V65 Forus tirsdag 21 april 2015

Det er tirsdag og det er Forus Travbane som gjelder. De siste gangene har vært en katastrofe sånn spillermessig på Forus. Det har vært begredelige utbetalinger idet veldig mye favoritter har slått til .. Vi får satse på en annen verden idag.





Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Forus Travbane med travtips og vurderinger



V65 - 1
Varmblods 2040 meter. 4 Platino står meget bra til i dette løpet. Hesten var ute i hardt lag sist og ble god nr 3. 6 Open Del Rio synes jeg ikke har overbevist etter pause, så den tror jeg det er unødvendig å bruke kroner på å streke.. 7 Thai Festival derimot står fint til, og har hatt en god utvikling i år. Hetsen gikk mange mange flotte løp i fjor og må absolutt regnes med idag . 8 Pedro DK skuffet sist etter å ha gått flere gode løp. Rune Wiig skal ikke være noe seiersoppskrift bak denne hesten, disse to har aldri fått det helt til. Men hesten er god. 9 Kafka DE gikk utrolig mange gode løp på våren i fjor, Geir Mikkelsen er ingen dårlig kusk på denne hesten, synes den er alt for lite spilt, den blir en av mine favoritter i løpet. 10 Cita Baggi dundret først over mål fra 12 spor på Forus 7 april, det er en hest som blir farlig nok en gang, en av disse luringene til Gudmestad slekta.



V65 - 2
Kaldblods 1600 meter. 6 Vestpol Casper tuller og tøyser i 1 til 2 løp så er den plustelig tilbake og gjør strålende løp. Hesten er god og kan regnes idag. En hest å se opp for idag er 7 Vassbø Fakse, den er alltid i form på disse tider av året.. Blir min favoritt sammen med 2 Førlands Pil Fax som gikk et strålende løp på gode 25,3 i Bergen sist.






V65 - 3
Varmblods 2040  meter. 8 Turbo CN har nå fått et løp i kroppen etter pause, og det kan være det som skal til for at Mikkelsen skal kunne styre hesten først over mål. 12 Jet Coral kan finne på mye rart, det gjorde den ikke sist da den ble nr to bak en veldig god Loreal, kom nesten frem fra spor 12. Den har ikke på langt nær så gode hester å runde idag og blir favoritten, med et lite minus på stabilitet. Om Pål Buer er lur, legger han seg i rygg på Coral fremover i feltet og er med på oppløpet med 11 Jam Star, hesten er ingen seiersmaskin, men det er det heller ingen andre hester i feltet som er. Til slutt så blir det spennende å se hva de har gjort med 10 Iron Man i pause, den trenger nok et løp eller to i kroppen for å være på topp.






V65 - 4
Varmblods 2040 meter. 11 Thai Freedom er som mange andre foreåringer, veldig opp og ned i prestasjonene. Gikk fint , mot sterke hester på Sørlandet sist etter pause. Tjomsland har nok en lur plan med denne idag. 3 Robert  Ry derimot har vært veldig stabil og har hatt en fin utvikling hos Rita Johansen, det er en hest som absolutt blir å regne med idag. Jeg tror jeg velger meg 7 Tailor Simoni som min favoritt i dette løpet, hesten er god og den er spesielt god med Tengsareid hengende bak. Hesten står fint til i feltet idag.



V65 - 5 
Varmblods 2040 meter. 11 Jag Photo er en god god heste og med Rune Wiig i sulkyen så regner jeg med at den drar inn seieren i løpet.  Vil man gardere så er 8 Rush Hour, 6 C.C Dream og forsåvidt 7 Cyrap gode hester som kan gjøre opp om seieren om 11 skulle ha en dårlig dag på jobben.


V65 - 6 
Varmblods 2040 meter. Et løp med flere gode hester som kan kjempe helt inn. 11 Herecomesthesun gikk et bra monteløp sist, men det var monte og i de siste startene ellers har den ikke fungert optimalt. 8 Rex Palema blir som vanlig skummel.. 7 Inchgower Level blir min lille favoritt, syns den hesten er bra. 4 og 5 er også bra hester som kan nå langt frem på en god dag..


Det var dagens tips til Forus. Lykke til


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar