V65 Leangen travbane travtips mandag 1 juni 2015



Vi er endelig tilbake i hverdagen, og Leangen inviterer som vanlig til V65 kjøring. Det har vært en utrolig helg med flotte løp i Sverige, nå kan vi bare glede oss til OGP om fjorten dager, der blir det også mange flotte storløp, og jeg ville anbefalt å ta turen dit for å se det live og føle på stemningen. Men før den tid så har vi mange løp andre steder i Norge, og først idag skal vi se om vi kan løe rebusen på Leangen.




Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Leangen med travtips og vurderinger.
Støtt gjerne våre sponsorer som du finner mellom løpene nedover i tipsbrevet, de støtter oss slik at du kan nyte godt av gratis gode travtips.





V65 - 1
Varmblods 2140 meter auto. Her er det et par spennende hester som har vært i pause og som har fått blåst utav seg med et løp hver i det siste, det blir spennende å se om disse kan true favoritten 1 Baritron, Thomas Mjøen har nå i mai virkelig fått speedet opp hesten når han har hengt i tømmene. Den hesten er virkelig i ferd med å ta steget opp i en litt annen klasse, og har forbedret seg voldsomt fra i fjor. 4 Wizard hadde hatt nesten et halvt års pause da den startet sist på Leangen den 11 mai, gikk da voldsomt bra mot relativt gode hester og ble god nr 2, den ble jaget av gode hester bakfra, men holdt unna. Den er garantert forbedret til idag og blir livsfarlig for favoritten fra godt spor, hvor den kan få et fint ryggløp og kjempe på slutten. Den andre hesten jeg nevnte i innledningen, som har hatt mye pause det siste året. 6 Hot Sensation, kusket av Christian Steenland. Jeg sitter med en feeling av at Steenland burde overlatt kuske jobben til noen andre. Han kusker egentrente hester, med ikke allverdens hell. Men den hesten overrasket i fjor i noen løp, og har nå ett i kroppen etter pause og kan fort bli en outsider. 7 Smalltalk kan visst den vil, men kurven har dessverre ikke pekt oppover i de to siste, den var inne på noe tidligere i vår, men nå i mai, har det gått nedover, hva det kan skyldes er vanskelig å si, noen hester er bare sånn, og så kommer de på sporet igjen. Om Solhus får til det idag med hesten, mot en god favoritt i front er nesten som å satse pengene i lotto, men som sagt den kan om den har dagen.Selv om 5 Cleopatra BR ble nr to i siste synes jeg den gikk mye bedre i løpet før der den ble nr 5 i et mye sterkere lag. Men sist gikk det i labert tempo, og den holdt unna lenge, men ble slått av en bedre Tiara Siem den dagen. Men jeg hadde følt meg noe tryggere med Jessen i setet idag, men også Melby er flink om dagen er der. 8 Yankee Hall har idag trønderbarten Blekkan i sulkyen, det har den aldri hatt før og det vil jeg påstå er en oppgradering, hesten hadde en grei gjennomkjøring i siste etter en liten pause, det er juni og mange hester kommer i form da. Blir en langt uti outsider idag. Så til slutt vil jeg nevne 11 Black Bhutan, som jeg har snakket om før. Den var inne på noe her i April, men har gått heller ræva i mai, men den har dog klart å komme seg frem i feltet fra drøye spor. Det hadde vært morsomt om den kunne funnet taktene fra april igjen. Men i dette løpet snakker vi i utgangspunktet om en hest og det er Baritron, den er god, men med en så mye streket favoritt er det alltid interessant å prøve å finne noen hester som kan overraske.
Rank: 1 - 4 - 5 - 8 - 11 - 6



V65 - 2
Kaldblods 2140 meter auto. Her har vi også en favoritt som er streket mye, og den tror jeg kanskje ikke fortjener alle strekene. 4 Lavrans gikk veldig bra i siste løpet der den vant, og det har jeg ventet på for den gikk utrolig bra i en periode i fjor. Men dog, fordi om den fikk til ett løp så har den vært langt langt fra stabil, hverken før eller etter pause. Det kan godt være den er stabil nå, men sjansen for at den ikke er det er såpass høy at den kan lønne seg å vurdere et par utfordrere. 5 Eldsjuba, er ikke vant til å stå bak bilen, det har den kun gjort en gang før, men den hesten er god, og avsluttet veldig bra før pause. Gikk et prøveløp som en grei gjennomkjøring 18 mai, og jeg er spent på om den nå kan være tilbake der den avsluttet i fjor, da blir den en utfordrer til Lavrans. Garberg og 8 Alm Faks Hannibal har måttet gampe fra drøye spor i vår, dro inn til god nr to bak Lavrans sist, den har noe av det samme problemet med stabilitet som Lavrans, men den kommer seg sort sett til mål iallefall, synes den endelig fikk forløst noe sist, og den blir min knepne favoritt idag. Som både 4 og 8  har fått forløst form i det siste, kan det være lurt å se om også noen andre har mulighet for å gjøre dette. 3 Theodor er enn sånn hest, den har forbedret seg voldsomt i vår og står idag mye mye bedre til enn den pleier, den har kommet seg langt frem i to siste tross drøye spor, ble distanser sist, men idag tror jeg den kan overraske, den hadde ikke dagen sist, men den burde være god for samme tider som 4 og 8 nå. Kanskje 7 Olve burde få en liten tanke, hesten har gått på det jevne og har vist seg som den mest travsikre hesten i ett eller galopp villig felt. Den gikk også veldig greit i siste på Leangen, en outsider idag.
Rank: 8 - 4 - 5 - 3 - 7




V65 - 3
Kaldblods 2640 meter volte. Her er halve feltet strøket og vi står igjen med 5 hester til start, om det ikke kommer enda flere strykninger i dette innen dagen er omme. Til og med storfavoritten er strøket. Løpet er såpass åpent at det kan lønne seg å bruke fem streker her. Selv om både 6 Bottem Viktor og 7 Raymon har vist såpass form i det siste, at jeg regner med at det vil stå mellom disse to.  Det er langt løp og selv gode hester kan bli trøtte på veien, og med så få hester i feltet, kan det være rom for overraskelser. Jeg anbefaler alle, men det kan godt strekes på 6 og 7
Rank: 6 - 7 - 2 - 3 - 1






V65 - 4
Varmblods 2140 meter auto. Her er også to av de antatt beste hestene strøket. Og de hestene som er igjen er ganske jevngode. 4 Bettini var god i fjor, begynte ikke akkurat bra i år, men har ikke gått mange løpene i 15 sesongen, fikk en gjennomkjøring 25 mai, jeg synes ikke den helt levde opp, men den er god for tider ned på 14 tallet på denne distansen, men spørsmålet er om den er kommet seg i form enda. 5 Bakkmo Bosse var i sterkt lag sist holdt unnea for gode hester, men måtte se seg slått av en god JJ Funkies. Hetsen har holdt unna greit i relativt hardere lag enn dette i det siste. Jeg tror den henger med veldig bra idag. Hetsen i feltet som har overbevist meg mest i det siste er 8 Cherubino, den har gått gode løp i harde lag i alle tre siste. Sist dro den seg frem fra spor ni og slo gode hester. Den hesten er på vei til å finne formen og blir favoritt. Helt bak i feltet står en liten luring 9 Gjølmes Jet , med en helt ukjent kusk, men som er elev på Wången Travskole, kusken har kjørt inn så lite som 5000 kr i premier. Men han klarte å styre hesten til en tredje plass i Sverige sist, og det er jo bra på god tid. Den kan fort bli en liten overraskelse i spillet tror jeg. Jeg vill også tatt en vurdering på om jeg ville hatt med 3 Mon Vici den har gått jevne stabile løp uten tull i hele vår. Og tidsmessig ikke helt vekke. Blir en outsider i spillet. 2 Mojo's Ripasso knekker til med et utrolig heftig løp i ny og ne, men da på sprint, har vært nede på tolv tallet på sprint. Men er ikke overbevisene på normal distansen, og med gode hester ellers i felte tror jeg den skal slite med den formen den har vist i det siste.
Rank: 8 - 5 - 9 - 4 - 3 - 2



V65 - 5
Varmblods 2140 meter auto. Et løp med mye dårlige hester. Men vi får se om vi kan finne et par som utmerker seg mer enn de andre. 2 Acers Poppey løste oppgaven bra i nest siste, men hadde ikke dagen sist, men Bugge har kontroll på hesten og fra greit spor kan den fort hive seg i tet og lede lenge. Inge Melby og 5 Dream Sahbra har gått fine løp i det siste, slo flere av hesten på langløp 4 mai og gikk en god sprint sist.12 Be A Mixt Chili B ble nr 3 i et lite felt sist, men på grei tid, den gikk også en bra sprint i april på god tid mot sterke hester. Men den har langt frem idag, dog i ett ellers litt sjabert felt, så om den ytterligere er forbedret idag kan den smyge seg frem og få en god sjanse mot slutten. Dag Sandø Nilsen og 7 Shai Soir overrasket meg i sist start, den kom ut etter neon måneders pause og slo flere av hestene i feltet idag. Et løp i kroppen og mulig forbedret ja da blir den å regne med idag. 3 Noss Zappa ble slått av Shai Soir sist, men gikk greit på før nevnte langløp den 4 mai fra drøyt spor, men overbeviste ikke i siste, blir en outsider idag fra et godt spor.
Rank: 2 - 7 - 5 - . 3 - 12



V65 - 6
Varmblods monteløp 2140 meter auto. Nina Stene burde ha en overkommelig oppgave med 6 Master Mick TH, hesten er i form og gikk bra på monte 11 mai med samme ryter, gikk også en superprint sist. Men så er også Amanda Robertson i sadelen på 8 Snøvsen, de ble slått av Nina Stene den 11 mai, men hesten var noe forbedret i sist løp med sulky og er på vei i form, det er ikke sikkert at Stene skal føle seg helt trygg på seier idag. Jeg tror det komme rtil å dreie seg om de to hestene, men i monte kan det av og til være litt bonanza. Og det står noen halvgode hester, med gode ryttere helt først i feltet. 1 Verity har herjet med galopp i det siste, fikk det aldeles ikke til på monte sist, men hesten er god og kan den endelig få en feilfri gjennomkjøring så kan den bli farlig med Bjørnbeth på ryggen. 2 Enjoy The Ticket er ingen dårlig hest, har ikke gått monte før foruten prøveløp  sist. Rytteren er god og derfor tar jeg den med som en outsider, selv om den klart ble slått av Master Mick med sulky sist. 3 French Pride har gått gode løp i hele vår, og Kleveland er ingen dum rytter, den var i et grusomt monte lag sist og nådde ikke frem, men i monteløpet den 11 gikk den bra, ble slått av Master da, men slo Snøvsen.
Rank: 6 - 3 - 8 - 1 - 2



Det var dagens tips til en litt åpen omgang på Leangen, husk å kikke innom KLINK BANKER sine sider for enda flere tips, og gode travdiskusjoner. Lykke til








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar