V65 Biri Travbane 24 april 2015

Det er fredag og det er Biri travbane som inviterer til V65 kjøring, med seks flotte løp, hvor det blir kamp om plassene. Det er en mengde åpne løp hvor utrolig mange hester kan finne på det ene og det andre..





Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Biri Travbane, med travtips og vurderinger.


V65 - 1
Kaldblods 2100 meter. 10 Tuxi Titan har alltid vært en av mine favoritt hester, den slutter aldri å overraske. Den er alltid i form på disse tider, og den blir nok glad for å endelig få Ruud og en sulky bak igjen. Hesten er en meget reell outsider i dette laget. 1 Pave Loma og Vidar Hop er et skummelt radarpar, Loma hadde sin livs sesong i fjor og har startet året bra. 4 Pedrus er en god hest, med både speed og utholdenhet, selv om de fem siste på raden ikke akkurat ser veldig bra ut. Hesten har vært ute i noen veldig harde lag i den senere tid. Kan fort bringe inn en overraskelse i spillet. På sine beste dager er 8 Fetter'n TG en av Norges topp ti hester. Har ikke fått til toppplasseringer i år, men siste løpet på Klosterskogen viste han litt av hva han kan og formen er på gang, blir fort farlig idag, om han kan holde galopp trangen under kontroll. 9 Tord Viking  ble kun slått av en god Odd Herakles sist på Bjerke, gangen før kun slått av Tin Balder. Vikingen er i form og blir løpets klare favoritt. Om 11 Briskeby Rauen kan henge seg på hestene rett foran i feltet, og komme seg ubemerket gjennom feltet kan den bli små-farlig om eks Fetter'n finner det for godt å galoppere og lage furore i feltet, kan være en outsider, formen er der iallefall
Rank: 9 - 10 - 8 - 4 - 1 - 11




V65 - 2
Varmblods 2100 meter.11 temmelig jevngode treåringer skal ut i kamp. Løpet er såpass åpent at det kan lønne seg å bruke alle knappen. 3 Divide By Zero har vist fine takter, det samme har 4 Thai Cashflow og ikke minst 10 Day U.S. 1 Egon BR har gått et bra løp. Dette er forsåvidt uerfarne treåringer som kan finne på mye rart jeg vil formode at vinneren sitter blant de hestene jeg har nevnt, men det kan veldig fort komme en overraskelse her.
Rank: 4 - 3 - 10 - 1




V65 - 3

Kaldblods 2100 meter. Et åpent løp hvor den sannsynligvis beste hesten er strøket. Men jeg tror at jeg gir vinnerbudet mitt til Mikkelborg og 9 Skogsbalder, gikk greit etter pause og er den i noe av nærheten av hvor den var før pause bør den vinne dette løpet . 7 Kvikka har muligens fått oppgradert kusk idag, og det kan dra den langt frem i feltet, har en galopp fare. Men hesten gikk fint til andre bak en god Lykkje Philip tredje sist. 4 Stjernemodin har tydeligvis hatt godt av litt trening i mellom karrièrens to løp, den var veldig forbedret sist, kan det være tilsvarende forbedret idag, så kan den krige om førsteplassen. 6 Løve Lomen har gått et løp etter pause og kan selvfølgelig ha hatt godt av en gjennomkjøring, men jeg har ikke helt troa idag.. Det er et åpent løp, så om du har lommeboken full, kan det lønne seg å streke her.
Rank: 9 - 7 - 4 - 6






V65 - 4
Varmblods 2600 meter. 3 Quite Pepper har en voldsom rad å vise til, og blir nok en gang favoritt, selv om løpet idag er 500 meter lenger enn den er vant til å gå. Hesten er absolutt en banker kandidat. Men pga løpets lengde kan andre hester blande seg inn. En hest det absolutt kan være verdt å se opp for på en sånn distanse er 5 Lass Labero, som er vant til lange løp og som går bra på sådanne. Har hatt en pause, men det er ikke sikkert det har noe å si. Det ligger et betydelig usikkerhets moment i 8 Restless Cash, gikk i det blå sist, gangen før vant som før. Er den stabilisert så er den banker, men det er akkurat det. Jeg synes også  6 Cosmic B.T viste gode takter på Jarlsberg med Austevoll sist.. Også 4 Cream G.T syns jeg gikk utrolig bra på Biri  13 februar. 9 J.C Royale er heller ingen dårlig hest, løpet har endel usikkerhets momenter og om noen skulle galoppere seg bort i siste sving eller på oppløpet kan det gi rom for andre enn favoritter.
Rank: 3 - 5 - 8 - 4 - 9 - 6



V65 - 5
Kaldblods 1600 meter. et løp hvor 15 temmelig ustabile hester skal gjøre opp seg i mellom. Jeg synes 7 Lykkje Unni gikk en så bra sprint på Biri sist at den blir min favoritt. 11 Tjøtta Mari slo Unni på Biri i samme løpet, men den stod langt bak i feltet på Bjerke og ble da disket pga galopp, den ser ut til å gå bedre når den starter lenger fremme. Men det kan veldig godt være at vinneren står helt fremst i sporene idag. 1 Vestrings Vinni har idag fått Høitomt bak, og i tillegg to løp i kroppen etter pause, jeg tror denne kan forsvare teten, de antatt beste har en aldri så liten vei å gå for å komme frem i feltet. 3 Camira kan på en god dag henge seg i rygg på eneren og henge der lenge. Det samme kan 4 Kagge lina, men den har tøyset ganske mye i den senere tid. På en god dag kan både 8 Milita og 9 Lykke Sara nå veldig langt frem. Et halveis åpent løp hvor det er mange kandidater.
Rank: 7 - 1 - 3 - 11 - 4 - 8 - 9





V65 - 6
Varmblods 2100 meter. Også her er en av de bedre hestene strøket. 11 Moviestile har åpnet året veldig bra etter pause og kan bankes, tror nok den drar dette løpet her hjem. Men jeg tørr ikke gjøre det for foran den står en hel rad med gode hester som har vist form i det siste. 10 Giant Star freste frem til god nr 2 fra 10 spor på Jarlsberg, foreåringen er fullt på høyde med Moviestile. 6 Smirnov Lavec står fint til gikk som en vind siste løpet, da sprint, men skal fint holde denne distansen. Jeg varsler for 5 Chip Happens som havnet i heftig lag sist og gikk på god tid.. Og se for guds skyld opp for 2 Lady Super Stone og Renate Aarlie, både hest og kusk sitter i flyt om dagen. 8 Andova er en supergod fire åring som fort kan finne på ting her. 9 Nona Hall har gått som en vind med Solberg, idag med en litt uerfaren Låg i sulkyen..
Rank: 11 - 10 - 2 - 5 - 6 - 8 - 9


Det var dagens tips..   Lykke til i en meget vanskelig omgang..






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar