V65 Biri Travbane 22 fredag 22 mai 2015



Det er endelig helg, og det er på tide å sprette champagnen og se litt på Biri sine seks løp idag. Restless Cash blir en soleklar banker, om den har holdt formen fra april.






Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Biri med travtips og vurderinger.


V65 - 1
Varmblods 2600 meter auto. Her er det få grunner til å streke mange streker når 2 Restless Cash er i feltet. Den kan bankes selv for de med hjerteproblemer. Men som alltid er det noe, hesten har gått bra i de tre siste men var innom galopp nest sist og før de tre var det mye tull. Om man skal gå etter de større premiene så kan den absolutt dekkes opp. 3 Lass Labero er en hest som stort sett har gått lange løp i det siste, var i samløp med Cash den 24 april, måtte i galoppen da og det gikk dårlig, men sist på Biri syns jeg den var forbedret, om om de rastløse pengene skulle ha en dårlig dag idag så er den en favoritt. Den har nå to etter en drøy pause og bør være forbedret. 6 Mr Nelson har tullet fælt etter pause, men den kan vel ikke tulle i tredje løpet på rad, og om den er i nærheten av fjoråret så kan den også bli skummel fra greit spor. Om vel og merke Bo kan få den feilfritt gjennom. Jeg synes også at 11 JC Royale er en såpass spennende hest at den kan strekes om man vil gardere, den ble nr tre i løp med Restless den 24 april. 5 Kingstile har bare blitt bedre og bedre i år, jeg synes hesten er bra og det har gått bra mot gode hester i de tre siste på raden
Rank: 2 - 3 - 6 - 11 - 5




V65 - 2
Varmblods 2100 meter. Auto. Her er det mange jevnt gode hester, og ikke lett å plukke ut en ren vinner kandidat. 4 Gold Pride med Vidar Hop høres ut som en spennende kombinasjon, hesten er travsikker og jeg tror Hop kan få ut det lille ekstra av denne. Den ser ut som en favoritt i mine øyne. 2 Mr Enough dundret i vei og vant med TE Solberg i Drammen sist, har formen inne og en formkusk bak, den kan bli lei å ha med å gjøre idag. 8 Marjons Cash, har hatt pause siden før jul, gikk bra da, og det blir spennende å se hva Steinseth har funnet på med denne i trening. Kan fort være der fremme idag. Katrine Blakkestad og 10 Logical Star er i flyt om dagen. Har gått to gode nå og virker å være i form, og jeg har troa på duoen. Men den hesten jeg kanskje er mest spent på i feltet er 12 Idealistic, den gikk noen supre løp i januar/februar, og det skal bli spennende å se om den kan ha forbedret seg i pausen. 1 Polar Rocky er en god fireåring som ofte har vært å finne på trippelen. Står perfekt til idag.
Rank: 4 - 1 - 2 - 10 - 12 - 8 



V65 - 3
Kaldblods 2100 meter. Her tror jeg vi snakker en banker kandidat i 11 Drivin, hesten har vært så god i sine to siste starter at den burde løse denne oppgaven veldig greit, men også Høitomt og 8 Willdin som gikk som et uvær etter pause. 1 Blessomen har gått bra fra drøye spor i det siste, er mange sekunder dårliger ei tid en de to før nevnte, men står bra til idag og kan lede lenge.
Rank: 11 - 1 - 8



V65 - 4
Kaldblods 2100 meter auto. Et noe åpent løp, hvor jeg velger å gi favoritt stempelet til 5 Kodran, hesten har vært meget god i de to siste og har helt klart funnet formen, tror den ender opp med en ener på raden etter idag. Men OBS 1 Sindor X,  TE Solberg formen er der og kusken er i siget, kan bli noe stort idag, den kan fort lede veldig veldig lenge. 3 Gregorius fant det for godt å gå et prøveløp på 28,5 13 mai. det er såpass imponerende at den kommer på min bong. har ikke akkurat vist stortakter før det, men den har tydeligvis forløst noe. De to bakerste hestene er også gode, 11 Steinsvik Martin slo Kodran i midten av april, var også langt fremme i hardt lag sist fra drøyt spor, laget er ikke det samme idag. 12 Jardar er en veldig god fireåring som virkelig har fått opp dampen, den kan fort nå langt frem selv fra drøyt spor.
Rank: 5 - 1 - 12 - 11 - 3







V65 - 5
Varmblods 1609 meter Auto hopperløp. Her står en hest helt bak i feltet, og helt glemt av alle. Thor Borg og 12 Writing Lady satte ny rekord på Bjerke sist med 14,8. I tillegg så er hesten en meget kapabel sprinter, gikk mange mange bra sprinter i fjor. Kan få noe langt frem, men dette er en spennende hest å ha med på bongen, med en kjempe verdi. 3 Strong Elegance startet utrolig bra etter lang pause på Jarlsberg fra tolvte spor ble den god nr tre. Nå har den et løp i kroppen og den bør regnes forbedret, den blir fort min favoritt i dag med Solberg i sulkyen. Bo Westergaard og 1 Princess Of Love er spillernes favoritt, aldri gått en eneste sprint, men står bra til og gikk bra til seier fra drøyt spor sist. Det gjenstår å se hvordan den gjør det på sprint. 5 Talenti Rossi gikk også utrolig bra med MT Gundersen på Jarlsberg sist, den henger nok med til siste slutt idag også.
Rank: 3 - 1 - 5 - 12







V65 - 6
Kaldblods 2100 meter auto. Flere gode hester hvor 1 Valle Mattis blir fortjent favoritt etter alle gode løp den har gått i det siste. Men det er en stund siden den har stukket snuten helt først over mål, men burde klare det i dette laget her. Men også 3 Prins Tom har hatt en bra vår, og idag med TE Solberg i setet, kan fort gi eneren kamp til døren. Se opp for 4 Jørnstu Vilja som jeg vil komme med en OBS på i et utrolig bra spor idag og den har gått i noen tøffe lag i det siste. Sist på Jarlsberg med STCC faksa og Vestpol Dronninga. Den hesten kan fort lage et sjokk i feltet idag når den slipper å runde en haug med hester. Vidar Hop og 6 Reit Even , fikk det ikke helt til på Bjerke sist, og det ser ut som hesten ikke er helt på topp, og blir nok for svak idag. 9 Lome Gant har blitt slått av Valle Mattis hver gang i det siste og jeg tror det blir for langt frem når det står flere gode hester foran.Også i dette løpet står en meget skummel hest bakerst i feltet, har vært ute av gamet i en lang pause men gikk bra på direkten på Bjerke den 13 mai. 12 Horgen Vera med et løp i kroppen og en historisk rad i fra fjor høst, kan fort runde hele feltet, den kommer høyt på ranken idag.
Rank: 1 - 4 - 12 - 3 - 9



Det var dagens tips til en ikke alt for lettløst omgang på Biri travbane, mange spennende løp med endel outsidere som veldig fort kan gi noen overraskelser.
Lykke til.







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar