V65 Bergen travbane søndag 31 mai 2015

Endelig er det ferdig med lokalkjøringene på Solvalla, nå er det direkte over til fine V65 løp i Bergen. Endel åpne løp men også noen løp hvor det er mulig å finne banker.






Gjennomgang av de enkelte V65 løp i Bergen, med travtips og vurderinger.







V65 - 1
Varmblods 2100 meter auto. Ove Wassberg og 1 Waikiki Man burde ha en overkommelig oppgave her, men jeg var ikke fornøyd med hesten i sist løp, men da var det Svein som kjørte idag er det Ove og han styrer hesten bedre. Burde være en banker kandidat. Rett på utsiden står 3 Danilo Pointer som har fått et bra spor idag, den har stått lenger bak i feltet i de siste, har hatt en fin utvikling i vår, og kan fort få en fin reise og kjempe på slutten. 4 Pearl Harbour gikk egentlig et fint løp nest sist fra drøyt spor, men nådde ikke helt frem, står mye bedre til idag, den holdt ikke unna mot bedre hester på sprinten sist, men gikk forbedret på tid. 9 trigger AS gikk noen fine løp i april og er god på tid, bedre enn de fleste i feltet, men galopperte seg bort sist, vi får håpe det var et engangstilfelle, feilfri blir den nok å finne fremme i der idag. En langt uti outsider kan være om Christina Hande kan få fart på 11 M.T Heliconia, det er en god hest, men har ikke vært så bra i våres, har gått få løp, og pleier komme i form på denne tiden.
Rank: 1 - 9 - 11 - 4 - 3




V65 - 2
Kaldblods 1600 meter Auto. 2 Hvalstad Jerven har gått mange fine sprinter i vår, idag med Lars tore Hauge bak, og det er ikke noen nedtur fra Kolle. Kan fort være med å kjempe mot 3 Sordo, som galopperte sist, men det pleier den å gjøre innimellom uten at det går utover neste løp, blir favoritt idag. 6 Sophus GT vant sprint sist over mange av de andre hestene i feltet.
Rank: 3 - 2 - 6








V65 - 3
Varmblods 2100 meter auto. Her vil nok 1 Diego Kievitshof sitte i tet fra starten og vil få besøk av flere hester bakfra etterhvert. En av dem 6 Roberto DK som har gått flotte løp i vinter og kom tilbake etter liten pause og bel god nr 2, kan for hente en og vinne. 8 Doremi rundet hele feltet fra spor 12  sist og klarte nesten å slå Last Tsambika på oppløpet, det står det respekt av og den bør på bongen idag. Men kanskje kan 10 Explosive Lane klare å smyge seg helt frem idag, ble god nr fem sist i lag med mye bedre hester. Den blir en favoritt idag.
Rank: 10 - 8 - 1 - 6




V65 - 4
VArmblods 2100 meter auto. Her er det en hest som gjelder og det er 2 Hoogerland og Kai Johansen. Den gikk overbevisende i norges debuten, og blir en klar favoritt. Skulle den ha en dårlig dag på jobben er også  Kvasnes og 4 Fastmoney en ekvipasje som er verdt å se opp for.
Rank: 2 - 4








V65 - 5
VArmblods 2100 meter auto. Her er jeg ganske sikker på at 3 Reggae La Marc vil sittet i føringen fra start til mål, den hesten er en litt annen klasse en resten har det virket som i det siste, og jeg anbefaler å bare bruke en strek. selv om også 6 Eminent Sundt også er en god hest, men som ikke har vært helt fremme i det siste..
Rank: 3 - 6



V65 - 6 
Kaldblods 2600 meter. 4 Jossejerven har gått noen gode sprinter de to siste, men idag 1000 meter lenger. KAn absolutt klare det helt til mål idag. 14 Hauan Prinsen har forbedret seg veldig i det siste. Det blir spennende å se om Landaas kan styre denne på en fornuftig måte fremover i feltet. 12 Ramsjerven er en av de få hestene i feltet som har gått distansen i det siste det gjorde den bra og hadde en god sprint før det. Min lille knepne favoritt i løpet ..
Rank: 12 - 14 - 4



Det var dagens tips til Begren travpark. , Lykke til



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar