V75 Forus Travbane 2 mai 2015

Det er lørdags fest på Forus travbane med V75 og stormende jubel. En haug med gode hester og flotte løp som gjør det spennende for oss spillere å kunne finne akkurat den som skal vinne.




Gjennomgang av de enkelte V75 løp på Forus travbane, med trav tips og vurderinger. 



V75 - 1
Kaldblods 2040 meter. Dette er et historisk løp, for her kan faktisk alle hesten vinne. Absolutt alle. Det er tre hester jeg iallefall ikke tar med på bongen etter nærmere vurderinger. Det er 4 Vertigo Håkon , 10 Kim og 3 Hauan Prinsen. Jeg viser til rank under hvem hester jeg har mest tro på-.
Rank: 5 - 8 - 7 - 6 - 2 - 9 - 11- 1 - 12



V75 - 2
Hoppeløp varmblods 2040 meter. Det er ikke noe enkelt løp de har komponert til Forus idag. Jeg tror Tengs og 6 Fast Girl kan overraske. Jeg syns den var veldig forbedret på Bjerke den 18 april. Og den er godt på høyde og vel så det med de andre hestene i løpet. 11 Alwaysinblackpedia tok seg frem til god nr to på Bjerke sist, fra spor 12, det ser ut som om Hamre har fått hesten til å svinge, blir absolutt å regne med idag. Westergaard har to hester med i løpet 2 Deweyscamper som har gått strålende fra drøye spor i de to siste, står idag mye bedre til. OM det er en fordel eller ei, gjenstår å se. 1 Kijafa er også Westergaard trent, hesten er også god, men har hatt en pause på drøye to måneder. Den er såpass god at den bør vurderes, selv om det er Midtfjeld som kjører. Jeg er spent på hva 3 Wilma Leggrowbach har å komme med etter pause, dette er en nydelig fireåring som Mikkelsen har hatt hell med. Jeg sitter også og vurderer 7 Bungee Jumper, den har nå fått kjørt seg inn etter en liten pause ved juletider, den bruker å trenge noen løp på å komme i farta. Står ikke så halvgalt til idag, en outsider. Vi vet at både Westergaard og Hamre hester av og til kan finne på litt av hvert og det har jeg alltid i bakhodet. Derfor nevner jeg også 4 Hanna Fame, den har gått noen gode sprinter og kan fort henge med, idag med Rune Wiig en ringrev på Forus.  Det er mest sannsynlig at 11 og 2 vil krige om seieren her..
Rank: 11 - 2 - 1 - 6 - 7 - 3 - 4


V75 - 3
Kaldblods 1600 meter. Hadde Lannem Silje vært med i dette løpet, så hadde hele kremtoppen av norske kaldblodshester vært samlet i samme løpet. 1 Ulsrud Tea står meget bra til i spor en, her kan Wassberg bare mate unna det Tea er god for å holde resten av feltet på avstand. 8 Tekno Odin viste kanon form i første etter pause, og kommer nok togene bakfra. ...  2 Tin Tveiten står mye bedre til idag enn sist i Bergen og vil nok kjøre for tet, er rask i starten og kan utfordre Tea. Det skal bli spennende å se hvem som er først til første sving. Jeg vil komme med OBS på 9 Bork Odin som jeg syns gikk utrolig bra på Bjerke den 18 april, holdt unna for flere hester i dette feltet til meget god tid. Det er et forsåvidt lite felt og det betyr at de aller fleste hestene har en mulighet. Og her er det mange gode hester. 4 Føynland Kongen gikk bra fra spor 9 på Bjerke til god nr to bak Bork Odin. Det samme gjelder 5 Lome Brage som ble nr tre fra spor ti i samme løpet. Men kongen er kongen, og dronninga er dronninga, og det er fare for at dette blir et oppgjør hvor Tea kjører på i tett og Tekno Odin gjør det den kan for å komme seg forbi.
Rank: 1 - 8 - 2 - 9 - 4 - 5






V75 - 4
Varmblods 1600 meter. Dette kan fort bli et to hesters oppgjør, hvor 1 Bonjovi BR som endelig virker å være tilbake i gammelt slag vil kjøre unna i tet, og vil bli jaktet på av 3 Jackhammer som viste storform på Forus sist direkte etter pause.. 5 Maymanyouare, er i slaget, men skal jobbe hardt for å komme seg forbi de to før nevnte hester. 7 Beky's Serious sliter litt med å ta det siste steget, men har nå fire greie løp i kroppen etter pause, og må vel snart løse ut potensialet, står greit til idag og det kan bli kjør i tett foran og det kan gi rom for at Hamre kan komme snikene rundt siste sving. Jeg har en mistanke om at 11 Zenit Sun kan ha for langt frem idag. Nedrebø sitter i flyt om dagen og om hetser foran finner på å tulle til ting kan 10 Let There Be Rock fort bli å se på oppløpet.
Rank: 1 - 3 - 7 - 5 - 10 - 11



V75 - 5
Kaldblods 2040. Her kan fort Tjomsland ta andre på rad for dagen med 1 Trø Hera, hesten er i form og kan ligge foran å styre. Jeg varslet sist på Jarlsberg for 7 Kodina, og gjør det igjen, Berås er en liten luring og kan bringe verdien opp i nye høyder. Men løpet er åpent og det er mange hester som på en god dag kan melde seg på for å ta den gjeveste prisen. 2 Super Lisa mangler bare 1 tallet på raden, og det kan den fort kjempe om idag. Tengs og 5 Turbo Marie står perfekt til idag, blir absolutt å regne med idag, det samme blir 6 Tyri Mai, som gikk bra til annen på Forus sist, og står bra til idag. 10 Tjøtta Mari har ødelagt raden litt med litt Øvrevoll opplegg, men hesten er god og idag med TE Solberg i tømmene, det kan den ha godt av. 14 Tangen Ida var ute i litt av et lag på Bjerke den 18 april, det at den ble nr 7 der har lite å si for hvor god den er i dette laget, da var den i lag med Vestpol Dronninga STCC Faksa etc. Dette laget er mye enklere, men det er kanskje vel langt frem til målstreken idag. En outsider. Jeg syns også 11 Mjølner Lykke fortjener å bli nevnt, den har gått jevne gode løp i det siste og kan for komme seg frem i dette feltet her.
Rank: 1 - 7 - 14 - 5 - 6 - 2 - 10 - 11






V75 - 6
Varmblods 2040 meter. Her er det endelig et løp hvor det går an å få til en ren banker i 3 Papagayo, som har visst stor takter i den senere tid. Men i dette laget er jeg jaggu usikker på om den er banker. Min favoritt hest 8 Remee La Marc er med idag med Borg, den og Hop er helt rå, men hesten er i kanonform og blir så absolutt en utfordrer til treen. Det samme blir 5 Broadway Legs, som endelig har funnet tilbake til storformen. For ikke å snakke om 1 Hitchcock som viste storformen på Forus sist, idag med Mikkelsen, men det er ingen nedtur for hesten. 3 Papagayo blir her knepen favoritt foran andre helt supergode hester.Her kan det godt komme en smell siden Papegøyen har nær 80 % av strekene.
Rank: 3 - 8 - 5 - 1



V75 - 7
Varmblods 2990 meter. Pål Buer og 11 Pasha står bra til for å dra dette løpet i land, hesten er i form og står meget godt distansen, er under-spilt så det holder. Jeg sier det igjen at på lange løp kan mye skje. Solberg og 7 Peter Bagger står også pent til idag, hesten står så absolutt distansen og blir å regne med idag . Knud Mønster tar turen fra Danmark med 2 Rattigan, og blir spillernes favoritt, men ikke min idag. Klart er det en god hest, men det er mange andre her som har vist at de står distansen. Det blir spennende å se om 1 Admiral Baggi kan slå til på direkten etter en lang pause, på papiret kanskje feltets beste hest. Westergaard og 3 Jaccaro kan fort finne teten og prøve å styre derfra, men den skal slite hardt for å holde unna idag, for gode hester som kommer togene bakfra. 5 Punktum Skalflex er bare spilt av 3 %, igrunn merkelig siden dette er den hesten i feltet som kanskje har vist best form på litt lengre distanse, idag med Høitomt, men det kan bare være en fordel. Når skal 13 Vasadu vise seg frem igjen, den var konge på slike distanser for en tid siden, har slitt med å finne gamle stortakter. Hvem vet hva Hamre og 14 Barifant kan finne på i et slikt løp, kan smyge seg frem via sporene og vise muskler på siste 300, hesten er i form. SÅ er det bare en hest igjen å nevne og det er Nedrebø og 9 J.Gold, som er en hest som trives på litt lengre distanse og har en vane med å være veldig nærme streken på målfotoene.
Rank: 11 - 2 - 1 - 9 - 14 - 5 - 7- 3 - 13



Det var dagens tips til en vanskelig omgang på Forus travbane.. Lykke til







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar