V65 Jarlsberg Travbane søndag 26 april 2015

Det er siste søndagen i April og det er travkjøring på Jarlsberg travbane. Igår var det tips fri grunnet tekniske problemer. Men V75 en var særdeles vanskelig og premiene ble superhøye og det hjelper travsporten, da blir det flere spillere på banen for å jakte de store gevinstene. Jarlsberg har klart å samle litt av et felt i V65 - 6 med en rekke kanoner. Broadway Legs blant annet skal ut å prøve seg med Høitomten i sulkyen, det blir spennende.Det er endel god sammensatte løp hvor vi kan få noen overraskelser,  og som kan hjelpe på utbetalingene.


Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Jarlsberg Travbane med trav tips og vurderinger.



V65 - 1
Hoppeløp varmblods 2100 meter auto. Her har jeg en feeling av at 3 Qutie Fast vil kjøre dette løpet hjem. Hetsen har hatt en fin utvikling og gått flere gode løp i det siste. 2 Nelson Nora har vært ute av gamet en stund, det blir spennende å se om den kan følge opp fjoråret, er usikker på om den kan vinne på direkten. 10 Masaya er en meget god fireåring som godt kan ha hatt godt av en pause. 8 I have A Dream er mye bedre enn hva raden viser, den har gått gode løp, men har vært i harde lag, blir så absolutt en outsider idag
Rank: 3 - 8 - 2- 10



V65 - 2
Kaldblods 2100 meter. Hoppeløp. Et åpent løp hvor den sannsynlig beste hesten er strøket i 12 Skar Lotta.Men en med nesten samme navn og med Austevoll i sulkyen 13 Hof Lotta er ingen dårlig erstatter til å være favoritt. Har kommet seg langt frem fra drøye spor med Austevoll i tømmene. Jeg syns også              15 Kodina gikk et meget bra løp til en god tredje. 4 Bol Perla har hatt en fin utvikling i år og står bra til .. Høitomt og 6 Norby Fedra har tydeligvis funnet tonen, og kan fort komme langt frem. Jeg varsler litt for Kolle og 8 Eld Lill i dette løpet, tok seg fint til tredje sist fra tiende spor. Men løpet er åpent og mange hester kan melde seg på i kampen om seieren.
Rank: 13 - 15 - 8 - 6 - 4






V65 - 3
Kaldblods 1600 meter. Her skal det mye til om ikke 1 Egge Odin drar dette løpet iland, den har overbevist stort fra slutten av mars. Klar banker kandidat. En utfordrer kan være 5 Eld Grim som gikk inn til seier på sprint sist med Austevoll. 6 Juvel Svarten er heller ingen dårlig hest om favoritten ikke har dagen. Det samme kan sies om 9 Ålsbrun..
Rank: 1 - 5 - 6 - 9



V65 - 4
Varmblods 2100 meter. Siv Emlie Løvold og 6 Super Conclusion har vært et winning team på monte, idag med sulky, kan fort være med i kampen. 11 Deweyscamper er en meget bra hest, men den ha flere kjappe foran som den må forbi, er absolutt å regne med idag. Vidar Hop og 1 Cayenne Advance overbeviste meg i sist start i Drammen, den blir min klare favoritt i dette løpet. Kolle og 5 Forever Va Bene har nå to gode løp i kroppen etter pause og bør være klar for å fosse mot mål i stor fart nå, absolutt en hest å se opp for idag..
Rank: 1 - 11 - 6 - 5 






V65 - 5
Varmblods 2100 meter. Idag er 2 Ridolini Park veldig heldig med sporet og det kan være det som kan føre den først over mål, den slipper å ta seg forbi en rekke med hester idag. Det blir spennende å se om Marius Høitomt kan følge trenden med 3 Miss Endurance og kjøre den bedre enn sjefen sjøl. Hesten er mer en god nok til å henge med her. 12 Adam W kan finne på alt fra å vinne til å galoppere seg helt bort med Westergaard i tømmene, blir en outsider idag. Pål Sen har en fin fireåring i 9 Super Gielle, kan fort overraske alle idag. 6 Wildstar er en smule opp og ned, kan GVG gjøre et skikkelig hopp med den, den er iallefall god. 1 Showme D'light er absolutt en god fireåring, og med Kolle i sulkyen igjen blir den fort å regne med
Rank: 2 - 9 - 3 - 1 - 12 - 6



V65 - 6
Varmblods 1609 meter. Dagens hovedløp. 12 Onion FH ble bare slått av en mega god Hitchcock sist på Forus. Men det er vel slik i dette løpet at det sannsynligvis vil stå om 4 Remee La Marc som er i siget og  5 Broadway Legs, som gikk som en vind sist, men som har slitt med å finne formen i det siste, derfor tørr ikke jeg å streke den alene, men om man låser på 4 og 5 så burde man være sikker. Om begge disse surrer det til så kommer fort nr 12 og tar førsteprisen i lommen.
Rank: 5 - 4 - 12



Det var dagens tips , lykke til






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar