Travtips V65 Bjerke travbane 8 mai 2013

Dagens V65 omgang på Bjerke er en åpen affære, men med noen nesten sikre hester å spille på. Det å spille på hest er ikke enkelt, men alt i alt er spill på hest et av de spillene som er enkelst å vinne på om man setter seg litt inn i det..

V65 - avd 1

Frode hamre med nr 11 Dacke Håleryd stiller som stor favoritt i første løpet på Bjerke. Men flere andre hester kan også med fordel strekes.. Nr 3 Ruth Reerstrup er en kanongod hest som for kan vinne om den har dagen på Bjerke, men med ny kusk kan dette slå begge veier. Nr 8 Azeem blir streket på min kupong, en hest som for kan overraske selv om den ikke har premier i de siste løpene..

V65 - avd 2

Her må nr 12 Spang Korbest finne seg i å være dagens største favoritt. En kjempehest som har vist utrolig god form i det siste. Den eneste jeg ser som kan yppe seg på Bjerke er nr 10 Lauvås Spretten.. Men tror nok at Spang Korbest godt kan bankes i dette løpet..



V65 - avd 3

Et litt åpent løp, hvor nr 8 Mjølner Komet utmerker seg mest, men har trukket et noe leit spor..Nr 1 Tele Viking kan også være med å kjempe på bjerke. Det samme kan også nr 4 Perle Faks som er en utrolig god hest...

V65 - avd 4

Her er favoritthesten min nr 3 Fiks med og han må absolutt strekes. Det samme må også nr 8 Viking Faks som er en upcoming fireåring. 

V65 - avd 5

Dette er nok det mest åpne løpet idag, og det kan lønne seg å være raus med blekk og streker.. Nr 4 Baldini har vist gode takter i det siste og må på bongen.. Nr 1 Banker Fly med Gunnar Austevoll er alltid farlig... Se opp for nr 8 Thai Kosmos som fort kan overraske..

V65 - avd 6 

Nr 10 Hålands Liz er en hest i god for og kan fort løpe fra hele feltet. Men også nr 1 Jentungen, nr 11 Asteria og nr 7 Kremlinn vil nok være med i kampen..

Så er det bare å levere og ønske lykke til...

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar