V75 tips Klosterskogen påskeaften 4 april 2015

Velkommen til en spennende dag på Klosterskogen. Påsketrav på Klosterskogen er alltid en formidabel folkefest. Mye folk, mye bra løp og hester.
Etter en kjapp gjennomgang av alle løp ser det ut som det er åpninger for å kunne gjøre noen gode penger denne lørdagen. Lannem Silje skal ut å møte mange gode hester, er hun banker kandidat eller må hun dekkes opp med flere.
Lørdagen blir enten himmel eller helvete hva utbetalinger angår, jeg tror på superpott..



Gjennomgang av de enkelte løp i lørdagens V75 omgang på Klosterskogen


V75 - 1
Thai Tanics æresløp over 2900 meter. Et par sterke utlendinger har tatt turen for å kjempe om førsteprisen på 150.000 kr. Jeg har fått en forkjærlighet for 8 Love Voice og Thor Borg. som er blitt en skikkelig vinner ekvipasje. Hesten har hatt en utrolig god utvikling, og kan bli en av de store. 9 Arc Va Tout har alltid vært god på litt lengre løp, og det virker som om vårformen er kommende. 2 New Moon Face er knepen favoritt, gikk dårlig sist, og kusken, er det rett mann bak tømmene?  Jeg føler for en OBS10 Silver Light som har gått to gode langløp kun knepent slått av sterke Relight My Fire, med en lur Høitomt bak spakene kan denne bli farlig. 15 Sejr Gammelsbæk og Mikkelsen har en tendens til å være god fra ca nå og utover vår/ sommer. På et løp over 2900 meter må den absolutt på bongen. 11 Peter Bagger og 12 Megamuscle, kan med fordel også strekes i et langløp, hvor det kan bli kamp om plassene og mye kan skje..

V75 - 2
Telemarksløpet over 2100 meter. Her er det noe som blir helt feil i hodet mitt. Det er 4 Tomeld Ø.K, som ubegripelig nok er blitt dagens største favoritt. JA han gikk et prøveløp 24 mars sammen med varmblodshester på Forus på 22,0, ifjor kunne den like gjerne avsluttet sesongen på Øvrevoll. Ære være stall Davenskø om de har fått hesten opp på et slikt nivå, men det virker ikke reelt, men man vet jo aldri.  Hesten må iallefall garderes, om den feiler så er det mange til å kjempe om beinet. Jeg velger å se helt bort fra Tomeld, om den er så god som prøveløp tilsier, da er de andre hestene en langside og en sving bak. Derfor velger jeg å late som at hesten ikke er med og spiller på de andre hestene. 3 Pave Odin har hatt en fin utvikling står 40 meter bedre til enn de andre. Har funnet tonen med Høitomt. 6 Odins Eld og Vidar Hop kan kanskje bli dagens skrell ekvipasje. 8 Teddy Gutten Støen viste gode takter på Bjerke sist og er absolutt med. Jeg ville også sett opp for 10 Spik Mollyn som har hatt en utrolig bra utvikling. Dette løpet kan redusere antall bonger så det holder.

V75 - 3
Moe Odins æresløp over 2100 meter. Et av dagens høydepunkt, og et løp som kan redusere bonger med alle rette til veldig nærme null. Helt klart at 7 Lannem Silje fortjener favoritt stempel, men 60% av strekene med alle disse gode hestene med i feltet. Det er lov å håpe, men jeg tror hun får veldig hard kamp til døra av flere hester. Sist 8 Ulsrud Tea møtte Lannem Silje trakk sistnevnte lengste strået. I drammen sist virket det som Wassberg hadde fått fart på Tea igjen. Og jeg har fortsatt tro på den halvgamle dronningen. Rett bak disse to følger 9 Timian Scott som slo begge foran på drammen. 11 Tin Tveiten og 12 Lome Brage er begge blant norges topp ti Kaldblodshester, men har vært ute av gamet en stund. Kan overraske. 3 Rokne Eld har vist form. Dette er ikke et så opplagt løp som det ser ut på innsatsene. Her kan det komme en kjempeskrell. Det er faktisk fristene å bruke alle knappen her.

V75 - 4
Habibs Minneløp over 2100 meter. Et løp hvor det er fristene å streke hele fire hester. Nok et løp hvor jeg sitter med en feeling av at favoritten er overvurdert. 5 Exodus Hanover er god, men raden er begredelig, men Khilstrøm drar nok ikke hesten over grensen uten ambisjoner. 3 Kapow Hanover har bevist at den er god i Norge. Den andre US hesten 7 Choco Sun til Hamre har ikke gått løp i norge enda, men raden fra Amerika viser jo at det er en meget kapabel hest, men trenger den løp i kroppen. Legg også merke til at 4 Jet Voice ble god nr to bak før nevnte 3 Kapow Hanover på Momarken sist. kan Thor Borg sittet på en vinner likeså som jeg tror i løp en her.

V75 - 5
Varmblods 2100 meter. Her vil jeg OBSe 6 Fantasy d'Estino som har vært veldig heldig med sporet, og kan dra nytte av det, det er iallefall en god hest som har fin utvikling. 7 She's My Dream fungerte fint med svenskekusk sist, om det var kusk eller hest som var problemet på Biri er usikkert, men en usikker favoritt. 9 Reggae La Marc har gått mange fine løp og er nok å regne med, det samme vil jeg si om 10 Miniera d'Oro som har hatt en fin start på året. 4 Bungee Jumper gikk bra sist med Høitomt bak, idag GVG..


V75 - 6
Klosterskogen Grand Prix, dagens hovedløp, hvor mange av hestene vil gjøre sitt ytterste for å kunne plusse på 300.000 på grunnlaget. 10 Magic Tonight har så idiotisk gode tider fra Sverige og må med selv etter evigheter med pause siden sist løp. Men jeg tror ikke på den, det er nok av andre hester som i det siste har vist form i feltet. 7 Oasis har akkurat vist at den er i form. Jeg har mest tro på den gamle helten 4 Remee la Marc som har overbevist veldig i år. og som gjennom karrièren har hatt mye moro først over målstreken med Vidar Hop. I følge Kolle skal 3 Mr.X.F Royal virke veldig bra. Ble kun slått av sterke Oasis Bi på Momarken, men slo BBS Sugarlight. I slike løp hvor det gjerne blir knallhard kjøring om tet kan overraskelser plutselig smyge frem på slutten. 1 og 2 er gode, men gode nok?

V75 - 7
Sigvart Larsens minneløp over 2100 meter. Favoritten 3 Ekeld vant på sterke 24,6 med innlagt galopp sist. Galoppfaren er stor og hesten er ikke en hest som ofte kommer først over mål. 4 Viktor K ble god nr to bak Ekeld sist, er hesten mer stabil en Ekeld. Jeg ville sett opp for 6 Gandolf som slo nesten det samme feltet i Drammen den 14 mars. 7 Fjord Jerven har hatt en tullete start på året og jeg tror det fortsetter der. AV en eller annen grunn setter jeg et lite kryss i margen for hestene 14 og 15.


Det var dagens vurderinger , mange tanker som du selv for vurdere hvor bra er.. Lykke til

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar