V65 Leangen mandag 20 april 2015

Det er mandag og som vanlig kjøring på Leangen travbane. Vi får håpe på at noen favoritter faller slik at det kan bli litt utbetalinger til spillerne. Igår på Bergen Travpark var det sjabre greier med rett over tre 200 lapper i premie. Men jeg formoder at dagens Leangen omgang fort kan by på store premier, noe som kan leses utfra tipsene mine i dag. Med fordel kan man følge med på Twitter for siste oppdatering om tipsene. Lik gjerne også Paul's Travtips sin facebook side.





Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Leangen Travbane, med travtips og vurderinger. 



V65 - 1
Varmblods 2140 meter. Det er et løp hvor 6 Chanto Photo absolutt bør feie fra resten av feltet og vinne. Men spillemessig så er det alltid gøy og i interessen å kunne spekulere i om den beste hesten kan ha en dårlig dag, det er jo det som gir litt utbetalinger. Problemet er at sekseren sjeldent har dårlige dager, eller det er det den har. Jeg har gått igjennom hele karrièren og kikket på tendenser etc. Og Chanto har en helt klar tendens til å virke optimalt i ca fire måneder, så begynner den å tulle.Det er  med hester som det er med toppidrettsfolk, de har en periode hvor de er i form, det kan de ikke være hele året. Nå har den gått som ei kule i ca fire mnd, og det gir rom for spekulasjoner. 7 Master Kemp var stabil som bare det i US, har hatt litt innkjøringsproblemer hos Blekkan, men fikk et løp i kroppen mot gode hester på Bjerke etter pause.Hesten er en tornado på banen, Jeg har sett på et par av løpene den gikk i US. 11 Synjo Star har en karrière full av førsteplasser, dette er en hest som gjerne har form fra februar og ut på sommeren. Det vil si at den skal være i siget nå. Og spormessig spiller det liten rolle hvor den står, den vet veien helt frem. 10 The Last Ticket er en veldig god fireåring, men som statistisk sett trenger iallefall 4 løp i kroppen etter pause før den er på sitt beste. Det er nok for tidlig, men dette er en hest vi kommer til å se mer til. En hest jeg ville sett opp for er 9 Sky Rocket, den hesten er god. For første gang i sin løps karrière har den hatt en ordentlig pause. Ellers har den gått løp stort sett hver eneste mnd i hele karrièren. En god Kai Johansen med styringen, denne hesten kan overraske på direkten. Stensen og 2 Beatles BR har kjørt et løp sammen før og det vant de. Hesten er fullt på høyde med resten av feltet, selv om raden i det siste er dårlig. På en god dag, og ved favorittfall, da kan denne vinne.



V65 - 2
Varmblods 2140 meter. 11 Cobra Vici vant på direkten etter pause på Leangen nest sist, slo mange av hestene i dette feltet. Blir farlig igjen. 12 Debbie BR ble strøket på Bjerke sist av årsak jeg ikke kjenner. Hesten er i form, men har langt frem idag . Tapte mot elleve sist. Disse to vil få hard kamp fra 9 Tiara Siem, som gikk utrolig bra i første løp etter pause og norgesdebuten i Drammen. Inge Melby er ingen dårlig erstatter for Solberg. Vanligvis er 5 Baritron en travsikker hest, og den må absolutt regnes i dette selskapet, den har alltid bare gått i Trondheim så den ble sikkert redd for Oslo lukta, eller kråkene. Hesten har hatt en utrolig fin utvikling.. Hege Solvang har tydeligvis funnet på noe veldig lurt i pausen med 2 Top Quality og den har nok i tillegg hatt godt av kuskebytte til Garberg, i et meget åpent løp gir jeg den tykkeste streken til 2 og en litt tynnere til 9. Det kan lønne seg å streke noen hester i dette løpet, det er noe åpent.





V65 - 3
Kaldblods hopper 2140 meter. 1 Drømme Jenta er stort sett bare glad i Leangen på tidlige høst kvelder, ellers i året aldeles ikke. Den vant med innlagt galopp sist den 7 mars, de to etter bare galopp. Statistisk skal den galoppere idag igjen og så gå en 4-5 bra løp. Den er en smule ustabil, men på en god dag er den meget bra. 2 Spik Vilja er på visitt fra Sverige hvor den har gått mange bra løp, når er det litt forskjell på det, men hesten er såpass god at den må vurderes. 5 Liza har fått opp dampen utover våren, og står fint til idag med Kristiansen i setet. 6 Stumne Siri har hatt en lengre ferie fra løp, og det er en meget meget god hest, kan Mjøen smelle til i første etter pause. Er den trent godt så vet man aldri. Den var i form på samme tid i fjor, og den pleier å gå veldig bra første etter pause, den gikk utrolig lenge og mange løp i fjor og kan absolutt ha hatt godt av en pause. Den tar jeg med på bongen, kan fort overraske alle. 9 Ulvås Alma har ikke vært i løp på snart et år. Vanskelig å vurdere, den gikk et greit prøveløp den 13 april. Hesten er bra, kusken er bra, en outsider. 10 Durgrosa og Jomar blir nok en knepen favoritt i løpet, hesten er absolutt ingen vinner hest, har bare vunnet to løp i karrièren. Men Blekkan virker å ha god styring på hesten, men om den klarer å komme seg forbi gode hester foran gjenstår å se.



V65 - 4
Varmblods 2140 meter. I dette løpet er utrolig nok (i skrivende stund) 6 Gassner Hanover favoritt. den kommer ikke med på min bong. Om den fremdeles er favoritt når V65 begynner så kommer verdien til å øke betraktelig med dette løpet. Den hesten burde hatt en pause, noe den ikke har hatt på snart ett år. Men det er andre hester som kommer med på bongen. 4 Red Hot Firestorm gikk bra sist mot gode hester, står bra til idag og må regnes. 3 Verity er brukt mye til monte i fjor og i to løp i år, det liker den ikke, men jeg synes den overbeviste i siste med sulky, der den holdt unna for gode hester, selv om det er 500 meter lengre idag har jeg tro på Bjørnbeth  og denne hesten. En hest det kan være verdt å se opp for idag er 2 Frances Marita, slo til på direkten etter pause og trives med Walsøe bak.Står fint til idag .. Hesten liker i tillegg autostart best. 1 Caltina Va Bene har hatt en to mnd ferie fra løp, noe den kan ha hatt godt av, idag kusket av dyktige Amanda Robertson. kan fort bli farlig i et ellers åpent løp, raden lyver litt for den har vært i harde lag i den senere tid. 10 Bakkmo Bosse ble bare slått av en god Chanto Photo den 23 februar, men den har ikke akkurat vært overbevisene ellers, på en meget god dag kan den henge med. 12 J.J Funkies kan man ikke akkurat kalle en seiersmaskin, tror den har alt for langt frem idag.







V65 - 5
Varmblods 2140 meter. 10 Jackpot Royal er som jeg ser det ikke langt unna en banker kandidat. Dessverre ser det ikke ut som Magne Olsen har helt dreisen på hesten i løp. Men den må absolutt med på bongen. Jeg har troa på den idag.. 12 Noss Kikki varslet jeg for sist, står lengre bak idag, men om den og Jackpoten reiser sammen fremover i feltet så blir begge to farlige på oppløpet. 9 Buzy Bee er ingen seiersmaskin, men har veldig mange gode andre og tredje plasser. På en god dag kan det absolutt henge med, selv om den står noe leit til idag. 5 Snap har vist god utvikling etter den kom til Norge. men om den klarer å holde unna for hester som kommer bak, gjenstår å se. 3 Delicate Zon har gått to gode sprinter, men om den holder 500 meter lenger er tvilsomt.. 2 Cleopatra BR har gått mange gode løp, men er nok opp mot bedre hester idag ..



V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Et felt med veldig mange gode hester. Det er fristene å bruke alle knappen. Hesten 11 Queen Of Spring er en såpass god hest, og den har Walsøe i sulkyen så den velger jeg å streke først. Den har vært ute i harde lag og nesten nådd frem hver gang. Sporet er ingen ulempe idag. 10 Izon Rags er ikke helt stabil, men har en sånn annehvergang tendens, var ræva sist og det skulle tilsi at den går bra idag. Absolutt verdt å streke. Jeg setter en lite OBS på 12 A.K.s Julia, dette syns jeg er en så spennende hest at jeg vil streke den. 6 Kalland Scofield er en god hest, men fungerer best på litt kortere distanser. 5 Sancus Cox virker å være i flyt, men jeg tørr ikke la den stå alene på bongen. 1 Shai Sontelle står utrolig bra til i dette feltet, kommer ut etter lang pause uten at det trenger å bety noe. den kan være vel verdt å vurdere å streke på bongen. Det er ingen dårlig hest og om den har fått god trening i pausen kan den nå langt ..


 Det var dagens vurderinger, Som vanlig er det du som streker, men det kan lønne seg å lese nøye gjennom tipsene for å få litt hjelp, lykke til







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar