V65 Leangen travbane mandag 15 juni 2015

Endelig mandag og bartenes by Trondheim og Leangen travbane, som idag tilbyr 6 spennende V65 løp. Sist på Leangen ble det alt annet en favoritter som seiret og vi får satse på at vi kan få en like spennende omgang idag.





Gjennomgang av de enkelte travløp på Leangen med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Varmblods 2640 meter. 1 Freaky Friday står utrolig fint til i dag, har som regel stått langt bak i de seneste løpene, og jogget seg fremover i feltet. Idag burde den være på høyde med resten av feltet og jeg setter denne som min favoritt idag. Men den har et par motbud som kan bli farlige. 5 Cherubino har gått jevne fine løp i det siste, men har blitt slått av både 4 Bakkmo Bosse og 9 Bettini, som begge er gode kanskje med en fordel Bettini. Men også 10 Giant News har fått opp dampen etter en noe trå vårsesong. Vær litt obs på 2 Quantum Eagle Eye som har vært i Sverige og fått opp dampen veldig. Den kan bli å regne med idag.
Rank: 1 - 2 - 5 - 10 - 9 - 4








V65 - 2
Varmblods 2640 meter auto. Nok et langløp hvor det kan skje ting . 3 Snap gikk veldig fint i april og først i mai, har ikke vært ute siden det, men burde være feltets beste hest, og på en vanlig dag burde den ro dette i land. Noen mot bud kan være 12 K.L.M Gloriuos som har hatt lang pause, men som er god. 4 Giant Star hadde en dårlig dag på jobben sist, men gik bra nest sist, kan bli å regne med også i dag.
Rank: 3 - 4 - 12 - 6 - 10


V65 - 3
Kaldblods 2140 meter. Dette regner jeg med at Amanda Robertson løser med 3 Pave Faks som har gått veldig bra i de to siste. Jeg velger også å ta med 6 Høiby Sico som er feltets nest beste, og Paven skulle ha en dårlig dag på jobben .
Rank: 3 - 6 - 4 - 1 - 2



V65 - 4
Varmblods Monte 2140 meter. Robertson burde ha alle muligheter for å dra også dette løpet i land med hesten 8 Danseur Rapide, hestene er god, rytteren er god. Men monte er monte og de står på 40 meter tillegg. 7 Wy Fi er såpass god og med Guro Berg på ryggen har nok ikke den tenkt å gi opp fra start. Spørsmålet er om 2 Gjølmes Jet står så fint til og har beholdt form, om den kan holde unna i front for litt bedre hester bak. Det kan være at den klarer.
Rank: 8 - 7 - 2 - 4 - 9 - 6



V65 - 5
VArmblods 2140 meter auto. Mye dårlig og ustabil hest i dette løpet. 5 Top Quality er en av de mest stabile og har gått jevne løp, blir min favoritt, tett fulgt av 10 Seaside Fashion. 
Rank: 5 - 10 






V65 - 6
Kaldblods 2140 meter. Et skikkelig ku løp. 4 Omer Blessa burde ha den beste muligheten, men kan trues av både 5 Spikmira og 10 Spikra. Jeg vill også vurdert å ta med 8 Loms Brit som kan få et fint smygløp gjennom feltet.
Rank: 4 - 5 - 10 - 8 - 11 - 2




Det var dagens tips til Leangen travbane. Lykke til og husk å se innom klink banker sine facebook sider.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar