V75 Jarlsberg travbane lørdag 23 mai 2015



Tidlig lørdag etttermiddag innbyr Jarlsberg denne gangen til en herlig V75 omgang hvor det temmelig garantert blir litt mer kroner i premier enn det har vært ellers denne uken. En spennende omgang hvor jeg kan garantere at det blir noen favoritt fall.




Gjennomgang av de enkelte V75 løp på Jarlsberg, med travtips og vurderinger. 






V75 - 1
Kaldblods 2100 meter volte. Et ille vanskelig løp. 14 Bokli Vind står såpass langt bak i et felt fullt av gode hester at jeg har min tvil til at den klarer å runde seg helt frem. Hesten er såklart god, men i dette feltet og med 20 meter tillegg så har jeg som sagt mine tvil. Det samme gjelder 2 Tin Balder, spor to på volte kan fort ende med tull og vas og jeg syns heller ikke den kjøringen i Bergen overbeviste noe veldig. Begge er sannsynligvis feltets beste hester, men sporene litt i mot idag og det kan fort bety en skrell. Men arrester meg ikke om en av disse vinner. 7 Kleppe Slauren står derimot veldig fint til idag, springspor og hesten har blitt mye bedre i den senere tid. Ble slått av tre av feltets hester sist, men alle disse står mye dårligere til idag. Det kan være dagen for at GVG kan dra inn en seier med denne igjen. Jeg har også hengt meg opp i Helland og  9 Gangtrøtt som jeg synes har hatt en formidabel stigningskurve, den var i Sverige og fikk speedet seg opp med pisk, noe som resulterte i at den suste inn til seier sist, kan være enda forbedret idag. 8 Nordby Ask ble nr to i Bergen bak Bokli Vind sist, står mye bedre til idag enn da og det kan gjøre forskjellen.
Rank: 9 - 7 - 14 - 8 - 2





V75 - 2
Varmblods 1609 meter auto. 2 Zeema Zamar har forbedret seg veldig i det siste har gått gode løp fra drøye spor og flyr nok i tet og blir der så lenge den kan . Jeppe Juel stiller med 5 Thon som gikk på 13, 8 på 1900 meter i sist løp, har også gått meget gode løp i Norge, blir absolutt å regne med idag. Tjomsland har vært flink med 6 Thai Freedom, har fått dampen opp og står fint til idag , har nå to bra etter pause og vil nok være i farta på en rask Jarlsberg bane. 7 Miley Gold fikk virkelig opp dampen sist med MT Gundersen i tømmene, har form på gang og synes den har hatt en flott kurve, nå med Kolle igjen i sete, og det betyr at den blir farlig. Den 8 Savona Va Bene er en merkelig hest, den er ganske håpløs på normal distanser, men den fant det for godt å knalle til å vinne de to sprintene i mars, og da til og med de to eneste den har gått på den distansen, om man ser bort fra det aller første løpet den gikk i karrièren. den er såpass merkelig at jeg føler den må med på bongen. 12 Divided Love står langt bak idag, selv om den er meget god og er i from, så skal det mye til at den kan ta seg helt frem på distansen. 10 Buttercup har ikke gått mye sprint, men de to den har gått har den vunnet, var dyktig på sprint på Sørlandet sist i slutten av april og vant.
Rank: 2 - 6 - 5 - 8 - 10 - 12




V75 - 3
Kaldblods 1609 meter auto. 1 Friggtor og Østre står fint til idag, har gått gode sprinter i det siste, holdt ikke inn fra spor 1 sist, men god nr 3, gangen før vant på sterke 24,7 fra spor ti. Den blir en favoritt sammen med  9 Kolnes Tom som vant sprint på Bjerke sist fra bakspor. 10 Brenne Jærven ble to bak Kolnes Tom på Bjerke sist, da med innlagt galopp. det kan nok bli det samme idag, og om de to klarer å nå opp til Friggtor så kan det bli ett rotterace ut av siste sving.
Rank: 1 - 9 - 10 







V75 - 4
Varmblods 3100 meter. Kun to strek hester som ikke er å regne med, heller ikke de på 20 meter tillegg er verdt å vie oppmerksomhet, men så begynner det å dra seg til. Jeg syns 7 Petter Rags er i såpass god form at der går den første streken. Ble god nr tre i Bergen sist og vant fra drøyt spor på Sørlandet nest sist, selv om dette løpet er en kilometer lenger og det er noen kanoner litt lenger bak, så kan han dra nytte av å lure seg frem i tet og prøve å styre litt derfra. Men det spørs hvor mye den får tid til å lure for 8 Thai Investment er i form, har nå tre gode etter pause og aller best sist på 2600 meter på 14,2 og vant fra spor 10. Det ser ut som den trives godt med Solberg hengene bak halen. 9 Ready Eddie  er spillernes favoritt, men den har nå ett etter pause, gikk bra på lange løp i fjor og Høitomt har dreisen på hesten. Er den klar for å hamle opp med like gode hester? Jeg sitter med en følelse av at 10 Quincy Frontline er noe glemt av spillerene, gikk nesten 3 kilometer på 14 tallet i Sverige sist og Marius Høitomt og hesten gikk bra i Bergen på samme distansen kun slått av en god Apollo Hornline 11 april. Jeg tror denne blir skummel idag. Den har vunnet flere 3 kilometre med Marius i sulkyen. Men jeg tror vinneren i løpet er 14 Ramos Boy, en utrolig hest, nesten et års pause og bang god nr tre bak Thai Investment.
Rank: 14 - 8 - 10 - 9 - 7




V75 - 5
Kaldblods 2100 meter. Volte. Nok et felt med flere gode hester og hvor det ikke er godt å velge. Langt bak i feltet 13 Mjølner Lykke vant greit med innlagt galopp fra spor 14 sist, kan fort gjøre det igjen. Men MT Gundersen 8 Valle Åsa gikk et såpass godt løp sist på god tid mot gode hester at jeg holder den som en knepen favoritt. De som har lest tipsene mine vil ikke bli overrasket over at jeg velger å ta med 7 Kodina, selv om den oppførte seg helt karamba tullete på V75 på Forus og ble strøket, så er dette en hest som plutselig kan overraske. Som den gjorde nettopp på Jarlsberg fra spor 15 den 24 april. Man skal slett ikke glemme 3 Trons Torila, ble to bak Mjølner Lykke sist, men står mye bedre til idag enn den gjorde da. Hesten har hatt en fin utvikling i vår.
Rank: 8 - 3 - 13 - 7




V75 - 6
Varmblods 2100 meter Auto. Elleve treåring skal ut i kamp, alle utrolig nok ganske så stabile. Spillernes favoritt 2 Cash Okay, som klart er den hesten som har vist best og mest stabil form. Men min favoritt i dette løpet blir, 3 El Muro BR den har noen hinsides tider fra US og gikk bra i første i Norge, burde være akklimatisert og mer en klar for å feie disse andre av banen banker kandidat . Jeg synes også 9 St. Michel Decoy hadde forbedret seg utrolig bra etter pause at den kan være lur å ta med. Det samme har forsåvidt også Ida Vinterdal og 11 Crazy Jorma IV gjort, vant sist på god tid veldig forbedret og slo da El Muro BR
Rank: 3 - 2 - 11 - 9 







V75 - 7
Varmblods 1609 meter auto. 1 Denver har hatt den leie tendensen at den driver å galoppere litt. gikk en kanon sprint i bergen i slutten av februar, gikk også bra på 2100 meter på Sørlandet i mars. ikke så veldig bra sist. Feilfri vinner den fra godt spor. Men også 2 Ponziopilato Stra har vist form og vil nok gjerne overta om Denver tuller det til. 6 Cadabra Tooma var en liten tur med Kolle i utlandet og gikk på formidable 10,8 på sprint den 25 april. Var i et grusomt lag på 2600 meter sist og klarte seg ikke, men denne hesten på sprint og spor 6 vel, den er det ikke langt unna at det er verdt å banke. Har alt for få streker i forhold til Denver og Hamre.
Rank: 6 - 1 - 2



Det var dagens tips til en meget vanskelig omgang på Jarlsberg, men det kan fort bety store premier for de som kan velge ut de rette hestene. Lykke til










Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar