V65 Jarlsberg Travbane 3 mai 2015

Det er søndag og for en gangs skyld kjøring på Jarlsberg travbane.. I første løpet er det veldig spennende, her skal en rekke supergode kaldblods hester ut å løpe. Og det er slett ikke lett å finne noen favoritter. Etter en helg med nær null utbetalinger på Forus og en helt umulig omgang på Harstad hvor ingen klarte 6 rette skal det bli godt med litt mer premier i lommeboka.. Lik gjerne Paul's Travtips på facebook og følg med på Twitter for siste oppdateringer.



Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Jarlsberg travbane, med travtips og vurderinger. 


V65 - 1
Kaldblods 2100 meter. Et meget vanskelig løp hvor det er lit for mange gode hester, her kan det lønne seg å bruke pennen flittig. 1 Ekeld er i superform, men raden viser det ikke, først når man går litt dypere i materien så ser man at den har vært ute i så harde lag at det ikke er å forvente annet enn at raden ser slik ut, idag er laget av en annen art og den blir favoritt. Det samme gjelder 2 Nordby Ask, som står utrolig bra til idag. På Bjerke 18 april slo 5 Mjølner Komet flere av hestene som stiller til start idag. Blir farlig idag også, Mjølnerød har fått hesten i form. Jeg syns 7 Trygfaks overbeviste på sprint sist og har gått jevne gode løp i hele vår, blir å regne med idag også. 8 Lome Hero har brukt litt tid i vår på å komme skikkelig i gang. Var også  Sverige noen turer i vinter, men det ser ut som den har fått dampen opp til en fin sommerform nå. Og sist, men aldeles ikke minst 9 Mino, superhesten som har hatt det litt smått i det siste, var ute å kriget med flere av hestene i feltet nest sist og gikk en supersprint i Sverige sist. Blir så absolutt å regne med idag, på topp tre favoritt i løpet for min del.
Rank: 1 - 2 - 9 - 5 -  8 - 7 



V65 - 2
Varmblods hoppeløp 2100 meter. Mange halvgode hester, 5 My Dream Come True  har vært i lag med hester som har adskillig høyere grunnlag i det siste og derfor ikke fått ut potensiale på raden. Aarlie er i flyt, har en god hest og står bra til idag, og ikke minst står grunnlagsmessig helt inne i løpet. . Høitomt og hesten 8 Self Suit GT har fått god kjemi, hesten er forbedret i løp av de to siste og kan godt henge med idag, helt der fremme. Kolle og 10 Drude BR gikk inn til en finn andreplass fra spor ti sist, kan fort gjenta det og vel så det. 11 Closethegate og Austevoll er nok feltets beste og mest stabile par, langt frem, men det virker ikke være noe problem for denne hesten. 12 Grace Classic har endelig stabilisert seg på brukbare tider og er forbedret i år. En fin fireåring som fort kan få heng på 11 gjennom feltet og komme seg helt opp og frem.
Rank: 11 - 5 - 8 - 10 - 12






V65 - 3
Varmblods hoppeløp 2100 meter. Et løp med en haug med ustabile damer, men heldigvis med en ikke fullt så ustabil en som Høitomt kjører og som det er mulig å bruke som banker. 9 Madonna Mia vant greit i første etter nesten ett års pause. Det kan regnes med at den gjentar dette idag, selv om den er bak i feltet i forhold til sist. utenom denne er det begredelig lesing i program, utenom kanskje Frode Hamre som stiller med til start med 8 Xanthis Angel, som nok hadde et håp om å konvertere til Øvrevoll etter den kom til Norge, men som sist fikk en grei gjennomkjøring, og det kan være den nå har skjønt hvordan den skal bevege beina i et travløp. Knut Arne Ødegaard og 6  Cheeries Super Nosto står endelig litt bedre til spormessig, hadde noe på gang i januar, har tullet fælt siden, kan fort finne tilbake til god feelingen fra et spor lenger frem i køen. Jeg er spent på hva Vidar Hop kan finne på med 1 Coalminersdaughter fra spor en. Hesten har hatt en lengre pause og er den trent og gjort de forberedelser som skal til så vet man aldri. 2 Freedom Transs R har idag Marius Høitomt i tømmene igjen, de to løste oppgaven bra fra drøyt spor på Momarken nest sist, idag står de mye bedre til og kan dra fordel av det. Nevner også 5 Twilight D.K  den har hatt pause, gikk bra på tid før pausen. Men det skal mye til om ikke Madonna Mia ikke fortsetter der den slapp sist. Og der den var før pausen.
Rank: 9 - 2 - 8 - 1 - 5 - 6



V65 - 4
Kaldblods 2100 meter. Sånne stallansatte løp er ikke som de engang var, nå er det mange toppkusker blant de stallansatte. og det er bra. 6 Lustra Loke har gjort et hopp tidmessig, gikk bra sist, men ikke allverdens før det, og med Marius Høitomt i sulkyen, er det ikke langt unna denne hesten er klink banker. 5 Åspe Prinsen avsluttet fjoråret på en meget bra måte, har blitt strøket fra to løp i år og dette blir første etter pause, hesten er god og Dalen kan fort løse bra og kjøre frem og ta teten. 1 Lykkerus har vært litt glad i galopp i det siste, kun slått av en god Komnes Fossen sist, blir selvfølgelig farlig idag med MT Gundersen i styringen, noe kusken har løst før med denne hesten på en glimrende måte. 9 Loken og Kvasnes har ingen hyggelig statistikk, men hesten har gått gode løp i det siste med Tengs, og den kan bli å regne med idag.
Rank: 6 - 1 - 5 - 9






V65 - 5
Varmblods hoppeløp 1609 meter. Dagens tredje hoppeløp. Feltets yngste frøken burde ha alle muligheter for å dra denne sprinten i land. 1 Saturdays Mornings gikk litt av noen løp i Los Angeles i september i fjor, etter det ikke bra, men har nå stått hos Westergaard en tid og det blir spennende å se hvordan hesten funker etter det.  4 Lady's Legacy fikk opp dampen i april vant over gode hester sist, og står meget bra til for å finne tet idag. 6 Dumdummaid liker seg på Jarlsberg, er på vei til å finne formen, den gikk bra mot sterke hester sist. Per Ludvig Nilsen og 7 Liberty V.H har ikke gått allverden i Norge på sprint, men på Færjestad den 18ende fikk den jaggu opp dampen, og det kan ha vært det som forløste det hele, den blir meget farlig idag. Kolle og 9 Anna Mona Hanover ble kun slått av Nelson Nora sist, har vist gode takter i de to løpene etter pause, har ikke lengre frem idag enn at det kan løse seg bra. Om eneren er noe i nærheten av US så blir den farlig, men pause etc etc..
Rank: 7 - 1- 4 - 6 - 9


V65 - 6
Varmblods 1609 meter. 7 Thai Voyager har litt av en rad siden januar. og blir helt klart en banker kandidat idag. Men idag er det sprint og det har ikke hesten gått siden den begynte å løpe. Med Høitomt i tømmene og fra spor en blir 1 Quintero en farlig hest, den er i form og er tidmessig en god hest.. Kan holde unna angrep fra syveren helt inn. Vær litt små obs på 2 C.C Princess og Vidar Hop, den er i form og kusken er i flyt, kan fort finne på og overraske. 4 Naldo News og frk Berdalen holdt nesten unna for Quintero på Klosterskogen den 3 april, kan være forbedret idag fra fint spor. Det kan være verdt å se opp for 5 Aiming For Gold, med Westergaard selv for annen gang i sulkyen, det er en meget stabil hest. Mr Ruttenborg kan ha funnet på lure ting i pausen med 10 Cred  Aristo, blir spennende å se om den er i nærheten av fjoråret, da den var veldig god. 12 Match This One har funnet vårformen, det er om mulig en smule for langt frem idag og spesielt med gode hester foran i køen, men hesten fikk to flotte gjennomkjøringer på sprint i april og jeg regner med denne idag.
Rank: 7 - 1 - 4 - 2 -12 -5 - 10

Det var dagens tips til en spennende omgang på Jarlsberg en flott mai dag, lykke til





Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 kommentarer:

  1. Hej,

    Hur hittar jag till dina senaste travtips?
    Kom in på sidan via länken från google och har bara lyckats hitta den här från 3 maj 2015.

    Klickar jag på "Länkar" och andra knappar i menyn, händer det ingenting.
    Har du slutat med bloggen helt?

    SvarSlett