Klosterskogen V65 Langfredag 3 april 2015

Klosterskogen inviterer til påsketrav dagen før den store dagen.
Dagens seks løp er ikke alle like lett løsbare. Mange hester som kan gjøre det godt på en god dag. I tillegg til at det er favoritter som kan ryke.



V65 - 1
Et åpnet løp over 1700 meter. Hvor hele seks hester er aktuelle for å kunne vinne. 1 Cutting Edge har vært ute i tøffe lag i det siste, og det kan virke som hesten trives best med å komme på bakfra. Hesten har absolutt gått på brukbare tider og må regnes med tidlig. Jeg har i margen satt et bittelite kryss ved 4 Rex Santana, jeg gjør det utfra magefølelese. 7 Whata Buz må alltid regnes selv om den ikke har vært på topp i det siste, har vært innom tre kusker og Frode Hamre er endelig i sulkyen igjen. OBS!  8 General Ideal er nok veldig undervurdert av spillerne, jeg regner denne som en storfavoritt i dette løpet. 9 Patricia Hastrup gikk fint til andre i Drammen sist. 11 Cadabra Tooma har gått mange gode jevne løp i den senere tiden idag med TE Solberg bak spakene.. Alle nevnte hester er vinner i dette løpet på en god dag, jeg holder en knapp på åtteren.



V65 - 2
Jeg varsler storm i dette løpet. Her kan vi fort få et favorittfall på 9 Princess of Love, vel er det en god hest, men den har ikke vist overbevisene takter, det er mulig at pga Solberg sitter i sulkyen at den er over 60%.
3 U.S Love Me er absolutt å regne med en god hest med Thor Borg bak, undervurdert. 1 Wonder Dream er en hest med teft for hvor en travhest skal befinne seg på målstreken, selv om tidene ikke er av de beste. Men tider har heller ikke mange andre hester i dette feltet. 4 N.Y Sweet'n Sassy gikk et fint løp på Momarken 10 mars, en liten outsider.


V65 - 3
Et meget åpent løp hvor det er fristene å bruke alle knappen. 1 Speedfighter vant sist den var på Klosterskogen, men det er dog snart et år siden. Har vært i galoppen de to siste startene, begge auto. Mulig en smule overvurdert av spillene. 4 Hot Fighter føler jeg derimot er undervurdert, det virker som Frk Eilertsen løser denne hesten bra. 2 Wilma Rudolph kan være styrket med Dalen bak tømmene. Hesten gikk bra på Jarlsberg nest sist.Bak disse er det svært åpent.


V65 - 4
9 Horgen Gaute gikk på 29 tallet sist, er tidsmessig den beste hesten, men så er det om Akselsen kan gjenta og følge opp det. 10 Bjørnemyr Victoria har hatt en meget fin utvikling og kan være med i teten. 6 Sempi Nasti har gått tre gode løp i mars, holder formen til endelig en seier. En hest å se opp for kan være 2 Remvinni, som har hatt en flott utvikling og som Austevoll har god styring på.



V65 - 5
Kaldblods 2100 meter. 6 Tojo Prinsen har endelig Flåten bak spakene igjen og burde fly fra hele feltet fra godt spor. 1 Ness Jo Stjerna må ha lagt i høyde trening i pausen for å fortjene 33% av strekene. Selvfølgelig en god hest, men i et løp mot hester som har gått 4 sekunder fortere og vel så det. Det finnes folk som tror på julenissen også. 9 Gjøndin går stort sett gode løp, en reel outsider. Om både  5 Huldre Oscar og kusken har en god dag, kan den absolutt henge med..


V65 - 6 
Her burde det holde med to streker, 3 N.Y Love Game er i form. 5 Riverlands Mr. Hitman kommer ut etter lang pause. Pauser er som kjent en faktor som bringer usikkerhet, men er vel sånn sett feltets beste hest. Skulle disse to ha en dårlig dag kan vi fort ende opp med et tiende valg som på Momarken igår.Skulle så skje så står det fort mellom noen hester helt nederst på odds listen 1 Prince Moonlight Fun, 8 Burst Of Stardust og 12 Aqua Impression, men det er dog bare om de to først nevnte ikke har dagen..

Det var dagens V65 vurderinger , lykke til i en meget åpen omgang..
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar