.
Rank: 2 - 1 - 6 - 3 - 5



V5A - 2
Varmblods 2100 meter. Her blir 10 More Knight min favoritt, hesten har hatt en utrolig flott utvikling etter pause. Sammen med 12 Pricetag GT vil nok disse to komme togene via sporene og helt frem for å kjempe om seieren. Pricetag gikk nydelig i første etter pause, har nå ett løp i kroppen og blir skummel. En hest som står bra til for å kunne styre løpet i front er 3 Viking Olympic, hetsen har hatt en strålende utvikling i år, men den vil få hard kamp om teten etterhvert av hester bak i feltet. 8 Cherokee News varslet jeg for på Sørlandet og den vant, til overraskelse for mange. Hvem vet hva den kan finne på idag. 9 Sweet Dilli er en sånn hest som det kan være lurt å være litt på vakt for når en herremann ved navn Vidar Hop sitter i setet bak. Det kan godt være en god kombinasjon.
Rank: 10 - 12 - 3 - 8 - 9



V5A - 3
Kaldblods 2100 meter. Om Jenny Thygesen har løst det galopp problemet til 6 Søndre lynet , så er denne hesten en av feltets beste. Hesten gikk jevnt og trutt og utviklet seg fint i hele fjor, om det er foretatt noen justeringer og hesten har fått god trening kan den absolutt bli å regne med idag. Folkehesten på Jarlsberg Travbane 5 Finnskog Odin står fint til idag, om Høitomt har snakket til den og fortalt at den ikke passer på Øvrevoll, så blir den å regne med idag, men galoppen kan felle favoritten. En hest som står mye bedre til idag enn den pleier er 2 Catherine Frøkna, og med TE Solberg i sulkyen kan den forbedre seg enda et hakk fra sist. 10 Aaby Knekten er inne i den bedre periode, den er glemt av spillerne, det har nok noe med raden å gjøre, men jeg synes hesten har forbedret seg veldig og er på god vei til form, den blir en outsider idag. Jeg syns også at 13 Gjølme Oda gikk såpass bra sist på Jarlsberg at jeg tror jeg betegner denne som nestfavoritten i løpet.
Rank: 5 - 13 - 6 - 10 - 2






V5A - 4 / V5B -1
Varmblods 1700 meter. Jeg syns 9 Axel Buitenzorg gikk så overbevisende direkte etter pause at det blir en bankerfavoritt på min bong. 2 El Jaros gikk også utrolig bra etter pause, og må nok jogge på for å holde unna når nieren kommer bakfra... 6 Odd Sunshine idag med frk Frønes i sulkyen står bra til og gikk bra sprint sist. Men hesten sliter litt med å få snuten først på målfotoet. 5 Cheif Justice har forbedret seg i det siste og Renate Aarlie er i flyt, kan godt henge med idag. 3 Ocean Pearl liker seg på Klosterskogen , står bra til idag og viser form..
Rank: 9 - 2 - 6 - 3 - 5



V5A - 5 / V5B - 2
Kaldblods 1700 meter. 9 Elegant er en hest man aldri må glemme i sånne lag, det er en heftig god hest, som har vært ute i harde lag i det siste. 1 Friggtor har tydeligvis gjort ett eller annet lurt i vinter, for det løpet den hadde på Momarken 17 mars stod til ti i stil. Er den like god eller kanskje forbedret er den en banker kandidat. Rett på utsiden er 2 Tori Huldra som slo flere av feltets hester sist. Har vist form helt til det siste og blir absolutt å regne med idag . 6 Tallas er alltid en liten luring, ikke godt å vite hvor man har den, hesten er i form, og slo gode hester på Bjerke 1 april.
Rank: 1 - 2- 9 - 6






V5B- 3
Monteløp varmblods  1700 meter. Her burde det være mulig å banke 4 Outsider som har gått monte på 12 tallet, noe som er helt hinsides. Men Josefine Eilertsen   stiller til start med en såpass god og erfaren hest som 7 Cantabharmony, og da ville iallefall jeg brukt to streker i dette løpet.
Rank: 4 - 7



V5B - 4
Kaldblods 2100 meter. Med Vidar Hop i styringen er 5 Goroso Gasell feltets beste hest. 1 Kaksen og Heisholt vant med innlagt galopp sist, har forbedret seg veldig og er absolutt å regne med idag..
Rank: 5 - 1



V5B - 5 
Varmblods 2100 meter. Selvfølgelig måtte det komme et veldig åpent løp som siste løp. Men noen må man jo velge. 1 Mon Cheri Somolli vant sist på Klosterskogen, slo 4 Nikita Bulwark da, det er nok disse to hestene det vil stå om idag også. Det kan være verdt å vurdere 8 Miss Perfect som har fått en betydelig kuske oppgradering idag ..
Rank: 4 - 1 - 8 


Det var dagens V5 tips til Klosterskogen, lykke til på en spennende aften.










Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar