V65 Klosterskogen mandag 29 juni 2015

Endelig er helgen over og vi sier velkommen til en bane som muligens lever farlige dager når det skal vurderes hva slags baner det skal kjøres på i fremtiden, men enn så lenge løper det hester som vi kan spille på der. Idag er det seks spennende løp hvor vi får håpe noe annet en favoritter vinner.




Gjennomgang av de enkelte travløp på Klosterskogen med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Varmblods 2100 meter auto. Her burde det ligge til rette for Austevoll show. 8 Axel Buitenzorg burde være de andre overlegne med den formen den har vist i de siste løpene. Den kan meget godt stå alene på bongen.
Rank: 8 - 4 - 2 - 12






V65 - 2
Varmblods 1700 meter, dameløp auto.Dette løpet er tilrettelagt for at Kvasnes skal dure inn og vinne med 9 Pricetag GT. Den er banker.
Rank: 9 - 7 - 10 - 12



V65 - 3
Kaldblods 2100 meter. Her står 2 Høvåg Ask bra til, den har hatt en rivende utvikling, og vant sist løp, dog mot hetser ved navn Gardin Trappa. I dette løpet har jeg mest tro på Magnus Helland og 8 Hera Jenta, her kommer Magnus til å kjøre det remmer og tøyler kan holde og det tror jeg holder helt til mål. Et motbud kan være 10 Lykkje Philip som har gått stabile løp på greie tider over flere løp.
Rank: 8 - 10 - 2



V65 - 4
Kaldblods 2100 meter. Et åpent løp. Hvor jeg har en hang til å ha tro på 3 Sundby Scott som ikke gikk bra sist, men om den er tilbake til formen den hadde tidligere i vår , absolutt burde den henge godt med her. Athur Bø stiller sjelden sine hester til start uten at de er forberedt, det vil si at 4 Lillegutt Troll burde ha en sjanse her selv om den er langt underlegen på tid. 9 Alm Kasper kan få et fint smygløp i feltet og komme på slutten..
Rank: 3 - 9 - 4 - 1






V65 - 5
Kaldblods 2100 meter. Her tror jeg på totalt under spilte 11 Prins Philip med Østre i tømmene, den går bare bedre og bedre og selv om den står bak gode hester tror jeg den drar dette i land. Motbud kan være, 10 Odins Eld som har gode løp på plakaten, det samme har 3 Gurifax og 2 Reiug, som alle nok blir å regne med i kampen.
Rank: 11 - 10 - 3 - 2






V65 - 6
Varmblods 1700 meter auto. Av en eller annen grunn har jeg tro på at Austevoll og 4 Caipirinha skal styre dette til sin fordel, den har god verdi og står ikke noe tilbake for de to favorittene, 2 Twilight DK og 6 Mr Good. Jeg gir vinner budet til Austevoll så får de to andre krige om de andre plassene.
Rank: 4 - 6 - 2



Det var dagens tips til Klosterskogen , lykke til alle mann.. Følg med på KLINK BANKER sine facebook sider.











Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar