Travtips V75 Bergen 4 mai 2013

Bergen er arrangør av helgens V75 omgang, og det betyr mange spennende løp hvor mye kan skje. Dagens V75 omgang er intet unntak. I mange åpne løp er det store åpninger for store premier.


V75 - avd 1

Dagens første løp er Kong Olavs æresløp for 4 åringer. Noe som i utgangspunktet betyr at meget kan skje.Det er stor fare for at vinneren sitter på de lengste tilleggene i dette løpet. Både nr 11 Norheim Svenn og nr 12 Timian Scott er meget kapable hester som har vist gode tider og plasseringer i det siste. Det som taler mot er selvfølgelig 60 m tillegg.. Nr 5 Hirvonen og nr 7 Valle Jerven har vist en meget positiv trend i den senere tid og kan bli farlige utfordrere.. Begge de to sist nevnte er lite spillt og kan gi fine odds.

V75 - avd 2

 Sprint distanse med en av dagens største favoritter nr 4 W.J. Anker n'or, men også med en av dagens beste outsiderer som ikke er spilt overhodet.. Et godt tips er nr 12 Sioux D'aunou som er en meget god  hest men som har fått et noe dårlig spor.

V75 - avd 3

Et av dagens mest åpne løp, hvor det kan lønne seg å sette flere streker..  Jeg har stor tro på nr 13 Tallas, en meget god hest, står på tillegg, men det har liten betydning på et løp på 2600 m. Nr 5 Kengu var en av mine favoritter i hvert løp i fjoråret, har ikke gjort det like bra i år, men kan fort overraske. Se opp for også nr 6 Sophus K.G og nr 7 Elmer.





V75 - avd 4

Et løp med flere gode travere. Nr 1 Graffiti har fått et ypperlig spor og kan fort løpe fra hele feltet. Men jeg tror nr 2 Super Bowl og  nr 11 Black Dream sitter nærmere seiers dekkenet. Se opp for nr 9 Express Salt som for kan smyge seg overraskende frem og ta hele kaken.

V75 - avd 5

Monte løp som alltid er spennende  og som vanlig i Monte løp så er det bare å søke opp hesten som Siv Emilie Løvvold kusker og streke denne. Og denne dagen er intet unntak med hest nr 2 Føynland Viktor, jeg streker og nr 5 Gil Rau Jo og nr 10 Tøffe Toft samt nr 13 Gilborken

V75 - avd 6

Dagens superløp, med en rekke gode hester på startstreken.  Dette kommer til å bli en rask sprint, hvor flere hester har muligheter. Frode Hamre med nr 11 Winmecredit er som alltid farlig. Men også hester som nr 4 Onion F.H er skummel selv om han har tullet i de to siste startene.. Nr 1 Support Vacation har trukket et perfekt spor og Wassberg kan for lede hele veien.. Nr 9 Triple Crown er en glimrende outsider..

V75 - avd 7

Et spennende siste løp med flere streker som må på bongen, et tildels åpent løp. To streker som må på bongen er nr 9 Dream Play og ikke minst nr 10 Exercise To Go. Vidar Hop kusker nr Thai Chaiyo som er kapabel til å dra det hele i land fra et flott spor.

Det var dagens travete tanker, lykke til...

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar