V65 Sørlandet travpark, Søndag 28 juni 2015.

Det er på Sørlandet det skjer denne søndagen, her er det samlet en knippe bra hester. Med et par superfavoritter som nok henter hjem seieren, men vi kan spekulere litt i de andre løpene. Og kanskje er det en mulighet for at den første favoritten kan bli truet. Vi får gå gjennom løpene i kirkekaffen og se hva vi kan finne av løsninger på bongen.




Gjennomgang av de enkelte travløp på Sørlandets Travpark med travtips og vurderinger.




V65 - 1
Varmblods 1609  meter. Auto. Her stiller 1 Royal Ice som superfavoritt, men jeg likte ikke sist løp, men den kan for det om godt singelstrekes. Men jeg spekulere i at den har en dårlig dag, og da kan den utfordres av flere. 8 Pasha stiller til start, og den er god, den kan fort få et fint løp i rygger og knekke til i siste sving og ut på oppløpet. 7 Space Bee er også god nok til å matche Hamre, har fått opp dampen i det siste, og kan fort bli farlig idag. Det kan også være at stallgutten vil utfordre sjefen i front og 2 Urban Barsk, har speed nok til det, selv om den ikke har helt overbevist i det siste.
Rank: 1 - 8 - 7 - 2






V65 - 2
Kaldblods 2140 meter. Et løp med mange gode hester og her kan vi fort få en overraskelse og folk kan få ettermiddags kaffen i vrangstrupen. 2 Philip Lyn står bra til, selv om den ikke overbeviste sist. Jeg er av den formening av at 5 Tallas burde ha den beste sjansen i dette løpet, den hadde en god dag på jobben sist og kan veldig fort gjenta det idag. Men den vil nok få kamp på veien fremover av 7 Art Haaken, som er i form om dagen. Men idag med Buer i tømmene, noe som gjør meg litt usikker. 8 Brødsjø Odin kan også utfordre de foranvnevnte hester på en god dag, det blir spennende med Marius Høitomt i sulkyen.
Rank: 5 - 7 - 2 - 8 



V65 - 3
Kaldblods 2140 meter. Det er fristene å anbefale alle knappen. Men det kan for bli dyrt. Tjomsland er kaldblods kongen og selv om han ikke trener 9 Rappalma og den står på mye tillegg, så tror jeg den kan få et fint løp idag, hesten er stabil og travsikker, og tåler å kjøre gjennom feltet,.og det er ikke mange hester som skal forseres heller. Den har i tillegg vært kjørt i mye mye hardere lag en dette i de siste løpene.
Rank: 9 - 7 - 8 - 2 - 4 



V65 - 4
Kaldblods 1640 meter. Det blir spennende å se hva Øksnevad har funnet på med 2 Miådi Ø.K i pausen, om det ligner noe som helst på hva som er skjedd med Tomeld, så er den klink banker. Men feltet har et par andre gode hester. Dalen sitter bak feltets beste hest på papiret i 4 Åspe Prinsen, den har ikke klart å holde unna for bedre hester i de to siste, men idag er laget enklere, og den burde ha en reel sjanse. Også 5 Gerifaks kan utfordre på en god dag .
Rank: 4 - 2 - 5






V65 - 5
Kaldblods 1609 meter. 3 Kile Sjefen i godt spor på sprint kan fort bli en suksess. Rapportene fra stallen er gode, og den har himmelsk verdi i spillet. Må med på bongen. Det ser ut til at 5 Ty Tinn har funnet formen, og den ble kun slått av to bedre hester sist, de er ikke med idag og det kan sørge for at den kommer seg lengre frem på målfoto. Men løpet er åpent med mange hester som på en god dag kan vinne, vi har banker i siste og det kan være lønnsomt å streke noen hester i dette løpet. Det er spennende å se hva Frode Hamre kan få ut av 10 Tangen Ida idag..
Rank: 5 - 3 - 10 - 11 - 9 - 6






V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Her snakker vi en hest og en hest alene. 10 Dejatiero er en helt egen klasse i forhold til de andre hestene i dette løpet. Klink banker, det eneste spørsmåltegnet jeg kan se er at det ikke dag er 500 meter lengre enn hva som er normaldistanse for Hamre hesten. Det kan man selvfølgelig spekulere i om den kan blir trett.
Rank: 10 - 6 - 5 - 1 - 2


Det var dagens tips til Sørlandet, lykke til å husk å melde deg inn i KLINK BANKER for mer tips og gode travdiskusjoner.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar