V65 Momarken 1 påskedag 5 april 2015

Det er få dager siden det sist var kjøring på Momarken. Da ble det en småpen utbetaling på grunn av favoritt fall i siste løpet. Denne søndagen er det mange gode løp, som er åpne og det kan sørge for nok en pen utbetaling om man spikrer seks vinnere.

Gjennomgang av de forskjellige løpene i dagens V65 omgang.

V65 - 1
Kaldblods over 2140 meter. Et løp for ingen utmerker seg spesielt og hvor jeg tror det kan være åpninger for andre enn spillernes favoritt. 1 Kagge Lina gikk et bra løp fra et elendig spor på Jarlsberg, har absolutt en fordel med sporet idag. 3 Skogli Viktor når liksom aldri helt frem. 6 Trø Flax tro jeg derimot kan sitte i flax idag. Har gått fine løp og har et flott spor. Kan 9 Torpa Mai runde og nå helt frem.

V65 - 2
Monteløp over 2140 meter. 1 Juliana Brazz og Liv Pedersen trives på Momarken og får en solid strek. 6 Ubert Mourotais trives med å komme litt bakfra, og kan fort nå helt frem. Men min favoritt i dette løpet er 7 Arthurian Hanover med Linda Elisabeth Larsen på ryggen..

V65 - 3
Kaldblods 2140 meter. Her kommer jeg med OBS på 6 Spikspretten, som har hatt en fin utvikling i år. 7 Kengu kan endelig ha funnet vinnerformen og blir farlig. 4 Steinsvik Iver har vært ute i harde lag, gikk  bra på sørlandet i begynnelsen av mars. Skal han være heldig idag også fra et flott spor. 3 Rigel Scott har vært ute i noen tøffe løp, idag er han heldig med spor og distanse, kan absolutt være med.

V65 - 4
Varmblods 2140 meter. Overhodet ingen hester som utmerker seg spesielt. Når noen må nevnes så kan svenskebesøket i feltet lage trøbbel. 8 Atom Hornline har gode tider, men er ingen vinner hest. 4 Massimo Dutti har et flott spor , rakk å ta igjen halve feltet på Momarken sist. slipper å runde en haug med hester idag. En hest det kan være verdt å streke er Renate Aarlie og 3 My Dream Come True. Men dette er et veldig åpent løp

V65 - 5
Varmblods sprint 1640 meter. Jeg føler 7 Everest har fått et litt ufortjent favoritt stempel her. Den har ikke gått løp på evigheter og når jeg skal regne vinnersjanser så trekker det veldig ned. 1 Quite Fast får min første strek. Perfekt spor og har vist form. 2 Novel Broline, nok en god hest som kommer ut etter lang pause. 6 Next Photo Diamant har vist at den vet veien frem og stikke snuten først over målstreken. Med på min bong.

V65 - 6
Kaldblods 2140 meter. Vidar hop virker å ha god styring på 8 Roli Eld, sporet trekker litt ned idag. 7 Holene Odin gikk et flott løp på Momarken sist og kan fort gjenta. 3 Gregor Mollyn gikk flott på Forus med samme kusk, spørsmål ved distansen idag. 4 Ask Eld har perfekt spor og riktig distanse idag, blir farlig selv med Flåten bak spakene.

Dette var en liten vurdering av dagens løp, så får du selv vurdere, hva du vil ha med på vinnerbongen din..