V76 Bjerke travbane onsdag 3 juni 2015



Det er lille lørdag og endelig Bjerke og V76 kjøring. Sist onsdag synes jeg Bjerke hadde funnet en oppskrift som passet for disse løpene her.Smertefri gjennomkjøring og det tok ikke evigheter av tid å få gjennomført omgangen. Idag er de tilbake i gamle spor, og jeg synes også at løpene idag er sammensatt dårlig. Men jeg håper de kan lære litt av sist og at de kommer tilbake i den stilen der.Idag har jeg tatt med Klink Banker tipseren Thomas Eie for å utarbeide dagens Bjerke tips, han er rå på Bjerke så dette kan bli bra. Han har tatt seg av løpene fra 4 til 7 Avd i dagens tips.

Husk å besøke våre sponsorer som du finner mellom hvert av løpene og under, de er med på å sørge for at du kan nyte godt av gode gratis travtips.



Gjennomgang av V76 løpene på Bjerke denne onsdagen, med travtips og vurderinger.




V76 - 1
Kaldblods 2140 meter. Her er det mye god kaldblods hest, så mye at det er fristene å bruke alle knappen. Men 8 Tekno Jerken har gått to knallsterke i mai, vant overlegent sist på supertid. Gangen før i heftig lag god nr fire fra drøyt spor. Blir en favoritt i dette løpet. Men også 9 Hellin Faxen har gått gode løp i det siste, ble nr to bak Jerken sist, den er i form og kan være med å kjempe også idag. Det samme tror jeg som vanlig at favoritt hesten min 10 Tuxi Titan kan gjøre, jeg syns den gikk bra den 20 mai mot både Hellin og Tekno Jerken, og med Tuxi vet man aldri .. Har fått få av strekene og det betyr god verdi. Kai Johansen og 4 Tord Viking hadde en dårlig dag på jobben på langløp sist, nådde ikke frem. Men idag er det 2140 meter og det passer den bedre , gikk tre gode i april og har form, og ikke minst står greit til idag. 5 Sagi Allvinn var i "storløp" på Drammen i helgen og gikk meget bra der, ble god nr to bak Art Haaken. Jeg tror superformen er på vei og velger å si pass opp. Den er også små skummel den 2 Rognfaks, står i elendig spor, men den har gått noen gode sprinter i det siste, kan være verdt å vurdere på bongen.
Rank: 8 - 4 - 5 - 9 - 10 - 2







V76 - 2
Kaldblods 2100 meter Auto Selv om 2 Gangtrøtt ble trøtt og gikk helt ræva i siste løpet, .og ikke minst Helland ikke er noen typisk vinnerkusk. Så vil jeg vurdere hesten som såpass god at den fortjener å tenkes litt på i dette løpet, står bra til i spor to ved bilen. 5 Løkki Dino har overrasket noe voldsomt i de to siste, plutselig er den blitt den gode hesten som den en gang tegnet til å bli, jeg regner med at den holder på formen og feelingen og blir min banker  i løpet. 7 Striks er en hest som sjeldent løper først over mål, men det hender den gjør det, og jeg syns den har vist en bra kurve fra april til nå, og selv Vidar Hop klarer å styre denne hesten bra. Så har vi spor 9 Bravo Turbo, turboen har ikke vært justert helt på topp i det siste, den har havnet mye rett bak, sist totalt overkjørt av Løkki Dino, og med Løkki lengre frem skal GVG jaggu kjempe hardt idag for å nå helt frem. En liten outsider kan være 11 Tori Huldra som kan smyge med på fint løp og smette unna på slutten, den har også vist en fin kurve i det siste. Og fordi Høitomt sitter i så flyt om dagen og han kjøre en såpass god hest som 4 Myrviks Anton er, så kan det være lurt å vurdere den som en outsider.
Dette sier kusken Per Vetle Hals når vi spør om hva han tror om Løkki idag "Han er absolutt en av de som normalt skal kjempe i toppen. Vist god form de siste løpa og blir det litt kjøring der framme så er det bare til fordel for oss! Vi sikter på en fin rygg i andrespor og får han gå på rulle så er det ikke mange i feltet som går like fort som han de siste 5. Liker ikke si att vi vinner, men må med uansett"
Rank: 5 - 9 - 11 - 2 - 7 - 4



V76 - 3
Varmblods 2100 meter. Her kommer dagens mega OBS 5 Deloria kusk HC Holm og ikke minst trent av Renate Aarlie. den hesten er god. Var god mot veldig gode hester på langløp på Biri sist bare slått av Jaccaroo og Bourbon Street, men den slo Chanto Photo.. Hesten er ikke spilt i det hele tatt. Den burde vært med på alle bonger, selv mot andre gode hester i dette feltet. Men altså når det er sagt så er det et par andre gode hester i dette feltet. 2 This Is It er såpass god at den bør klare dette, den har vært enormt overbevisende i det siste. Og Høitomt er i mega flyt om dagen. Det lukter nesten banker av denne. Men også 4 Moseby Lady kan finne på noe, den gikk bra fra 12 spor nest sist, står mye lenger fremme idag, og den kom seg bra ut av sprinten sist mot supergode hester. 7 Kijafa gikk et hinsides løp den andre mai på Forus, og fulgte opp med et perfekt løp på Bjerke sist hvor den vant greit.  Jeg tror det blir et veldig race i dette løpet og den som holder hodet mest kaldt vinner. Jeg tror 2, 4 , 7 syv kommer til å legge opp til et grusomt race, og det kan og jeg sier kan gi rom for blant annet 5 på slutten. Men det kan også 8 Lady's Legacy dra nytte av og ikke minst 11 Awaysinblackpedia, som kan smyge med på en fin reise og dra på til slutt.
Rank: 2 - 7 - 4 - 8 - 11





V76 - 4 
Et litt mer åpent varmblodsløp over 2100 meter. 2 Tommycin har vist fin form i det sist og har gått gode løp, det kan fort bli slik at den tar tet og vinner derfra. Det er noen som kan svare opp og jeg velger å nevne 1 Elenor Boko som egentlig er en sterk hest og tåler å gjøre litt selv. 4 Moveslikejagger vant sist og kan absolutt være med langt der fremme idag. Luringen som kan dukke opp om det blir hardkjøring der fremme blir 8 Tinna Molar som kan komme med en giftig spurt til slutt. Vi prøver disse fire hestene.
Rank: 2 - 1 - 4 - 8




V76 - 5
Kaldblods 2140 meter Her kommer dagens andre banker som blir 9 Lustra Loke som kommer ut  med tre strake, Jeg klarer ikke å se hvem som skal klare å ta denne. Må ha en svært dårlig dag for å tape her. Vi klinker til å sier klink banker.
Rank 9 Lustra Loke



V76 - 6
Varmblods 2100 meter auto. Et litt spennende løp med mange gode hester. Ser at Hamre og 8 Royal Ice blir favoritter. Skal være rett hest, men møter mange raske hester her. Velger derfor å gardere opp med seks andre hester. 1 Story On Line, 4 Dave Briggs, 3 Fllirtin Beach, 12 Dream Va Bene, 7 Ronato og 6 Hawking i jakten på en mulig suser med god verdi.
Rank: 8 - 1 - 3 - 4 - 5 - 6 - 12






V76 - 7
Varmblods 2100 meter. Da var vi kommet til enden på visa og min luring i løpet blir 1 Urban Barsk som jeg tror  kommer til å kjøre seg til tet. Skulle den få tet uten for mye massasje skulle mye være gjort. 4 Global Oracle kommer garantert til å gå frem å kjenne på urban barsk og mest sannsynlig overta og kanskje vinne derfra Skulle det bli feil for disse to så står hester som 5 Bruno Di Quatro, 8 Caprino BR og 3 Scarlett Gede og ikke minst superskrellen vår 12 Love Voice som er farlig å gå utenom. Vi prøver disse seks hestene.
Rank: 1 - 4 - 5 - 12 - 8 - 3




Det var dagens tips til Bjerke, lykke til. Og husk å kikke innom KLINK BANKER sine sider for flere tips og gode diskusjoner om trav. Du kan også gå inn å like Pauls Travtips på facebook så er du sikret de siste oppdateringene.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 kommentarer:

  1. V76-3,du sier at 5 Deloria burde vært med på alle bonger,men tar ikke den på egen forslag.Hva er dette for noe?

    SvarSlett
    Svar
    1. Den er med på bongen jeg har levert.

      Slett