V5 Lunsjtrav Forus Travbane tirsdag 2 juni 2015




Velkommen til Forus og for en gangs skyld lunsj trav og V5. Fem fine løp med endel gode hester og et par av løpene er vidåpne. Idag tror jeg det er muligheter for å kunne hente litt premier for den som har fem rette. Det ser såpass åpent ut i mange løp at vi fort kan få både 7 og 8 valg som vinnere.

Klikk gjerne på våre annonsører som du finner mellom løpsvurderingene, De er med å støtter slik at du får glimrende gratis travtips.






Gjennomgang av de enkelte V5 løp på Forus, med travtips og vurderinger. 


V5 - 1
Varmblods 1600 meter.Auto. Her ser det ut som det kan bli nødvendig med noen streker, et tett løp med mange jevngode hester som på en god dag kan løse oppgaven. Jeg tror kanskje 11 Rimini Lavec står noe langt bak idag, Den var ikke helt på topp sist, men kanskje i litt hardt lag, gangen før gikk den bra, men da mye lenger fremme i feltet. 12 Karon Beach derimot har ingen problemer med å dra seg frem gjennom feltet fra drøyt spor selv på sprint . Hentet greit inn Rimini i sprinten 1 mai på Forus. Gikk i galopp vasen sist i V75 i Bergen. Men Buer har kjørt den hesten før i år og det har endt i Øvrevoll søknader hver gang, Men han vant sprint med den i desember. En outsider idag . I akkurat dette løpet tror jeg faktisk at Rune Wiig kan ha en sjanse med 9 Qatadah den gikk inn til god tredje i første etter nesten halvt år i pause sist. Den er farlig å glemme å ta med på bongen. 7 Priamo D'esi  er en brukbar sprinter, men den har liksom ikke helt forløst til nå iår, har gått på det jevne og sjeldent rukket frem.. Men det er den hesten i feltet som har visst best på tid i det siste, så derav kommer den opp på ranken. 10 Tailor Simoni har heller ikke akkurat overbevist i den senere tid, kan godt henge med. Men jeg tro at om du har råd så heldekk dette løpet, her er det mange gode/dårlige  hester som kan vinne på en god dag. Noen av hestene i første rekke er også brukbare på en god dag.
Rank: 9 - 7 - 12 - 11 - 10






V5 - 2
Varmblods 2550 meter. Enda et åpent løp hvor det ikke er så lett å spå noen vinner. Men det kan bety at det for kan bli litt premier på Forus for en gangs skyld. 7 Kathy Hooves og Geir Mikkelsen er vel den som har vist best form og vinner teft i det siste.Men også 9 Mahwah har gått jevne greie løp i det siste og er den eneste i feltet som har vært ute på denne distansen på raden. Jeg har mest tro på at en av disse to løser dette, men for all del her er det mange hester som er jevngode. Så om du vil være garantert, spar ikke på blekket.
Rank: 7 - 9 



V5 - 3
Kaldblods 2040 meter.Her blir 6 Kleppe Snigen en favoritt, den har godt gode løp mot gode hester i det siste, og i dette feltet skal den være den beste. Men 5 Tyri Mai er også god, den slo Snigen 2 mai, og ble god nr 2 sist etter en god Tangen Ida, 5 og 6 er ganske jevngode og derfor må begge på. Men også 4 Rødmyrsfaksa er på vei et sted, hvor det er vet ingen, men sist gikk den faktisk utrolig bra fra spor tolv og ble nr 4. Idag tar jeg en råsjanse og setter denne først, man vet aldri. Og den har god verdi i spillet.
Rank: 4 - 6 - 5






V5 - 4
Varmblods 1600 meter.Auto  Her er det fristene å si at 7 Thai Festival er banker, men det er noen andre hester også her. Blant annet lite spilte 8 Pamplona, jeg syns den har gått bedre på distansen enn det Festival har gjort, står ikke så langt bak som sist da de var sammen i sprint, og burde ha en reel sjanse idag. Bakerst i feltet finner vi 12 Calypso H, den var helt uslåelig tidligere i vinter. Men har tøyset og tullet litt etter det, men regner med at når Wiig melder den til start igjen at den er iorden, og da er den farlig. Selv fra drøyt spor. Den 6 Lady Vegas er heller ingen dum hest på sprint, men har også vært i Øvrevoll opptak i de to siste, om den holder seg feilfri kommer den langt frem.
Rank: 8 - 7 - 12 - 6 







V5 - 5
Varmblods 1600 meter Auto Her kan kanskje Kenneth Handeland ha den beste sjansen med 9 Diamond Va Bene. Sist løp tror jeg var et rent arbeidsuhell, med feil kusk 6 Juliano's Pride var i felt med alt for sterke hester sist , blant annet vinneren Bonjovi BR, det kunne ikke gå, men idag er feltet noe helt annet, og idag kan det absolutt gå hele veien frem. 5 Dickie Dick Dickens var i akkurat samme feltet som sekseren og havnet på plassen før fra spor lenger bak i feltet. Akkurat det samme var 8 Let There Be Rock og kom på plassen før disse to før nevnte og den kom da fra spor ti. Jeg har en følelse av at vinneren er en av disse tre som var i det løpet, men de kan bli utfordret sterkt av 9.
Rank: 8 - 5 - 6 - 9 



Det var dagens tips til en spennende omgang på Forus travbane. Følg også med på KLINK BANKER for flere tips og diskusjoner om trav. Pauls Travtips har også en egen side på facebook som du gjerne må melde deg inn på. Lykke til






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar