V65 Bergen travpark torsdag 21 mai 2015




Det er torsdag 21 mai og det er Bergen travpark, V65 kjøringen idag byr på seks flotte løp som garantert vil gi et par utfordringer spillmessig.
Men vi skal se om vi ikke kan finne en akseptabel løsning på det hele. Jeg har funnet et par klare favoritter slik at det er mulig å fylle på med flere hester i andre litt mer åpne løp.









Gjennomgang av de enkelte V65 løp i Bergen, med travtips og vurderinger.



V65 -1
Varmblods 2100 meter auto. Superhesten 1 Nonstop Sas skal ut i løp igjen etter at den har hatt pause fra august i fjor. På papiret feltets beste hest, men den har hatt lang pause og har heller aldri hatt noe tilsvarende pause, så om den vil trenge løp i kroppen for å være tilbake eller om den kan vinne på direkten er vanskelig å spå. Den avsluttet veldig bra før pause. 2 Vasadu står i dag mye bedre til enn den har gjort på lenge, sist nådde den nesten helt frem fra drøyt spor, hesten har slitt litt med å finne godformen den hadde i 2012 - 13 sesongene, da den var bankerkandidat i hvert løp den gikk. Men plutselig finner den formen og da er den en reel outsider. 5 Apollo Hornline skuffet sist, men hesten har vært i harde lag i de siste løpene, og burde stå perfekt til idag. Langt bak i feltet finner vi 11 Zarbaro Boko som kansje er den hesten i feltet som har vist best form i den senere tid, vant fra samme spor sist, foran blant annet Red Team Rex og Petter Rags.Denne hesten blir fort en favoritt idag.En skrell hest i dette løpet kan være om 8 Conway Hall finner på noen sprell, hesten er god  og har gått jevne fine løp i vår i ganske harde lag.
Rank: 11 - 1 - 5 - 2 - 8







V65 - 2
Varmblods 1600 meter auto. 1 Reggae La Marc har gått jevne løp i det siste, står bra til i spor en på sprinten idag og er ikke i fare for å bli overflydd eller få veldig mye kamp om å ta teten. Men den kan få kamp av Tengsareid og 12 Super Brown etter hvert, hesten har nå to supergode etter lang pause og burde være ytterligere forbedret idag. Hesten blir mitt førstevalg i dette løpet. Det kan være lurt å bite seg merke i den hest til i dette løpet og det 7 Thierry News satt rekord i siste løpet, hvor den var i et grusomt lag og ikke klarte å holde unna, men på langt nær det samme laget idag og om Handeland disponerer riktig kan den fort bli meget så farlig idag. Jeg tror jeg nevner også 10 Novize som en outsider, står ikke så greit til idag , men kan bli med i dragsuget etter Super Brown og nå langt frem.
Rank: 12 - 1 - 7 - 10 



V65 - 3
Kaldblods 2140 meter volte.Dette feltet er litt som det lille feltet på V76 - 2 igår, her kan de aller fleste hestene vinne på en god dag. Jeg har tatt bort hest 3 og 9 som for dårlige i dette laget, men de resterende hestene er alle kapable.Det er fristene å anbefale at de resterende syv hestene må med. For de som søker en litt mer rimeligere løsning så skal jeg ta for meg noen hester. Den første hesten som slår meg er 5 Vertigo Ella, jeg synes den har overbevist i det siste, ikke helt tidmessig med i forhold til andre hester i feltet, men syns den har gått fine løp i det siste. Og den er noe mer stabil enn hva 7 Vertigo Bjørn er, bjørnen burde være overlegen Ella, men driver å tuller litt innimellom og det er en usikkerhet. De to møttes sist den 23 april hvor da syveren ble nr to foran Ella. I dette løpet vant 6 Stingers som nå sist gikk sterke 25,4 på 2600 meter i et sterkt lag. Den blir min knepne favoritt i løpet. 2 Sordo klarte ikke helt å holde unna sist mot gode hester, men gangen før på sprint gruste den de andre hestene i feltet. Den er spillernes favoritt. 4 Art Nattfari er alltid en hest å regne med selv om raden ikke er helt bra for tiden. 1 Bottolf har vært i pause, gikk dårlig før pausen, men så sent som i september slo den blant annet syveren i dette feltet, kan være en outsider på en god dag.
Rank: 6 - 2 - 7 - 5 - 1

V65 - 4
Varmblods 2600 meter volte. Ove Wassberg og 2 Diego Kievitshof er i form og har gått jevne løp i det siste, tids messig på høyde. Men jeg tror den får besøk av 10 Waikiki Man som har overbevist i de fire siste og kun ble slått av en god Super Brown sist . Den blir min favoritt i dette løpet. Jeg synes og Tvedt og 7 Crystal Occagnes har hatt en utrolig fin utvikling i år. Kun slått av Waikiki og Super Brown sist, og den kan absolutt henge med helt inn i dette feltet. På en god dag kan også 4 Perfect By Majesty nå veldig langt frem i feltet.
Rank: 10 - 2 - 7 - 4


V65 - 5
Varmblods 2100 meter volte. 3 Maksi Varenna har vært i felt med gode hester i vår og løst dette veldig bra, idag med Pål Buer i sulkyen, noe jeg tror er bare en fordel. 7 Last Tsambika leverer søknader til Øvrevoll stadig vekk, men de gangene den ikke gjør det så løper den både fort og bra, jeg håper Wiig har løst problemene og da blir den meget farlig idag. Jeg kommer heller ikke forbi 10 Rianna Cross som etter superspinten i slutten av mars har vært i noen leie felt hvor den ikke har nådd helt frem. Men hesten går bedre og bedre på tid. Det gjør også 14 U.S Sport, som har forbedret seg veldig og som jeg tror jeg setter som favoritt idag, den er faktisk en banker kandidat. Den har vært i knalltøffe lag i to siste, og idag kan den fort nå helt frem, burde kunne runde dette feltet greit. Om 15 Somollified kan henge seg på 14 kan den også nå høyt opp idag.
Rank: 14 - 3 - 7 - 10 - 15






V65 -6
Kaldblods 1600 meter auto. 1 Erdinger står perfekt til spormessig, er god på sprint og i dette feltet rangere jeg den høyt opp. Har gått jevne løp, det eneste er at den fatter litt galopp innimellom, og det er en liten usikkerhet. 5 Sophus KG har gått såpass mye gode løp i det siste fra diverse spor, idag står den perfekt til for å være en banker, den er i form og har vist stabilitet, og burde være overlegen i dette feltet. 3 Våler Flaks slo 5 sist, det er ingen dum hest og om de to før nevnte har en dårligere dag på jobben kan den fort ta hjem dette. Tore Totland, sprint og 9 Stjerne Kvikken kan meget fort bli en farlig kombinasjon idag. Gikk bra med Totland i hardt lag både 12 februar og 11 april. En outsider.
Rank: 5 - 1 - 9 - 3




Det var dagens tips til Bergen , lykke til .







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar